BLAMAŽA BLOKADERA U NOVOM SADU Najavljivali masovni skup, pa doživeli totalni fijasko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad i gde, citiraj ga

U realnosti ode nam Kosovo sa sve mašnicom

E moj izdajniče, veleizdajniče, koga ti podržavaš. Od naših institucija na KiM je ostao još samo Univerzitet i možda škola još neka a i to će da nam uzmu za par nedelja jer očigledno ubrzavaju da završe sve dok je tvoj miljenik na vlasti.

Vučić: Doneta odluka - šaljemo zahtev Kforu za povratak naših snaga na Kosovo i Metohiju​

https://rtv.rs/sr_lat/politika/vuci...nasih-snaga-na-kosovo-i-metohiju_1400205.html

I am wanna walk all over you

Screenshot_2025-09-15-00-35-33-372_pure.lite.browser.jpg

Pripreme pred veliku paradu blokade :kafa:
ti nisi izašao ni kad se u Beogradu koristio lažni zvučni top
kad se samo setim online blam objava o "tegobama koje su osetili" pojedini tek kad su se vratili u NS i Niš.
Izveštaj iz Niš - najludji, pečatirala specijalistkinja, bez uputa, za 15 min...
Ja se oduševio kojom brzinom se stiže i završava u niškom zdravstvu.

Naravno, pošto niko iz "dens grupe" nije imao nikakvepost-simptome (greška u koracima jbg) nego samo neki sa periferije mitinga (a ko će ga znati talasi su to) odjednom "ćuru ćuru" za 48h...

Obrisali objave...

ti nisi izašao ni kad se u Beogradu koristio lažni zvučni top
kad se samo setim online blam objava o "tegobama koje su osetili" pojedini tek kad su se vratili u NS i Niš.
Izveštaj iz Niš - najludji, pečatirala specijalistkinja, bez uputa, za 15 min...
Ja se oduševio kojom brzinom se stiže i završava u niškom zdravstvu.

Naravno, pošto niko iz "dens grupe" nije imao nikakvepost-simptome (greška u koracima jbg) nego samo neki sa periferije mitinga (a ko će ga znati talasi su to) odjednom "ćuru ćuru" za 48h...

Obrisali objave...
Zasto pretvaras Srbiju u Cacistan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back