Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
offtopic :
jesam, ja sam matora baba
inache, ovaj forum se mnogo promenio, bila sam ovde aktivna pre par godina i od kad su pochele generacije 92-94,95 da pishu na "tinejdzherima" i "svashtari" i "muzici", prestalo je da bude zabavno....a i sve teme su postale chat teme....tako da, forum vishe nije forum....

***, ja anime nisam gledala ooood...pa, od kad su se sreli kapetani i aizen u fake karakura-town-u .... a mangu sam chitala od pochetka....
daijobu :3

fala dete

@topic
novi chapter....mmm...nish' posebno....i bilo je ochekivano da hiyori krene da cjoravog.....i sad cje ichigo da dodje i onda cje josh 20 chaptera da se razvlachi i onda cje mozhda da bude kraj x) sve u svemu, nije bleach shto je nekad bio lol

Da...Kubo počeo malo ko Kishimoto, da razvlači, ali bar znam šta se dešava:mrgreen:

Da...Kubo počeo malo ko Kishimoto, da razvlači, ali bar znam šta se dešava:mrgreen:
eh, sad kad bi bio neki neochekivan kraj, oprostili bi mu za ovo razvlachenje xD

npr. kenpachi nekim chudom otkrije ime svog macaha i nauchi bankai...(i onda bude gotov i bleach i naruto i svaki drugi anime xD )

ali bilo bi kul da uradi neshto neochekivano...a ne k'o ovo sa hiyori....~.~ bilo je providno....njeh....

pa,ocigledno su ipak morali podici nivo drame u seriji,a time i (makar oni tako misle) nivo tenzije.

Ako bude u sledecem chapteru prisecanje na doba kad je Hiyori bila VC,onda se sjebao!

Stvarno se nadam da gresim u vezi toga..

I meni se činio nešto kratak chapter,šta reći gin je bio cool ostalo i nije nešto očekivao sam da vidim kako će Kensei da razbije Wonderweiss-a.
@korisnik2007
I ja se nadam da neće biti flashback-ova.

Hogyoku je orb koji je napravio Urahara, a trenutno se nalazi u vlasnistvu Aizena. Ima sposobnost da "otkljuca" Hollow moci kod Shinigamija i obratno.

Hougyoku1wb9.jpg

180px-Hōgyoku.png

Inace, novi chapter je izasao.

Napokon cemo videti Ichigo vs. Yammy borbu :D

26656772.jpg

Poslednja izmena:

Back