Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisu fileri ...u anime nije bilo da ju je byakuya spasao tako da ne znam kako se izvukla

ja sam mislila da je bilo O.O kad se byakuya bori sa crncem onim....ustvari rukia valjda ubije aaroniera i ostane tako da lezhi jel?....ne mogu da se setim , davno sam gledala a i deshava mi se da mesham shta je bilo u mangi a shta u animeu....uglavnom, byakuya ju je spasio.....i izvinjavam se na mogucjim spojlerima ^_^;;;

@black wolf
kenpachi nema,nije,niti ce ikada imati bankai :D
a i da ga ima verovatno bi bio u stilu ikakuovog,pure brute strenght..

meni je tensa zangetsu dosta gotivna,kao i hihio zabimaru...

a ni ostalih animea .... sve bi ih pobio x3

meni je senbonzakura kageyoshi kul.....daiguren hyorinmaru je lep, ali nije mi nishta poseban...tj...nije da neshto specijalno radi...tousenov je smeshan , pogotovo shto ga je kenpachi pwnovao xD

zanima me kakav je ginov bankai O_O

Najbolje izgleda... Tekken Tachikaze. Kensei.. <333333333

A extra mi je Daiguren Hyourinmaru ( Mali Hitsugaya ) i Konjiki Ashisogi Jizo ( Mayurin ). You gotta love baby worm.

tekken tachikaze lol
al videli smo tekken tachikaze na samo jedno 3 strane u mangi...i odma si ga zavoleo lol
daiguren hyourinmaru je ok,ali konjiki ashisogi jizo je smesan....ishida mu je pwnovao baby face :D

ja sam mislila da je bilo O.O kad se byakuya bori sa crncem onim....ustvari rukia valjda ubije aaroniera i ostane tako da lezhi jel?....ne mogu da se setim , davno sam gledala a i deshava mi se da mesham shta je bilo u mangi a shta u animeu....uglavnom, byakuya ju je spasio.....i izvinjavam se na mogucjim spojlerima ^_^;;;

ne,prvo je aarooniero zabio njoj mač/nož/skalpel u srce i probo je načisto,zatim je usledilo ono kao neko pateticno sranje,ona se vratila u zivot jedva nekako i probola i njega i ubila ga,ali onda je valjda umrla...nzm kako je prezivela o.O byakuya se uopće nije pojavljivao:think::confused:

ne,prvo je aarooniero zabio njoj mač/nož/skalpel u srce i probo je načisto,zatim je usledilo ono kao neko pateticno sranje,ona se vratila u zivot jedva nekako i probola i njega i ubila ga,ali onda je valjda umrla...nzm kako je prezivela o.O byakuya se uopće nije pojavljivao:think::confused:
svashta....ja se secjam bash onoga kad byakuya zbog crnca iseche tetive na levoj ruci i nozi...i onda crnac dohvati rukiu (tj bude pod njegovom kontrolom)...i ona je byakuya zadrzhi onim kidoom....em....ne znam kako se tachno zove .. .xD u svakom sluchaju byakuya je spasi a Unohana je healuje (poshto su se unohana i byakuya tu pojavili...ako se dobro secjam O_O sad izvinjavam se, anime stvarno nisam dugo pratila....a ovo je davno bilo u mangi tako daaa.... )

:hahaha: :rotf::rotf:
sad procitah da hitsugaya ima 28 kg :rotf: :hahaha:
da bre, japanci nisu normalni.....ja sam chitala za njihove manekenke u nekim novinama....sve su 150cm visoke i imaju 40ak kila ...x3 kako su maaaleeee.....
tako da, ako je hitsugaya visok...koliko, 130neshto...140neshto....(ima par crtezha 'de im pishe visina i tezhina...) .... :rotf: chibi shiro chan lol

Jao tek sada kontam sta Aizen prica ... Vidis ona je ubila onog tipa tj. "dve loptice" i ostala je tesko ranjena. Dolazi onaj crnac <<koji koristi "amor" 7.espada>> da je dovrsi, ali Byakun i onaj mali healer dolaze pre toga i byakuya spasava dan.
Bilo koliko tesko ranjeni bili, ako su glvani likovi (tj. nisu iz fillera ili neprijatelji) 100% ostaju zivi.

Sto je plot hole Bleacha. Zaista treba Yammy da rokne Kenpachija i Byakuna. Smorili su i boga i vraga.
Nakurceni kapetani.

Nego, Meome, gledas Fillere? Kako ti se svidja materijalizacija Ruri-ro Kujaku-a? :D

Back