Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
klinci, ne smarajte....imate teme za spam

i kad spojlujete, stavljajte spoiler taggove ~_~ znam da ste lenji ali potrudite se malo....i koja je fora shto pola vas chita spojlere za mangu? shta onda uopshte i chitate mangu ffs xD

@hoklica
e, ali mislim da ti je bolje da chitash i mangu, u animeu umeju da izostave neke (bitne) stvari T_T

legendo bre! :D
ne moze tako ne javljas se nedelju dana,a ja cekam znaci! :lol:
znaci tako da me ispalis...cak me i ne poznajes...

sto se teme tice,svako ko uopste dodje ovde i procita tri reda vidi sta se vecinom radi,vidi mentalitet,ili ode,ili se zabavlja,ali slabo ovde price o bleach-u ima.A i oni koji se javljaju su vecinom gledali do 240..;)

a ti si kao matora sto imas 19?

tooo much free time for 14k posts..:D

Suimasen,nee-chan...;)

dobar je Renji nemoj da pričaš -.-
nego,malo sam znatiželjan...stigo sam do 93.epizode,kad su bauntovi došli u SS,i vidim rukia se neometano šeće po rukongaiju,kako se već zove,ne razumem;nju su trebali da likvidiraju ranije,pa su ichigo i ovi je oslobodili i pobegli,zar nisu ovi iz soul sosajitija u potrazi za njom?ne kontam

dobar je Renji nemoj da pričaš -.-
nego,malo sam znatiželjan...stigo sam do 93.epizode,kad su bauntovi došli u SS,i vidim rukia se neometano šeće po rukongaiju,kako se već zove,ne razumem;nju su trebali da likvidiraju ranije,pa su ichigo i ovi je oslobodili i pobegli,zar nisu ovi iz soul sosajitija u potrazi za njom?ne kontam
Pa ona je pomilovana. Posto je ispala sva ona zbrka sa kapetanima.

offtopic :
legendo bre! :D
ne moze tako ne javljas se nedelju dana,a ja cekam znaci! :lol:
znaci tako da me ispalis...cak me i ne poznajes...

sto se teme tice,svako ko uopste dodje ovde i procita tri reda vidi sta se vecinom radi,vidi mentalitet,ili ode,ili se zabavlja,ali slabo ovde price o bleach-u ima.A i oni koji se javljaju su vecinom gledali do 240..;)

a ti si kao matora sto imas 19?

tooo much free time for 14k posts..:D

Suimasen,nee-chan...;)
jesam, ja sam matora baba
inache, ovaj forum se mnogo promenio, bila sam ovde aktivna pre par godina i od kad su pochele generacije 92-94,95 da pishu na "tinejdzherima" i "svashtari" i "muzici", prestalo je da bude zabavno....a i sve teme su postale chat teme....tako da, forum vishe nije forum....

***, ja anime nisam gledala ooood...pa, od kad su se sreli kapetani i aizen u fake karakura-town-u .... a mangu sam chitala od pochetka....
daijobu :3

Evo, teto, u njihovo ime se izvinjavam i obecavam da nece nikad vise... Ok? :)
fala dete

@topic
novi chapter....mmm...nish' posebno....i bilo je ochekivano da hiyori krene da cjoravog.....i sad cje ichigo da dodje i onda cje josh 20 chaptera da se razvlachi i onda cje mozhda da bude kraj x) sve u svemu, nije bleach shto je nekad bio lol

Back