piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.615
piciginx,mozda ne postujemo zakone ali ne velicamo "neko klanje drugog naroda"
Odakle ti to????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
piciginx,mozda ne postujemo zakone ali ne velicamo "neko klanje drugog naroda"
pa pitam ja zasto bi nevini bezali?i ta mi je zijava smesna nije bilo sudjenje.u kom se to ratu sudilo?
pa pitam ja zasto bi nevini bezali?i ta mi je zijava smesna nije bilo sudjenje.u kom se to ratu sudilo?
U Blajburgu su stradala hrvatska g**na koja su klala i ubijala po teritoriji kraljevine Jugoslavije.Tu ih je bilo par desetina hiljada...šteta što Blajburga nije bilo 10 puta više,i trebalo bi da su zaliveni krečom i betonom kao srpske grobnice u Hercegovini,Posavini i Hrvatskoj.
Interesantno razmišljanje. Još se netko čudi što radikali dolaze na vlast u Srbiji.
Rat je završio!!!! Zarobljenici vojnici+civili su poubijani.
meni to izgleda ovako..potenciranjem Blajburga,a umanjivanjem zrtava Jasenovca oni obrazuju nove narashtaje hrvata..tako ce u buducnosti Blajburg biti masakr neduznih ,a Jasenovac srbocenicka propaganda..i kolko je meni poznato civili nisu ubijani kao shto pokushavaju da predstave..
Još jedan pacifista!! Zaboravio si crnogorska,srpska,slovenska,muslimanska govna.....
Nemali broj i njih je ubijen!!! Vi nemate pojma o tome.
Bežali su ljotićevci, nedićevci, nešto preževelih Đurašlija....-nije malo ali velika većina i jesu bili kolaboracionisti i sarađivali su (ne ulazim u razloge) sa Nemcima...
Đujić se izvukao preko Trsta za Italiju... Sa njim su pobegla i glavnina njegovih odreda
A Draža je ostao sa najvećim brojem četnika iz Srbije, Bosne i Crne Gore, iako mu je nuđena evakuacija od strane Amerikanaca .....
Zato što je , nije hteo da ostavi svoje ljude, znao je šta je to čast, pa iako je izgubio rat herojski je podneo poraz...
A nije pi4ka kao Pavelić i ostali iz NDH rukovodstva koji svoju hrabrost pokazuju samo na ženama i deci, a svoje vojnike ostavljaju da se sa njma obračunaju partizani i beže pacosvskim kanalima Vatikana za Južnu Ameriku
Zabole me briga.Jedina prava kazna u prirodi je oko za oko zub za zub.Ko god je bez potrebe ubio nekog,jedina prava kazna je da dobije čast da gleda smrti u oči i metak među oči.Još jedan pacifista!! Zaboravio si crnogorska,srpska,slovenska,muslimanska govna.....
Nemali broj i njih je ubijen!!! Vi nemate pojma o tome.
Жив је Чича умро није, док је српства и СРБИЈЕ!!!
Streljani su masovno i Nemci.....i Italijani.....od strane Crvene Armije i ostalih pokreta otpora...
Civilno nemačko i italijansko stanovništvo, je maltretirano, ubijano i deportovano stočnim vahonima u matične zemlje....
Britanci su sravnili Drezden i još par gradova.....
Sovjeti su ravnali redom...
Amerikanci na Okinavi nisu uzimali zarobljenike i nisu pravili razliku između civila i vojnika metak ili bacač plamena, to je bio jedini izbor...
Hirošima i Nagasaki....
Nemci i Japanci dobro su morali da se ''pospu pepelom i uvaljaju u perje'' da bi i pobednici u WW2 razumeli i njihov bol i patnju i da bi se govorilo i o zločinima antifašisa....
Blajburg ne samo da je preuveličan broj žrtava, nego je postao i nacionalni simbol Hrvata, neko hipotetičko stradanje za pravedni cilj od strane zločinca....sa nijednim osvrtom na sopstvenu krivicu i sagledavanjem uzroka, posledica
Ma odvratna relativizacija prošlosti...
Bežali su ljotićevci, nedićevci, nešto preževelih Đurašlija....-nije malo ali velika većina i jesu bili kolaboracionisti i sarađivali su (ne ulazim u razloge) sa Nemcima...
Đujić se izvukao preko Trsta za Italiju... Sa njim su pobegla i glavnina njegovih odreda
A Draža je ostao sa najvećim brojem četnika iz Srbije, Bosne i Crne Gore, iako mu je nuđena evakuacija od strane Amerikanaca .....
Zato što nije hteo da ostavi svoje ljude, znao je šta je to čast, pa iako je izgubio rat herojski je podneo poraz...
A nije pi4ka kao Pavelić i ostali iz NDH rukovodstva koji svoju hrabrost pokazuju samo na ženama i deci, a svoje vojnike ostavljaju da se sa njma obračunaju partizani i beže pacosvskim kanalima Vatikana za Južnu Ameriku
Zabole me briga.Jedina prava kazna u prirodi je oko za oko zub za zub.Ko god je bez potrebe ubio nekog,jedina prava kazna je da dobije čast da gleda smrti u oči i metak među oči.