Bivsi u bolnici, a posle ne znam sta se desilo

Hm Ajde da se potrudim
Zamisli da imas bivsu devojlu sa kojom si bas u dobrim odnosnima
I odjednom je polomljena u bolnici i u komi
I ti na sve strane ides okolo sta mozes da pomognes
Kupujes joj i bioskop video kucni i pricas sa odtalima koji zovu da pitaju kako je
Ali toliko je on davao sve od sebe da su svi pogotovo zenski rod bili iznenadjeni i ponalo i ljubomorni
Onda ona krene da se oporavlja
Kuci i ti samo joj okrenes ledja
Zbog cega?
Nista nece da kaze kako da saznam ako nista drufo da mu se izvibim za sta god je bilo
Pomogao ti je jer te poznavao i valjda nekad volio,a pomoc ti je bila potrebna.
Vjerovatno bi tako pomogao i bilo kome drugom koga poznaje.
Kad je prestao da postoji razlog za pomoc,udaljio se.
Da hoce da bude s tobom i dalje,bio bi,ne trazi mu nikakva opravdanja.
Ako sam dobro razumjela pricu.

ako ti je bivsi u bolnici i ako ga volis ti ga posjeti..ako ga ne volis nemoj ga posjecivati...
Nije mi bivsi u bolnici?
Ja sam bila u bolnici
On nije se sklanjao iz bolnice
Zavidili mi sve zenske tamo na njemu
I kada sam dosla kuci isto je radio ja bila odusevljena

Posle 15 dana ja od drustva saznajem da ih zove i prica sta radim i sta pitam uglavnom jel ima caj nema

Bla bla
I dodavai je da sam debil
A ja bila u komi nekoliko dana

Pa me na kraju zanima zasto je covek to radio
Niko ga nije terao niti pitao bili sta

Ovi rekli ono, ovi ono, drug reko, zena neka, ova me ne voli, taj me ne voli oni tebe ne vole, ovi lose pricali o meni, o tebi...

Sta vas briga ko sta misli i prica kao da ste na filmu i pred kamerama, ako vi ne poznajete sami sebe i vas za 3 godine veze pa vam je vazno ko srednjoskolcima i malo posle zavrsene ko sta misli i ko je sta uradio sud okoline a ne vas zajednicki privatni i ne treba da budete zahedno...
Odbacite to drustvo tj dobar veci deo i te ljude ako hocete da budete zajedno ako ne onda se razilazite i uzivajte u vasem drustvu rekla kazala, osudila gest...

Nije mi bivsi u bolnici?
Ja sam bila u bolnici
On nije se sklanjao iz bolnice
Zavidili mi sve zenske tamo na njemu
I kada sam dosla kuci isto je radio ja bila odusevljena

Posle 15 dana ja od drustva saznajem da ih zove i prica sta radim i sta pitam uglavnom jel ima caj nema

Bla bla
I dodavai je da sam debil
A ja bila u komi nekoliko dana

Pa me na kraju zanima zasto je covek to radio
Niko ga nije terao niti pitao bili sta
ako nije trazio seks, radio cisto iz humanosti...il je tebe to zbunilo sto musko pomaze a ne trazi seks..

Ako ne želi da ti objasni šta se desilo, jednostavno mu se na svemu zahvali, okreni se i idi dalje. Naćićeš nekog ko će te poštovati. On je možda samo hteo da smiri svoju savest.
Sada sam povovo procitala ovo sta si napisao
Ne znam gde sam ja spomenula da NE ZELIM DA MI OBJASNI STA SE DESILO I STA JE RADIO
CAK SAM
U REKLA ok
Bio si lod stresom ako si i sa drugima lupao gluposti o meni dobro
Valjda ti je bilo potrebno i trbi da kanalises stres taj
Nakupljeni

On je ns to uvek odgovarao nervozno
Kao nije on nista
Ja to umisljam da bih ga napadala

Ako mi je neko i kazao ili poslao sta je on pisao to je neki haker
Itd
Ja sam bas spomenula tako da bi se otvorio i rekao mi sta ga mucilo i priznao sta je govorio sa drugima
Ali ne
Bio je samo kontraefekat

Ovi rekli ono, ovi ono, drug reko, zena neka, ova me ne voli, taj me ne voli oni tebe ne vole, ovi lose pricali o meni, o tebi...

