битно,да је то овај издајник,прелетач разумео
Али ако говориш о ћацијима онда треба будеш изнад њих а не испод.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
битно,да је то овај издајник,прелетач разумео
Јел може овако: Ако је Мали крвав до лаката,Тихи мора до рамена.Али ако говориш о ћацијима онда треба будеш изнад њих а не испод.
Sacuvaj nas Boze Seseljackog patriotizma.
Ja ne kradem, pre dva dana me trkeljala interventna.и камен је проплакао јер је сагледао шта нам радите од Државе.
Мораш се офарбаш у Непалца,превише си бео за будућег ,вучићевог СрбинаJa ne kradem, pre dva dana me trkeljala interventna.
Dobra.Мораш се офарбаш у Непалца,превише си бео за будућег ,вучићевог Србина![]()
Ne mora da bude nepalac;moze i siptar.Мораш се офарбаш у Непалца,превише си бео за будућег ,вучићевог Србина![]()
Јел може овако: Ако је Мали крвав до лаката,Тихи мора до рамена.
Задовољан?
Ko realizuje projekat Velike Albanije?Zasto me mrzis sto ne volim blokadere?
Ne volim ih jer su marionete zapadnih obavestajnih sluzbi, okupatora Srbije
Ko realizuje projekat Velike Albanije?
јао брате,да ти пустим ствар...јеубе кеве овај АИ..како је ово добро,реци:Ne mora da bude nepalac;moze i siptar.
Sta radi Vucic na tom projektu?Gazde od blokadera
Duboka drzava i Soros
Imas jos pitanja?
Sta radi Vucic na tom projektu?
sta bi ovo u Novom Sadu druze? Pusiona totalna?
Pazi Vucica sto je napumpao
Vi ni blizu
Totalno ste ga ispumpali
radio je isto ko i blokaderi do skora
zato sam ga i pljuvao
onda je izdao Sorosa, slizao se sa Trampom i zatrazio povratak srpske vojske na Kosovo
Onda su zbog toga krenuli da prave obojenu revoluciju u Srbiji i napravili diverziju na nadstresnici
Za sta mu treba Muratov basibozluk?radio je isto ko i blokaderi do skora
zato sam ga i pljuvao
onda je izdao Sorosa, slizao se sa Trampom i zatrazio povratak srpske vojske na Kosovo
Onda su zbog toga krenuli da prave obojenu revoluciju u Srbiji i napravili diverziju na nadstresnici
Ja znam da si ograničen i da živiš u vukohebini ali 21. vek je mogao si sam da proveriš šta je bilo i kako je bilo
Skupili u NS jedva 250 ćacadi, most prešli nisu, ostali da slušaju 8 tamburaša na Petrovaradinu.
U Kraljevu ih jurili po ulicama, u Čačku rasterali ko mačke sa hebišta, u Šapcu kukaju nisu plaćeni ono malo njih što su došli, u istom Šapcu ti indusi i Napalci šetaju i nose srpske zastave, mukice pojma nemaju šta im se dešava.
U Smederevu izašao silan narod da ti pozdravi Karleušu ali oni nije smela da se pojavi i pozdravi njih.
I tako, stanje redovno u zemlji, ništa se nije promenilo dok si bio pod sankcijama
Sad se sprema zimnica, ajvari, kisele paprike, razna slatka. Brzo će i rakija da se peče, pa klanje svinja, čvarci... Ko je blesav da tabana s kišobranom ni za šta +!Obe strane su smorila okupljanja. Još kad počnu kiše...
лијте кишеObe strane su smorila okupljanja. Još kad počnu kiše...