Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jooooooooooooooooooooj jedva cekam sledecu epizodu,zasto ne rade svaki dan po jednu epizodu,ehhh to bi bilo cool xD

Ljudi ajde sad ozbiljno :roll:,sta mi predlazete dali da citam mangu ili ne? Pogledao ovaj clip na youtube i odusevio sam se. (Ima dosta spoilera)

:worth: Halibel FTW !

Poslednja izmena:
Halibel.. is mine! Only mine!..

Citaj bre Mangu.. Nemas pojma koliko je extra.. Action, and action only... Ima i delova, tipa chapter -15.. Kako je Hitsugaya upoznao Matsumoto.. I tako kad se secaju.. Ja to obozavam, a nije stavljeno u Anime.. :D

Gledali novu epizodu i citali Mangu?

U Anime, solidno.. Soi Fon is one fast bitch! xD
U Mangi.. Konacno da vidm Starkov Resureccion.. Mada, sa obzirom koliko je flashy bio Harribelov i Barraganov, razocaran sam.. I Soi je razlupala dekicu izgleda.. Samo da Kubo ne smisli nesto tipa: "Time travel" ili "Time freeze".. >.>

zna li neko kako mogu da downloadujem muziku koja se pojavljuje u toku anime? Bilo je mnogo zanimljivih numera dok su bili bounto ili kako vec :) Ne mislim na openinge...

na kom sajtu mogu da gledam bleach online?
mangu cu poceti da citam na onemanga ali nisam mogao da nadjem sajt sa pristojnim kvalitetom epizoda goooglao sam i googlao i nista sve neke gluposti

e jel neko igrao Flash game Bleach training 2?
otkrio sam je pre par dana
ouopste nije losa za jedan flash game
zarazna je dugacka i ima dobar gameplay
(pretpostavljam da je dugacka posto sam sve ukupno dosad igrao oko 7 sata a jos ne naslucujem da ce biti kraj)
P.S. neznam zasto ali oni shinigamije nazivaju bleach
ili se meni tako cini
btw isprobajte je obavezno

Back