Sta vas briga ko sta misli i prica kao da ste na filmu i pred kamerama, ako vi ne poznajete sami sebe i vas za 3 godine veze pa vam je vazno ko srednjoskolcima i malo posle zavrsene ko sta misli i ko je sta uradio sud okoline a ne vas zajednicki privatni i ne treba da budete zahedno...
Odbacite to drustvo tj dobar veci deo i te ljude ako hocete da budete zajedno ako ne onda se razilazite i uzivajte u vasem drustvu rekla kazala, osudila gest...
Pa meni nista drugo nije ni bilo vazno
Samo da mi on kaze sta se desilo
I kome je sta govorio zbig mene da bi znala kad mi neko spomene da ne ispadam idiot
A i izmedju nas onda ako mozes prizati tako nesto da si bio pod stesom i to givorio
Onda vec prelazite na dublji i veci nivo poverenja

Medjutim to je u njemu izazivslo nebulozne stvari da mi prica

Mislim cak i to bi presla preko toga
Ali njenu kao da je neko nesto protiv mene ponavljao na svaki 3 dan a onda on eksploxirs i kaze mi i ja povezem
Da nije to on
Jer ja znam njega kako rszmislja i o cemu i sta zamera ljudima
Ono sto je izgovsrso nije njefovs misao ili misli

Epa onda ako slusa druge i bitan mu je sud okoline a ne vas sopstveni i privatni pusti ga nek ide tamo i nadje neku sa jojom ce sud okoline i njegovih prijatelja biti kljucan i kobajagi pozitvan...

Neko mu je napunio glavu i to je dozvolio sebi da posle 3 godina veze slusa sud ljudi i prijatelja od kojih 95% nece imati nikakvu korist niti se setiti da ga pitaju kako je posle 5 godina...

To treba da mu kazes ili idi i nadji neku s kojom ce kobajagi okolina da bude zadovoljna ili ostani samnom...To sto si mi pomogo to je ljutski i cenim ali ili hoces da budes samnom ili da te ne vidim vise...

Tako nesto kratko i jasno pa nek razmisli...
Ako mu je stalo ostace ako ne nek ide...

Epa onda ako slusa druge i bitan mu je sud okoline a ne vas sopstveni i privatni pusti ga nek ide tamo i nadje neku sa jojom ce sud okoline i njegovih prijatelja biti kljucan i kobajagi pozitvan...

Neko mu je napunio glavu i to je dozvolio sebi da posle 3 godina veze slusa sud ljudi i prijatelja od kojih 95% nece imati nikakvu korist niti se setiti da ga pitaju kako je posle 5 godina...

To treba da mu kazes ili idi i nadji neku s kojom ce kobajagi okolina da bude zadovoljna ili ostani samnom...To sto si mi pomogo to je ljutski i cenim ali ili hoces da budes samnom ili da te ne vidim vise...

Tako nesto kratko i jasno pa nek razmisli...
Ako mu je stalo ostace ako ne nek ide...
Ej
Pa rekla sam mu ja to recimo posle mesec dana kad nije hteo da mi prizna
I ja mu to reklq i naravno da mi je posle izgovarao da izmisljam i tako te stvsri
Kao koji drugi?
A onda sacekam kada ponovi nesto sto drugi mu kaze i onda ga pitamnormalno i naravno nista ne izgovori
Elem
P4imecivala sam jer j3 stalno ponavljao neku ideju koju on nikad ne bi ni orimetio kod drugih
A kamo li zamerio
I tak

Koliko shvatih u ove sitne sate..
Tip je raskunuo sa tobom
Desila se nesreca, ljudski ti se nasao,pomogao, naravno bio je potresen

I to je to

Raskid se desio i prije bolnice

Kani se drustva, marka, janka i zagonetki.

Prica je gotova,idi dalje sama
Tip je meni na vratima i sad svake druge veceri dalje
on nije imao rszlog za raskidanje nego mu se tako dopalo
posle 5 dana peomenila se situacija
Njegovi su ga prozivali da devojka kao ja moze njega samo da ostavi
I na veceri su me zvali i rwkli da moraju da se izvine jer oni nisu ni ucestvovalli zasto je meni bilo neugodno masu puta pored njega
I njegovih prozivanja
I da oni misle da ce on biti budala ceo zivot
Elem kasnije je on hteo da se vrsti ali meni je bas bilo degute da busem aa nekim ko mi je ispricao sta sve misli
Drugi out ovaj - njegovi prpblemi su oni sto on sam nije shvatao nego mu je moja tetka rekla izmislila kako sam se ja ponasala prema njoj a ona je neko ko je vodio firnu i bila sam prijavljena 10 gidina
I sad ona meni nije platila vec duguje poslovnom prostoru za moje doprinose
POsele ovog odlucilqnsam da je tuzim
I tako svasta nesto
Uglavnom degutsntbo je to da ti neko ne plati staz stl si radio kod njega a onda posle jos gura tvoj decku da si ti jriva sto ona nije platila staz -a mogu da je tuzim bez problema
elem ja
mog bivseg ne razunem nista

