Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.894
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomogao ti je jer te poznavao i valjda nekad volio,a pomoc ti je bila potrebna.Hm Ajde da se potrudim
Zamisli da imas bivsu devojlu sa kojom si bas u dobrim odnosnima
I odjednom je polomljena u bolnici i u komi
I ti na sve strane ides okolo sta mozes da pomognes
Kupujes joj i bioskop video kucni i pricas sa odtalima koji zovu da pitaju kako je
Ali toliko je on davao sve od sebe da su svi pogotovo zenski rod bili iznenadjeni i ponalo i ljubomorni
Onda ona krene da se oporavlja
Kuci i ti samo joj okrenes ledja
Zbog cega?
Nista nece da kaze kako da saznam ako nista drufo da mu se izvibim za sta god je bilo
Tko leti vrijedi tko ne leti ne vrijediako ti je bivsi u bolnici i ako ga volis ti ga posjeti..ako ga ne volis nemoj ga posjecivati...
Hahaha...Dobar čovek, i sahranio bi je ako zatreba
Nije mi bivsi u bolnici?ako ti je bivsi u bolnici i ako ga volis ti ga posjeti..ako ga ne volis nemoj ga posjecivati...
Sta,?? Prvo procitaj postavku teme pa onda komwntarisiKakva devojka kad te nije kresnuo?
Budalaštine...
Aha pa dobroMožda neće ponovo kroz isto da prolazi i da ti objašnjava. Znam da je bolno,
ali preboli i pusti ga.
ako nije trazio seks, radio cisto iz humanosti...il je tebe to zbunilo sto musko pomaze a ne trazi seks..Nije mi bivsi u bolnici?
Ja sam bila u bolnici
On nije se sklanjao iz bolnice
Zavidili mi sve zenske tamo na njemu
I kada sam dosla kuci isto je radio ja bila odusevljena
Posle 15 dana ja od drustva saznajem da ih zove i prica sta radim i sta pitam uglavnom jel ima caj nema
Bla bla
I dodavai je da sam debil
A ja bila u komi nekoliko dana
Pa me na kraju zanima zasto je covek to radio
Niko ga nije terao niti pitao bili sta
Sada sam povovo procitala ovo sta si napisaoAko ne želi da ti objasni šta se desilo, jednostavno mu se na svemu zahvali, okreni se i idi dalje. Naćićeš nekog ko će te poštovati. On je možda samo hteo da smiri svoju savest.
Pa meni nista drugo nije ni bilo vaznoOvi rekli ono, ovi ono, drug reko, zena neka, ova me ne voli, taj me ne voli oni tebe ne vole, ovi lose pricali o meni, o tebi...
Sta vas briga ko sta misli i prica kao da ste na filmu i pred kamerama, ako vi ne poznajete sami sebe i vas za 3 godine veze pa vam je vazno ko srednjoskolcima i malo posle zavrsene ko sta misli i ko je sta uradio sud okoline a ne vas zajednicki privatni i ne treba da budete zahedno...
Odbacite to drustvo tj dobar veci deo i te ljude ako hocete da budete zajedno ako ne onda se razilazite i uzivajte u vasem drustvu rekla kazala, osudila gest...
EjEpa onda ako slusa druge i bitan mu je sud okoline a ne vas sopstveni i privatni pusti ga nek ide tamo i nadje neku sa jojom ce sud okoline i njegovih prijatelja biti kljucan i kobajagi pozitvan...
Neko mu je napunio glavu i to je dozvolio sebi da posle 3 godina veze slusa sud ljudi i prijatelja od kojih 95% nece imati nikakvu korist niti se setiti da ga pitaju kako je posle 5 godina...
To treba da mu kazes ili idi i nadji neku s kojom ce kobajagi okolina da bude zadovoljna ili ostani samnom...To sto si mi pomogo to je ljutski i cenim ali ili hoces da budes samnom ili da te ne vidim vise...
Tako nesto kratko i jasno pa nek razmisli...
Ako mu je stalo ostace ako ne nek ide...
Tip je meni na vratima i sad svake druge veceri daljeKoliko shvatih u ove sitne sate..
Tip je raskunuo sa tobom
Desila se nesreca, ljudski ti se nasao,pomogao, naravno bio je potresen
I to je to
Raskid se desio i prije bolnice
Kani se drustva, marka, janka i zagonetki.
Prica je gotova,idi dalje sama
Ni on tebe ne razumije,vjeruj mi,ako su tvoja objasnjenja i razgovori ovakvi kao na ovoj temi.mog bivseg ne razunem nista
DobroNi on tebe ne razumije,vjeruj mi,ako su tvoja objasnjenja i razgovori ovakvi kao na ovoj temi.
Sva si konfuzna,izrazavanje ti nije bas najjasnije,a ni pismeno,misli su ti rastrkane,pod uticajem si rekla-kazala prica.
Prvo treba da se saberes,smiris,sama sa sobom rascistis,okrenes se sebi i svom zivotu i ne slusas traceve.
Ako ti nesto nije jasno uvezi njega,pitaj njega direktno.Pusti price onaj rekao ovo,onaj rekao ono.
Za pocetak,polako pisi na ovoj temi,stavljaj tacke,zareze,velika i mala slova,razmisli o smislu i povezanosi recenica,pazi na tehnicke i pravopisne greske.To ce ti pomoci da usporis i sa mislima i dovedes ih u red.Prvo treba da razunijes sebe,onda druge.
Srecno!
Iz priče, mislim da je on taj koji koji treba da se okrene i - ode!Onda ga ostavi na miru i ne raspravljaj s njim uopste nista.Nek prica sta hoce,ti zivi svoj zivot i ne obracaj paznju.
Neke ljude ne mozes razumjeti i pored truda.
Ne trosi energiju na to,okreni se konstruktivnim stvarima i ljudima sa kojima mozes komunicirati normalno.