Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, smara retard od naucnika pre 5 min odgledah tu epizodu.
Slucajno sam procitao spoiler i izgleda da ce Ken dolazi u Hueco, its going to be fun :D

Odakle da pocnem sad ...

Ichigo - Car

Ishida - Cool u SS, ali ova njegova nova strela nije nesto bas :confused:

Chad - El muerte - nice,nice

Orihime - Likusha treba da se spusti na zemlju, bila je simpaticna na pocetku ali od HM smara 24/7. Mislim Aizen joj kaze da imam moc da se suprostavi bogu. I sad se nesto brine, hello trebas malo da razmilis pre nego sto krenes sa onim tipom. Znaci kad joj Nel sve rekla u lice bilo je priceless

Sto se tice Espade svi su idioti, Grim je bio Ok malo ali ipak ko ih sastavi ... Ah da dasa Aizen :roll:

Tousen i njegova glupa propaganda su glupi, a Ichimarua bih bukvalno ubio

Matori deda - Nista posebno, mada koje telo ima za cicu od sto+ godina :eek:

Soi Fon - Biseks koji zeli da se smuva sa Yoruichi

Byakuya - Prvo sam ga mrzeo, ali sad je <3

Shunsui - Opusten frajer lol

Toushiro - Favorit

Kenpachi - Favorit broj 2

Ovi iz ichijeve skole nisu nista posebno, osim one drugarice od Inoe ona je ok mada me mnogo podseca na Akiru iz Special A

Kon - Sladak, bio je posebno cool u onoj filer epizodi u kojoj pomaze maloj devojcici

Cale - Lik

Yuzu - Orihime broj 2 a.k.a njena buduca naslednica

Karin - Badass likusa

Ah da zaboravih ove ostale iz SS-a

Renji - Cool ali zasto mora stalno da vice "Howl Zabimaru..." Sto puta jedno isto.

Rukia - Glasina, ima cool tehnike ali trebali su malo da je ojacaju

Celavi - Smesan

Kira - Ok lik

Yumichika - Jao Yumi srce moje :heart: Em sto znas tortu da pravis, lepo se oblacis i brines se o svom izgledu.... Divan si.... Lepoto moja metroseksualna

Urahara = Legenda

Ok bas previse pisem, kao neka tetka koja prepricava L.Americke serije
Sada cu ukratko da komentarisem sezone.

Prva Sezona - Zabavno
Druga - Ok mada prva je bila nesto more fun
Treca - Konacno pocinje da bude zabavno
Cetiri-Pet - Ok mada previse dugo imo
Sest - Vrlo zabavno
Sedam - Fileri na pocetku su bili slatki, a kraj je bio meh samo je Nel prlepsala kraj te sezone
Osam - Ovako Ishidine borbe su zabavne zbog humora, Chad je smarao dok nije koristio el diablo a Ichijeve borbe su bile meh na pocetku ... Ali kraj sezone je zakon
Devet - Iskreno nisam imao pojma da Kapetan ima bilo koje veze sa onom porodicom i princezom na pocetku. Kraj je bio odlican, kapetan je bio lik steta sto je ssam sebe roknuo :(
Deset - Naucnik me nervira, cak vise od onog 3rd seat Kifune iz filera, Nelina borba protiv onog gadnog broj 5 je zabavna. Pitam se sta ce biti dalje (KEN <333)

Eto Alane prolio sam ti sve ;)

Poslednja izmena:
Zavrsio HM sada pocinje Pendulum, zvuci zabavno. Aizen se jos uvek baja i lepo iskoristio Orhime lool

Bio je shock kada sam saznao da su vaziardi bili captain/vice pre 100 godina.
Zvuci zabavno ... Dok su trenirali Ichija nisu ostavili neki veliki utisak, osim one male lol
Ludaca jedna mala xD

EDIT: No idea za mangu, mozda kasnije

Dobro vecinom se slazemo.. xD

ROFL! Yumichika je car.. xD

Takođe! Jedino što meni Išida nije nešto ali je ok, Inoue od HM arc- smara žešće i Urahara je mega-legenda:lol::p

Kenpachi, Yumichika, Ikaku, Yachiru su nezamenljivi. Vizardi su isto kul, meni su Hirako i Hiyori naj, Rose ima kul masku... Kensei i Mashiro su isto ok, malo mi je smešno kad se svađaju...