Moguće je da je tokom tog pomaganja tebi u bolnici počeo opet da oseća nešto prema tebi, ali kao tipičan labilnjak današnjice, slušajući svoju ludu otkačenu klapu oko sebe, dolazi do nekakvih paranoidnih zaključaka vezano za tebe gde počinje da se lomi... Biva zapravo besan na sebe iz neznanog razloga (tako obično i biva kad se ponovo rasplamsaju emocije), ali sve to preliva na tebe, stoga i ne može ti objasni koji mu je andrak...Stidan i sraman, jadničko...:P

mog bivseg ne razunem nista
Ni on tebe ne razumije,vjeruj mi,ako su tvoja objasnjenja i razgovori ovakvi kao na ovoj temi.🙂
Sva si konfuzna,izrazavanje ti nije bas najjasnije,a ni pismeno,misli su ti rastrkane,pod uticajem si rekla-kazala prica.
Prvo treba da se saberes,smiris,sama sa sobom rascistis,okrenes se sebi i svom zivotu i ne slusas traceve.
Ako ti nesto nije jasno uvezi njega,pitaj njega direktno.Pusti price onaj rekao ovo,onaj rekao ono.
Za pocetak,polako pisi na ovoj temi,stavljaj tacke,zareze,velika i mala slova,razmisli o smislu i povezanosi recenica,pazi na tehnicke i pravopisne greske.To ce ti pomoci da usporis i sa mislima i dovedes ih u red.Prvo treba da razunijes sebe,onda druge.
Srecno!

Ni on tebe ne razumije,vjeruj mi,ako su tvoja objasnjenja i razgovori ovakvi kao na ovoj temi.🙂
Sva si konfuzna,izrazavanje ti nije bas najjasnije,a ni pismeno,misli su ti rastrkane,pod uticajem si rekla-kazala prica.
Prvo treba da se saberes,smiris,sama sa sobom rascistis,okrenes se sebi i svom zivotu i ne slusas traceve.
Ako ti nesto nije jasno uvezi njega,pitaj njega direktno.Pusti price onaj rekao ovo,onaj rekao ono.
Za pocetak,polako pisi na ovoj temi,stavljaj tacke,zareze,velika i mala slova,razmisli o smislu i povezanosi recenica,pazi na tehnicke i pravopisne greske.To ce ti pomoci da usporis i sa mislima i dovedes ih u red.Prvo treba da razunijes sebe,onda druge.
Srecno!
Dobro
Izvinjavam se na rastrkanosti pisanja
Ali ja sam pisala pod bas pod nabojom emotivnim
Da bi pitala nekog prvo da li je to uobicajno
Kada si u bolnici i kad izadjes polupan da li je bas normalno da ti ljudi ne priskove u pomoc vec pricaju okolo o tebi
Nsi me razumeo
Prvo sto sam uradilq kada sam videla da decko vodi razgovore polucudne sa ostatkom sveta prvo sto sam uradila jeste da sam ga pitala da li sam ja njega naljutila nesto
Onda sam ,sledeci put napravila uvod da i ako se cudno ponasao i sa drustvom nekim vodio razgovore o meni
ja to rqzumem jer je i on bio pod stresom
Morao je ispoljiti taj stres nekako
Uopste necu da se ljutim samo da mi kaze kojim ljudima je pricao sta da bi ja znala kada oni nesto spomenu da se ne iznenadim

On je sve te moje uvode tumacio kako ne pricam istinu ko mi je to rekao da on prica i pise svasta itd
JA sam to ostavila po strane nisam raspravljala da bi on sam od sebe u narednim danima spominjao da on misli da nu spijuniram viber jer znam njegove razgovore

Ja sam samo rekla ne znam kako spijuniran ali bitno je da ti zbig toga sto sam te pitala da librwzgovaras o meni neke cudne stvari *kao ja sam skrenula od bolnice i iznisljam da on prixa sa drugima o meni
# on je na osnovu mog pitanja odma napravio scenu i pricu da ja znam sta on prixa sa drugima
Dakle cim to misli
Onda sam u pravu
Cudne stvari prica o meni

I nece da mi kaze sta nego se ljuti sto ga to pitam
Tako da kako da ja resim i kako se resava taj problem dvolicnosti sa tim covekom

Onda ga ostavi na miru i ne raspravljaj s njim uopste nista.Nek prica sta hoce,ti zivi svoj zivot i ne obracaj paznju.
Neke ljude ne mozes razumjeti i pored truda.
Ne trosi energiju na to,okreni se konstruktivnim stvarima i ljudima sa kojima mozes komunicirati normalno.
Iz priče, mislim da je on taj koji koji treba da se okrene i - ode!

Back