Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da će biti suprotno frost:mrgreen:

Ma ja sam ubedjen da ce
290px-Retsu_Unohana.jpg
da izvadi stvar na kraju :mrgreen:

Poslednja izmena:
Brate kada nismo stavljali spoiler tagove onda si se bunio a sad kad sam stavio tagove onda ih čitaš koja je fora:lol:

ne bunim se kad stavljate,ja sam na sopstvenu odgovornost otvorio ono kad si stavio za yamija,i ne ljutim se,nego samo pitam jel u anime ili mangi...i nego je reko da je u mangi,pa oće biti isto,mislim jel ista radnja i u anime i mangi?jer ne citam mangu

Kenpachi uopste nije nabildovan XD
jedva cekam byakuya kenpachi vs yami,mada mislim da ce kenpachi da kaze nesto u stilu idite vi da pomognete peglu protiv aizena,ja cu ovo sam srediti

yammi ce sigurno odvaliti bar jednog kapetana....este provalili da nijedan kapetan dosad nije umro???
msm 379 chaptera i NIJEDAN kapetan nije odapeo....mada shunsui je bio blizu...

Videcemo, obzirom da je Ichigo jaci od Kena i Bajkia a Yammy nije bas nesto inteligentan, pitanje je sta ce se desiti.
I mnogo dobra slika.
10 lol, a Renji kao mumija, mada bih ja pre rekao da je u zavojima od batina koje je dobijao. :)

02-03.jpg

Videcemo, obzirom da je Ichigo jaci od Kena i Bajkia a Yammy nije bas nesto inteligentan, pitanje je sta ce se desiti.
I mnogo dobra slika.
10 lol, a Renji kao mumija, mada bih ja pre rekao da je u zavojima od batina koje je dobijao. :)

02-03.jpg

MATSUMOTO IS MINE,ONLY MINEEEEEEEEEEEEEEEEE
DID U HEAR ME?

ONLY MINE!!!

Back