Zavrsio HM sada pocinje Pendulum, zvuci zabavno. Aizen se jos uvek baja i lepo iskoristio Orhime lool

Bio je shock kada sam saznao da su vaziardi bili captain/vice pre 100 godina.
Zvuci zabavno ... Dok su trenirali Ichija nisu ostavili neki veliki utisak, osim one male lol
Ludaca jedna mala xD

EDIT: No idea za mangu, mozda kasnije

Pa, sa mangom možeš da počneš tamo gde je anime stao kad stigneš do poslednje ongoing epizode, tako sam i ja počela da čitam mangu:D...Uštedećeš sebi vreme a bićeš u toku:mrgreen:

Hm maybe later .... Ali ovi vaizrdi nisu normalni xD
Soi Fon je bila smesna dok je pratila Uraharu po celom gradu
Ovaj arc ce biti win

Aha, Soi Fon je skroz drugačija nego onda, ala me je Aizen tu nervirao više nego pre, koja dovolična k***a je taj Aizen i još kad se pojavi onako zalizan sa svojim pratiljama Gin-om i Tousenom i onim espadama, izgledaju ko pussycat dols u onom spotu "When i grow up" ,samo što ne plešu!

ROFL! Koja je Pussycat doll Grimmjow? :3

Ne diraj mi Harribel, nije ona Pussy girl!.. Jest, Pussy ali ne na tom nivou! >.<

Vizardi su meni pure awesome.. Omiljeni su mi Kensei i Shinji.. xD

:eek:Harribel? Ma nema šanse nije ona PSD, ona je kul:super:

Ima ih pet, prva tri mesta su Aizen, Gin, Tousen, druge dve mogu biti...Lupi, da nije mrtav i......:think: Noitra!! Samo sa kesom preko glave!! Grimmjow is to cool for them! On je u Black eyed peas...Ili US5!!!:rotf::rotf:

Muramasa je meni ok, ali Zangetsu je zaslužio pošteno umlaćivanje, pre svega jer je on prosipao one mudrosti tipa "borimo se zajedno, bla bla", a prvom prilikom Ičigu zabija "zanpakto u leđa". Trebao je Ičigo da pusti onog hollow-a da ih sve pocepa. Taj hollow mi je najgotivniji lik u celom serijalu, šteta što ga nema malo češće...

Ja mislim da je cica Zangetsu double agent.. I da je namerno terao Ichiga do granica, kako bi ovaj pokazao Hollowa, pa se Mura- Mura ukakio u gacice.. :3

Moguce ali sumnjam ... Izgledalo je kao da ovaj nije ocekivao hollow ichiga.
Ja mislim da Mura retard imao nekakav uticaj na svaki zanpaktou, mozda ih je ubedio u nesto ili im je zestoko isprao mozak - ako ga imaju :confused:

Moguce.. Ali Zangetsu je bio upoznat sa Hollowom.. Kad je Mura rekao "Who is that", Zangetsu je odgovorio "Another soul that resides within him".. Znao je za drugu dusu, i znao je da ce izaci..

Mada jedno me buni.. Zar nije Hichigo stalno govorio "i am part of Zangetsu".. Kako su se razdvojili onda.. @_@

Tacno, unutar Ichiga vlada onaj koji je jaci i kada je Ichigo porazio hollowa Zangetsu je od tada ponovo vladao. Mozda je Zangetsu jos uvek misleo da on vlada nad hollowom ali on je ostao u ichigu. Sigurno zao sto retard ima moc da materializuje duse zanpaktou i odviji ih od vlasnika ali ne moze nista protiv hollow duse.

Da, moguce da je to poenta.. Videli smo kako Hichigo radi Kuroari Getsuga ( Crna Getsuga ).. Moja pretpostavka je da ce Ichigo i dalje moci ici u Bankai i slicno, samo da ce biti bela haljinica ( kao sto je kod Hichiga ) ili tako nesto..

Moguce

Ali se samo nadam da ovaj arc nece imati cheesy ending i svi zanpaktou shvate da su svi prijatelji i vrate se svojim vlasnicima. Jedino ako pre toga pojedu Muru, to moze.
Haha salim se, sigurno ce biti borba izmedju hichiga i mure na kraju.

Ako ima neki big fun bleach seriala, ovo je dobar forum, opaki chat sa ostalim zaludjenicima iz celog sveta http://www.bleachanime.org/ :mrgreen: imate tu inace da skinete svaku epizodu (i svaki filler) kao i nekoliko filma nezavisnih od serijala. Inace, u vezi sa pricom, 99% sam siguran da Zangetsu sve ovo radi sa namerom, nije njega emo-ramasa zajebo :D evo vam i moj mail ako hocete da popricamo oko bleach-a, ako ste veliki fan takodje, ja sam poludeo, ne spavam nocu, danju treniram da dostignem bankai, mada ni shikai jos nisam...(o.0)
anyway, mail je schillex91@gmail.com, pa ako ste za dop, pisite slobodno!!

ajd u zdravlje! :D

Back