Bivsi/e su mi rekli/e...

Da sam pomalo cudan i neobican....
da sam previse plasljiv.....
da se bojim od bezveznih stvari....
da sam previse iskomplexiran....
da mi je lice previse rosavo...
da izgledam jako dobro...
da imam previse visoko mishljenje o sebi...
da imam previse nisko mishljenje o sebi...
da sam pomalo lud-kast...
da sam previse strog...
da sam nekako ukocen....
.....
ne mogu vise da se setim bilo je toga dosta za kratko vreme

Бивши...
Углавном су ми говорили све најбоље, јер сам била у вези само са онима који су ме поштовали и ценили, тј. који су били и вредни да их назовем драгима. Никад нисам себи дозволила да зовем драгим онога који тога није вредан, нити да будем у вези са неким кога не волим ни не ценим, свака од веза била је пуна праве љубави. И сваки ме је добро познавао, ни један после раскида није рекао ништа негативно о мени, што и говори какви су у ствари ти момци... Са неколико њих сам сад у одличним пријатељским односима и своје мишљење о мени нису променили, и даље ме поштују, цене и воле, али сада као пријатеља, јер смо и раскинули зато што смо знали да би пријатељство између нас најбоље функционисало.
Сад, ако је битно шта су ми тачно говорили... Већина да сам веома интелигентна, свестрана и креативна, пуна позитивне енергије и нових идеја, углавном после тренутака када сам то и показала. Није било много тепања, али разумем и зашто... Од других особина помињали су тврдоглавост, борбеност и јак став, али ипак су уочили и неке од мојих слабости.

А сад... То ти обично иде овако са ''бед бојс''-има... Кад жели да те освоји, говори ти све најбоље... Кад те освоји, покушава да те промени по његовом укусу... А кад не успе у томе и раскинете, говори ти све најгоре. Никад нећеш чути истину од њих. Али тако ћеш најбоље сазнати са каквим момком си била у вези.

Bile su 2 neopravdane primedbe koje su me veoma pogadjale (uzimam u obzir odnos koji mi je znacio):

- da situacije koje se ticu naseg odnosa vidim kako meni odgovaraju i donosim svoje zakljucke.,..kako i ne bih, kad mi se postupcima, cutanjem...itd. serviralo nagadjanje..
- kako mislim da sam sveznalica (vezano za nas odnos i recenicu iznad)...zbog nagadjanja ispadoh sveznalica :roll:

Da sam ponekad brzopleta, znam i sama..
Inace sam hvaljena...mnogo sam stroza prema sebi, nego sto su drugi prema meni...
Nasa vidjenja partnera su se uvek poklapala, sa manjim odstupanjima...

P.s. Ne bih ni bila u vezi sa osobom koja me kudi na sve strane...to bi jednostavno znacilo da nismo kompatibilni uopste...

Poslednja izmena:
Bile su 2 neopravdane primedbe koje su me veoma pogadjale (uzimam u obzir odnos koji mi je znacio):

- da situacije koje se ticu naseg odnosa vidim kako meni odgovaraju i donosim svoje zakljucke.,..kako i ne bih, kad mi se postupcima, cutanjem...itd. serviralo nagadjanje..
- kako mislim da sam sveznalica (vezano za nas odnos i recenicu iznad)...zbog nagadjanja ispadoh sveznalica :roll:

Da sam ponekad brzopleta, znam i sama..
Inace sam hvaljena...mnogo sam stroza prema sebi, nego sto su drugi prema meni...
Nasa vidjenja partnera su se uvek poklapala, sa manjim odstupanjima...

P.s. Ne bih ni bila u vezi sa osobom koja me kudi na sve strane...to bi jednostavno znacilo da nismo kompatibilni uopste...

hebote ženo jesi ti sigurna da nisi ja? :eek:

"Trebalo je da zapisujem sve sto su bivsi govorili o mojim osobinama. Mozda bih sad neke stvari mnogo bolje razumela. Svi su tvrdili da me znaju, a nijedan nije bio u stanju da predvidi neke od mojih najmanje vaznih poteza.''

Ono sto me zanima je, sta su vama bivsi govorili?
Koliko su bili u pravu? :think:

Evo jedan mi je rekao da sam trapava (ublazio ono moje 'smotana sam') kao i da ponekad mogu da ubijem u pojam (naravno, blazi izrazi su u pitanju, ali ja sam tako skontala) :mrgreen:
i bio je u pravu

ajd sad vi :ceka:

najcesce da sam preka,sto je tacno kad mi padne zavesa uhh

e sad kad pogledam
posle raskida svaki me je opsovao bar jednom
jedni zato sto sam ih ostavila
drugi zato sto sam ih prevarila, a da nisu provalili
sve su to bile ljubavi
a ja sam malo nezgodan tip
koliko mamina dusica i emotivna
toliko hladna
mnogi se userru kad skontaju
jer kako neko moze da voli do srzi i bude bezdusan u isto vreme?
e to

e sad kad pogledam
posle raskida svaki me je opsovao bar jednom
jedni zato sto sam ih ostavila
drugi zato sto sam ih prevarila, a da nisu provalili
sve su to bile ljubavi
a ja sam malo nezgodan tip
koliko mamina dusica i emotivna
toliko hladna
mnogi se userru kad skontaju
jer kako neko moze da voli do srzi i bude bezdusan u isto vreme?
e to
a najbolje je sto su svi ubedjeni kako ce znati cim ih prevaris :))))

najcesce stvari koji su mi govorili je da sam jedna od najneuobicajenijih osoba koje znaju, tezak karakter, da sam hladna i gorda. i nije ko da su omasili.

Svi uglavnom istu misao, ali u malo drugacijoj formi : ''Koliko si dobra kao covek i drug, toliki si problem kao zena''.
E ,sad...Ja se secam sta su govorili i mislili samo oni koje sam dosta volela, ostalo sam zaboravila.
I to bi bilo to :-) Mada, jedan je hrabar pa resava ''problem'' vise od deset godina, sa prekidima :-)

Blago tebi koliko si moralan ovde. Viđu ga šta piše ovde:

Da govoris ruzne reci protiv onih koji Prenose Boziju Rec a ne svoju ...zato ce ti kazna biti veca na Dan Suda ..i ovako si do guse gresan od ruganja 24/7 Boga

Al ti si oguglao odavno na to ...:mrgreen:

Sta je greh za tebe ? pihhh ! :lol:

Moji strahovi su zdravi ...jer se Bojim Boga koji je jaci od mene a i svakog u svemiru :manikir:

A ti sto se ne bojis ..proci ces kao Faraon u Egiptu ..bespomocan sa svojim laznim Bogovima da se odbranis od Bozije kazne kad navali kao reka na tebe :lol:

Samo te savetujem ..da puno gresis sto sve to cinis i ne kajes se ..opasno je to :tajna:

A ti radi kako ti je volja ...na tvoju Dusu ide sve :roll: ako je i imas :rotf:

bas nesto razmisljam....pa malo cega negativnog....uvek se potrudim, uvek sam pazljiva....znam da volim i da ucinim coveka pored mene sretnim....ali, u tim teskim momentima raskida prigovarali su mi da sam ih zavaravala jer nisu ni sanjali da ce biti ostavljeni....kao da sam ja 100 % sigurna roba.....:roll:

Back