Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verovatno je onda Game only napad.. Pogledaj ( i ja cu xD ) na Bleach Wikia.. xD

Iskreno, sta god da puca to je lame.. Jednostavno napad da ispucava nesto je lame.. A ne znam sta jos moze pucati da bude dobro.. Oce obu klinku da ispali? o.o

to je kao njegov ulti tj njegov najaci napad koji moze da koristi tek kad dobije lvl 6
oni koji su igrali warcraft ili frozen throne shvatice

Uraharin Bankai nije nesto tako prosto, to sam siguran... Kada je terao Renji-a da trenira sa Chad-om, Renji je odbijao i terao Uraharu da trenira Chada, medjutim Urahara je rekao da njegov Bankai bas i nije najbolji za reniranje drugih (nesto u tom fazonu), tako da moooooora da bude nesto zajebano, i tako da jedva cekam da cujem da iz Uraharinih usta iscuri ona prelepa rec: BANKAI!! buhaha :D zivim za taj dan:)

Uraharin Bankai nije nesto tako prosto, to sam siguran... Kada je terao Renji-a da trenira sa Chad-om, Renji je odbijao i terao Uraharu da trenira Chada, medjutim Urahara je rekao da njegov Bankai bas i nije najbolji za reniranje drugih (nesto u tom fazonu), tako da moooooora da bude nesto zajebano, i tako da jedva cekam da cujem da iz Uraharinih usta iscuri ona prelepa rec: BANKAI!! buhaha :D zivim za taj dan:)

koje su to bile epizode(to sa renjijem i chadom)?

Ne.. Prikazan je samo shikai i to je zamahnuo dvaput macem, razgolitio se, i Nanao pala u nesvest.. XD

aha video sam to :D
morao moj fav. Kyoraku da je sklanja sa borilista,ja mislim da su tada peglu Ukitake & Kyoraku vs. Capp. Comm. Yamamoto najmanje zastupili,sve druge i Yoruichi-san vs Soi Fong , i Ichigo vs Byakuya(dobro to je ok) su vise prikazali
ipak mislim da je trebalo malo vishe da ih prikazu

@ Madara:
Ne slazem se.. Bas je dobro sto njih trojica koji slove za najjace, su pokriveni velom tajne.
Ne znamo cak sta ni Kyourakov Shikai radi, kamoli Bankai.. xD

@ Wolf:
Yamamoto. Prvo mislim da je jaci, a drugo da je mudriji. Ipak je stariji i to sve.
Ono je pre je bila iluzija, ali sada su svi svesni Aizenovih moci, tako da mislim da Yamamoto nebi opet upao u neku iluzijicu olako.

@Alan jedino sto znamo za kyorakuov shikai je da su to 2 macha tj da se njegov zanpakuto deli u dva....Bankai necu ni da pominjem,mada pre pegle sa starkom ukitake mu je rekao da ne koristi bankai ,gde ga drugi ljudi mogu videti.......
@Wolf Capp. Comm. Yamamoto FTW !

Zna se sta radi Kyoraku-ov shikai: kontrolise vetrove sa svoja dva maca, wind-type zanpakuto ima on :D
Zna se i Ukitake-ov: jedan od ona dva maca usisava kido-based napade, a drugi mac ih vraca vlasniku :D

Kyoraku vazi za jednog od najjacih kapetana, a malo me razocaralo sto ga onaj lik koji nosi isto hyorinmaru-a kao hitsugaya, umlatio u filmu "diamond dust rebellion". Mada nisu prikazali peglu, ali velika beda je sto Kyoraku zavrsio u zavojima u 4th squad :sad2:

Smor.. Prica, prica, bla bla bla.. Stark se pojavio sto je jos vise usralo chapter. Jedva cekam da umre.

Koliko sam razumeo ovaj chapter se odnosio na to kako je Aizen naterao Barragana da mu se pridruži.
I da nisam razumeo kraj kako je Barragan na kraju poginuo jer slike nisu jasne.
Jel ga ubio debeli Vizard ili Aizen?

Barragan je bio kralj Hueco Mundo- a, onda je dosao Aizen i sjebao ga sa iluzijom ( nek nadje novu foru, ide mi na jetru vise sa iluzijom ).

A Barragan je ubio Vizard, tako sto je teleportovao svoju ruku, i onaj Barraganov napad u Barraganovo telo. I taj napad ga je "pojeo" iznutra.

Back