Meome
Zainteresovan član
- Poruka
- 340
Da, smara retard od naucnika pre 5 min odgledah tu epizodu.
Slucajno sam procitao spoiler i izgleda da ce Ken dolazi u Hueco, its going to be fun
Odakle da pocnem sad ...
Ichigo - Car
Ishida - Cool u SS, ali ova njegova nova strela nije nesto bas
Chad - El muerte - nice,nice
Orihime - Likusha treba da se spusti na zemlju, bila je simpaticna na pocetku ali od HM smara 24/7. Mislim Aizen joj kaze da imam moc da se suprostavi bogu. I sad se nesto brine, hello trebas malo da razmilis pre nego sto krenes sa onim tipom. Znaci kad joj Nel sve rekla u lice bilo je priceless
Sto se tice Espade svi su idioti, Grim je bio Ok malo ali ipak ko ih sastavi ... Ah da dasa Aizen
Tousen i njegova glupa propaganda su glupi, a Ichimarua bih bukvalno ubio
Matori deda - Nista posebno, mada koje telo ima za cicu od sto+ godina
Soi Fon - Biseks koji zeli da se smuva sa Yoruichi
Byakuya - Prvo sam ga mrzeo, ali sad je <3
Shunsui - Opusten frajer lol
Toushiro - Favorit
Kenpachi - Favorit broj 2
Ovi iz ichijeve skole nisu nista posebno, osim one drugarice od Inoe ona je ok mada me mnogo podseca na Akiru iz Special A
Kon - Sladak, bio je posebno cool u onoj filer epizodi u kojoj pomaze maloj devojcici
Cale - Lik
Yuzu - Orihime broj 2 a.k.a njena buduca naslednica
Karin - Badass likusa
Ah da zaboravih ove ostale iz SS-a
Renji - Cool ali zasto mora stalno da vice "Howl Zabimaru..." Sto puta jedno isto.
Rukia - Glasina, ima cool tehnike ali trebali su malo da je ojacaju
Celavi - Smesan
Kira - Ok lik
Yumichika - Jao Yumi srce moje
Em sto znas tortu da pravis, lepo se oblacis i brines se o svom izgledu.... Divan si.... Lepoto moja metroseksualna
Urahara = Legenda
Ok bas previse pisem, kao neka tetka koja prepricava L.Americke serije
Sada cu ukratko da komentarisem sezone.
Prva Sezona - Zabavno
Druga - Ok mada prva je bila nesto more fun
Treca - Konacno pocinje da bude zabavno
Cetiri-Pet - Ok mada previse dugo imo
Sest - Vrlo zabavno
Sedam - Fileri na pocetku su bili slatki, a kraj je bio meh samo je Nel prlepsala kraj te sezone
Osam - Ovako Ishidine borbe su zabavne zbog humora, Chad je smarao dok nije koristio el diablo a Ichijeve borbe su bile meh na pocetku ... Ali kraj sezone je zakon
Devet - Iskreno nisam imao pojma da Kapetan ima bilo koje veze sa onom porodicom i princezom na pocetku. Kraj je bio odlican, kapetan je bio lik steta sto je ssam sebe roknuo
Deset - Naucnik me nervira, cak vise od onog 3rd seat Kifune iz filera, Nelina borba protiv onog gadnog broj 5 je zabavna. Pitam se sta ce biti dalje (KEN <333)
Eto Alane prolio sam ti sve
Slucajno sam procitao spoiler i izgleda da ce Ken dolazi u Hueco, its going to be fun
Odakle da pocnem sad ...
Ichigo - Car
Ishida - Cool u SS, ali ova njegova nova strela nije nesto bas
Chad - El muerte - nice,nice
Orihime - Likusha treba da se spusti na zemlju, bila je simpaticna na pocetku ali od HM smara 24/7. Mislim Aizen joj kaze da imam moc da se suprostavi bogu. I sad se nesto brine, hello trebas malo da razmilis pre nego sto krenes sa onim tipom. Znaci kad joj Nel sve rekla u lice bilo je priceless
Sto se tice Espade svi su idioti, Grim je bio Ok malo ali ipak ko ih sastavi ... Ah da dasa Aizen
Tousen i njegova glupa propaganda su glupi, a Ichimarua bih bukvalno ubio
Matori deda - Nista posebno, mada koje telo ima za cicu od sto+ godina

Soi Fon - Biseks koji zeli da se smuva sa Yoruichi
Byakuya - Prvo sam ga mrzeo, ali sad je <3
Shunsui - Opusten frajer lol
Toushiro - Favorit
Kenpachi - Favorit broj 2
Ovi iz ichijeve skole nisu nista posebno, osim one drugarice od Inoe ona je ok mada me mnogo podseca na Akiru iz Special A
Kon - Sladak, bio je posebno cool u onoj filer epizodi u kojoj pomaze maloj devojcici
Cale - Lik
Yuzu - Orihime broj 2 a.k.a njena buduca naslednica
Karin - Badass likusa
Ah da zaboravih ove ostale iz SS-a
Renji - Cool ali zasto mora stalno da vice "Howl Zabimaru..." Sto puta jedno isto.
Rukia - Glasina, ima cool tehnike ali trebali su malo da je ojacaju
Celavi - Smesan
Kira - Ok lik
Yumichika - Jao Yumi srce moje
Em sto znas tortu da pravis, lepo se oblacis i brines se o svom izgledu.... Divan si.... Lepoto moja metroseksualna Urahara = Legenda
Ok bas previse pisem, kao neka tetka koja prepricava L.Americke serije
Sada cu ukratko da komentarisem sezone.
Prva Sezona - Zabavno
Druga - Ok mada prva je bila nesto more fun
Treca - Konacno pocinje da bude zabavno
Cetiri-Pet - Ok mada previse dugo imo
Sest - Vrlo zabavno
Sedam - Fileri na pocetku su bili slatki, a kraj je bio meh samo je Nel prlepsala kraj te sezone
Osam - Ovako Ishidine borbe su zabavne zbog humora, Chad je smarao dok nije koristio el diablo a Ichijeve borbe su bile meh na pocetku ... Ali kraj sezone je zakon
Devet - Iskreno nisam imao pojma da Kapetan ima bilo koje veze sa onom porodicom i princezom na pocetku. Kraj je bio odlican, kapetan je bio lik steta sto je ssam sebe roknuo

Deset - Naucnik me nervira, cak vise od onog 3rd seat Kifune iz filera, Nelina borba protiv onog gadnog broj 5 je zabavna. Pitam se sta ce biti dalje (KEN <333)
Eto Alane prolio sam ti sve
Poslednja izmena:

Noitra!! Samo sa kesom preko glave!! Grimmjow is to cool for them! On je u Black eyed peas...Ili US5!!!
meni su ok...Videćemo kad izađu chapteri...