Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu fileri ...u anime nije bilo da ju je byakuya spasao tako da ne znam kako se izvukla
ko po vama ima najgotivniji bankai???
Ma znam samo se za*ebavam ali ako ga ikad dobije neće više biti ni aizena ni arrancara ni holowa@black wolf
kenpachi nema,nije,niti ce ikada imati bankai
a i da ga ima verovatno bi bio u stilu ikakuovog,pure brute strenght..
meni je tensa zangetsu dosta gotivna,kao i hihio zabimaru...

Najbolje izgleda... Tekken Tachikaze. Kensei.. <333333333
A extra mi je Daiguren Hyourinmaru ( Mali Hitsugaya ) i Konjiki Ashisogi Jizo ( Mayurin ). You gotta love baby worm.
ja sam mislila da je bilo O.O kad se byakuya bori sa crncem onim....ustvari rukia valjda ubije aaroniera i ostane tako da lezhi jel?....ne mogu da se setim , davno sam gledala a i deshava mi se da mesham shta je bilo u mangi a shta u animeu....uglavnom, byakuya ju je spasio.....i izvinjavam se na mogucjim spojlerima ^_^;;;

šta me molis?![]()

svashta....ja se secjam bash onoga kad byakuya zbog crnca iseche tetive na levoj ruci i nozi...i onda crnac dohvati rukiu (tj bude pod njegovom kontrolom)...i ona je byakuya zadrzhi onim kidoom....em....ne znam kako se tachno zove .. .xD u svakom sluchaju byakuya je spasi a Unohana je healuje (poshto su se unohana i byakuya tu pojavili...ako se dobro secjam O_O sad izvinjavam se, anime stvarno nisam dugo pratila....a ovo je davno bilo u mangi tako daaa.... )ne,prvo je aarooniero zabio njoj mač/nož/skalpel u srce i probo je načisto,zatim je usledilo ono kao neko pateticno sranje,ona se vratila u zivot jedva nekako i probola i njega i ubila ga,ali onda je valjda umrla...nzm kako je prezivela o.O byakuya se uopće nije pojavljivao![]()
da bre, japanci nisu normalni.....ja sam chitala za njihove manekenke u nekim novinama....sve su 150cm visoke i imaju 40ak kila ...x3 kako su maaaleeee.....![]()
sad procitah da hitsugaya ima 28 kg![]()
![]()
chibi shiro chan lolVerovatno da prestanes da lupetas gluposti s vremena na vreme.
![]()

Sousuke Aizen, ne znam dokle si ti stigao sa praćenjem anime, ali ovo što priča PrincesS se desilo u 196-oj epizodi.