hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.145
pa bivsi obicno samo odu, a ne objasne ti pismeno u tri primerka... bivsi poznanici, bivsi drugovi prijatelji itd... jos bolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bivsi obicno samo odu, a ne objasne ti pismeno u tri primerka... bivsi poznanici, bivsi drugovi prijatelji itd... jos bolje
vrištimm od zadovoljstva kako me dobro jebeššš...stenjem glasno daaaaaaaa!!!!
hocu tvoj ****** u sebi....razvali me od kurrcaa !!!
![]()
Bile su 2 neopravdane primedbe koje su me veoma pogadjale (uzimam u obzir odnos koji mi je znacio):
- da situacije koje se ticu naseg odnosa vidim kako meni odgovaraju i donosim svoje zakljucke.,..kako i ne bih, kad mi se postupcima, cutanjem...itd. serviralo nagadjanje..
- kako mislim da sam sveznalica (vezano za nas odnos i recenicu iznad)...zbog nagadjanja ispadoh sveznalica
Da sam ponekad brzopleta, znam i sama..
Inace sam hvaljena...mnogo sam stroza prema sebi, nego sto su drugi prema meni...
Nasa vidjenja partnera su se uvek poklapala, sa manjim odstupanjima...
P.s. Ne bih ni bila u vezi sa osobom koja me kudi na sve strane...to bi jednostavno znacilo da nismo kompatibilni uopste...
"Trebalo je da zapisujem sve sto su bivsi govorili o mojim osobinama. Mozda bih sad neke stvari mnogo bolje razumela. Svi su tvrdili da me znaju, a nijedan nije bio u stanju da predvidi neke od mojih najmanje vaznih poteza.''
Ono sto me zanima je, sta su vama bivsi govorili?
Koliko su bili u pravu?
Evo jedan mi je rekao da sam trapava (ublazio ono moje 'smotana sam') kao i da ponekad mogu da ubijem u pojam (naravno, blazi izrazi su u pitanju, ali ja sam tako skontala)
i bio je u pravu
ajd sad vi![]()
a najbolje je sto su svi ubedjeni kako ce znati cim ih prevarise sad kad pogledam
posle raskida svaki me je opsovao bar jednom
jedni zato sto sam ih ostavila
drugi zato sto sam ih prevarila, a da nisu provalili
sve su to bile ljubavi
a ja sam malo nezgodan tip
koliko mamina dusica i emotivna
toliko hladna
mnogi se userru kad skontaju
jer kako neko moze da voli do srzi i bude bezdusan u isto vreme?
e to
Ebes za 10-ku![]()
Da govoris ruzne reci protiv onih koji Prenose Boziju Rec a ne svoju ...zato ce ti kazna biti veca na Dan Suda ..i ovako si do guse gresan od ruganja 24/7 Boga
Al ti si oguglao odavno na to ...![]()
Sta je greh za tebe ? pihhh !
Moji strahovi su zdravi ...jer se Bojim Boga koji je jaci od mene a i svakog u svemiru![]()
A ti sto se ne bojis ..proci ces kao Faraon u Egiptu ..bespomocan sa svojim laznim Bogovima da se odbranis od Bozije kazne kad navali kao reka na tebe
Samo te savetujem ..da puno gresis sto sve to cinis i ne kajes se ..opasno je to![]()
A ti radi kako ti je volja ...na tvoju Dusu ide sveako je i imas
![]()