Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh... Ja sam gledala na Happy, dok nisu prekinuli i poceli ponovo. Ali ovo sto sam odgledala mi se svidelo. Glupo je sto su prekinuli na pola...

Sad nastavljaju do kraja...Mislim do onoga što za sad postoji... Blič mi je spočetka bio glup ali sada mi je dobar. Ono ocena 3+ ili 4-. Danas je bila ja mislim 44. epizoda na Hepiju, a večeras 3. DN na Ultri. U septembru kreće 3. sezona Naruta na Ultri. Meni je drago da vidim da su anime u Srbiji sve popularnije i popularnije.....

1. Za hepi je se neko društvo sa nekog foruma angažovalo i kažu da je 2100%
2. Prema informacijama od urednika Ultre DN će se emitovati ceo...
3. Naruto ? Verovao ne verovao trenutno se sve pegla u studiju. Sinhronizacija treće sezone je gotova.

1. Sakurabana.. Otkupili su sve epizode koje su izasle na DVD- u u Japanu, mada ne znam koliko je to..
2. Ipak imam taj osecaj.. A i njihova rec malo znaci..
3. Opet sumnjam.. Ipak je to ultra.. Navikli su da lazu..

Kada? Pa naprimer kako ce poceti 3. sezona Naruta u Februaru 2009.. Onda kako ce pustati Shippuuden.. I jos par stvarcica je bilo.. Sve informacije od Glavnog Admina Ultra foruma..

ovo sam i ja nasao i na forumu ultre i ispricao celom drustvu
kada su videlo da nije istina zamalo nisam bio linchovan
jedna ispravka
ne u febrauru
u februaru krece novo repriziranje a treca sezona po tome ide negde krajem aprila
tako je trebalo.........
a death note je glupo da prekinu na pola jer ima samo 37 epizoda(ili ja tako mislim)

Ja sam saznao iz pouzdanih izvora da je Sakurabana otkupila sve epizode koje su izasle na DVD- u.. Sad je na vama, fanovima koji gledaju preko Happy TV, da otkrijete koliko je izaslo na DVD- u u svetu..

Very good, so sexy. :ok:

espada2.jpg

halibel.jpg

Back