BLAMAŽA BLOKADERA U NOVOM SADU Najavljivali masovni skup, pa doživeli totalni fijasko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko realizuje projekat Velike Albanije?

Gazde od blokadera

Duboka drzava i Soros

Imas jos pitanja?

Zato tvoji blokaderi hvale srpskog arhineprijatelja Aljibna Kurtija

evo clanak

BLOKADERIMA JE KURTI IDOL: Zato prema Srbiji i Srbima imaju isti odnos​

D.K.
14. 09. 2025. u 18:57

******************* više i ne kriju da im je premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti idol, već ga otvoreno hvale u svojim objavama na društvenim mrežama.​

БЛОКАДЕРИМА ЈЕ КУРТИ ИДОЛ: Зато према Србији и Србима имају исти однос

Foto: EPA

Blokaderi koji već skoro godinu dana terorišu pošteni radni narod Srbije, više se ni ne trude da sakriju da im je premijer tzv. držav Kosovo idol i uzor.

Oni su u jednoj od svojih objava na društvenoj mreži "Iks" otovreno pohvalili Kurtija kako ne krade na izborima, a zaboravljaju da su tamo građani glasali u metalnim kutijama sa puškama uperenim u njih.

Takođe, naveli su i kako ne gazi političke protivnike, a na srpsku decu se puca baš na Badnje veče, i hapse ljude bez ikakvog razlog iz čiste obesti.

Trebalo bi samo da zamislimo kako bi Srbija izgledala i šta bi od nje ostalo kada bi ovakvi došli na vlast i da vode našu državu.

Sada je jasno zašto im je najveća podrška upravo Aljbin Kurti.

632746_dklsgdklsj_iff.jpg

Sta radi Vucic na tom projektu?

radio je isto ko i blokaderi do skora

zato sam ga i pljuvao

onda je izdao Sorosa, slizao se sa Trampom i zatrazio povratak srpske vojske na Kosovo

Onda su zbog toga krenuli da prave obojenu revoluciju u Srbiji i napravili diverziju na nadstresnici

sta bi ovo u Novom Sadu druze? Pusiona totalna?

Pazi Vucica sto je napumpao

Vi ni blizu

Totalno ste ga ispumpali

Ja znam da si ograničen i da živiš u vukohebini ali 21. vek je mogao si sam da proveriš šta je bilo i kako je bilo

Skupili u NS jedva 250 ćacadi, most prešli nisu, ostali da slušaju 8 tamburaša na Petrovaradinu.

U Kraljevu ih jurili po ulicama, u Čačku rasterali ko mačke sa hebišta, u Šapcu kukaju nisu plaćeni ono malo njih što su došli, u istom Šapcu ti indusi i Napalci šetaju i nose srpske zastave, mukice pojma nemaju šta im se dešava.
U Smederevu izašao silan narod da ti pozdravi Karleušu ali oni nije smela da se pojavi i pozdravi njih.

I tako, stanje redovno u zemlji, ništa se nije promenilo dok si bio pod sankcijama

radio je isto ko i blokaderi do skora

zato sam ga i pljuvao

onda je izdao Sorosa, slizao se sa Trampom i zatrazio povratak srpske vojske na Kosovo

Onda su zbog toga krenuli da prave obojenu revoluciju u Srbiji i napravili diverziju na nadstresnici

Kad i gde, citiraj ga

U realnosti ode nam Kosovo sa sve mašnicom

E moj izdajniče, veleizdajniče, koga ti podržavaš. Od naših institucija na KiM je ostao još samo Univerzitet i možda škola još neka a i to će da nam uzmu za par nedelja jer očigledno ubrzavaju da završe sve dok je tvoj miljenik na vlasti.

Ja znam da si ograničen i da živiš u vukohebini ali 21. vek je mogao si sam da proveriš šta je bilo i kako je bilo

Skupili u NS jedva 250 ćacadi, most prešli nisu, ostali da slušaju 8 tamburaša na Petrovaradinu.

U Kraljevu ih jurili po ulicama, u Čačku rasterali ko mačke sa hebišta, u Šapcu kukaju nisu plaćeni ono malo njih što su došli, u istom Šapcu ti indusi i Napalci šetaju i nose srpske zastave, mukice pojma nemaju šta im se dešava.
U Smederevu izašao silan narod da ti pozdravi Karleušu ali oni nije smela da se pojavi i pozdravi njih.

I tako, stanje redovno u zemlji, ništa se nije promenilo dok si bio pod sankcijama

Ide voooz

Voz obojene revolucije otisao iz stanice davnooo bajooo mooooj z:D

Puko Soros. Puko Solc. Puko Merc. Puko Makron. Pucate i vi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back