Bivshi i bivshe...

kosmopolit:
i sta onda princezo kad se sutra budes udala
sedeces sa svojim suprugom na sofi prelistavati albume svojih bivsih i pricati mu
"pa znas muzicu moj prvi put sam se kresnula sa ovim , bio mi je jako sladak i nisam mu mogla odoleti,
a evo i ovog posle njega e pa ovaj je strasno voleo da me pljeska po guzi, treci vidis ovog malog ovde, e taj mali je bas znao stvari , on me je vezivao lisicama, bicevao i tome slicno.
a sad ne znam kako da ti kazem evo i ovog meni najdrazeg od svih ovih mojih bivsih... znao je stvarno da krese ...
cak je jednom pozvao i par ortaka i stvarno mi je bilo fenomenalno sa njima ..."
ili on tebi isto to

ehhhhhhhhh kuda ide ovaj svet .....

Kosmo kad bolje razmislim upravu si covek ipak neke detalje treba ostaviti samo za sebe...

kosmopolit:
i sta onda princezo kad se sutra budes udala
sedeces sa svojim suprugom na sofi prelistavati albume svojih bivsih i pricati mu
"pa znas muzicu moj prvi put sam se kresnula sa ovim , bio mi je jako sladak i nisam mu mogla odoleti,
a evo i ovog posle njega e pa ovaj je strasno voleo da me pljeska po guzi, treci vidis ovog malog ovde, e taj mali je bas znao stvari , on me je vezivao lisicama, bicevao i tome slicno.
a sad ne znam kako da ti kazem evo i ovog meni najdrazeg od svih ovih mojih bivsih... znao je stvarno da krese ...
cak je jednom pozvao i par ortaka i stvarno mi je bilo fenomenalno sa njima ..."
ili on tebi isto to

ehhhhhhhhh kuda ide ovaj svet .....
Pretpostavka je da je taj "buduci" civilizovan covek. Ne mora mu se pricati o detaljima, no naravno da je svestan tog da je ozenio devojku sa nekim predbracnim znanjem (osim ako ne naleti na neku devicu, no fala bogu ovde ih nema)....na kraju krajeva "nije ona to iz bukvara naucila"! Sta je s ribama koje si ti imao, kako bi tvoja zena odreagovala na to,posto ste vi muskarci poznati po tome da volite da pricate hvalospeve o svojim kresacinama!!!!???

Mene nema 5 minuta i odmah haos. KOsmo sta je decko sa tobom?
Kosmo, dragi, ne ocekujem da moj buduci muz bude toliko konzervativan da mu ja budem prva, pa da mu bude neprijatno sto ja nisam devica.
Ako tebi tvoja devojka referise sta je sa kojim radila, ne znaci da to druge rade. Ja se ne stidim ni jednog tipa sa kojim sam bila, nisam nevina od 17 godine, nisam bila sa mnogo njih, nisam radila nista neprirodno, volim da pricam o ljubavi i sexu, jer to ne treba da bude tabu-tema po misljenju.
Sta treba da glumim ludilo da sam mlada i naivna i da trepcem ocima sa 26? Sigurno!

DeVICa:
Ccc kako ovde radi muska sujeta. Ja se samo pitam ovo: AKO SI VEC NEKI FRAJER - STA TI JE RIBA TRAZILA KOD ORTAKA? ¦)

HAHAHHAHA sto me pitas tako glupa pitanja?!?!?
Pa trazila je prsten,, i decu da mu radja,,, eto sta je trazila!!!Pa to je trazila i od mene,,, a ja odma ODLEPO

Sta si ti pomislila da je trazila??!?!?

vanjaa:
E MOJ TI. PA ONA BI VEROVATNO OSTALA SA TOBOM I DALJE, DA SI TI BIO DOBAR... :twisted:

...ALI POSTO NISI...ONDA CAOS MACOS :D

Opet ista tema?!?!?!?
Kao u fazonu : "Ti da si valjao ona bi ostala sa tobom" bbbbuuuuuuhahahahah.
Beshte,,,, niste bre normalne

Normalno da sam bio dobar,, i previse dobar,,, u svim pogledima!!!
Nikada nisam voleo pa vi vidite

imala sam šestoricu momaka od toga su trojica oženjena a nijedan nije stariji od 25,i svaki se iz ljubavi oženio i to odmah poslije veze sa mnom.sad sam se malo zabrinula ali imam samo 20 pa ima vremena za udaje :D baš me briga za njih,sami su se ukopali mladi

Dobro, vidim da ste skrenuli sa teme... Neke komentare cu totalno ignorisati.

Kako je uopste doslo do ove teme... Jos jedan moj bivsi mi je saopstio da se zeni, naravno devojkom "posle mene". I sada ih je ostalo jos trojica... Koje su moje sanse ovde... Videcemo!

1.u srecnoj vezi
2.ne znam, gubi mu se svaki trag
3.pred zenidbu
4.bio ozenjen, bio u dugoj vezi dok se vidjao sa mnom, sad je sam ko pseto...

a i ne interesuje me, kakve ja veze imam sa njihovim sadasnjim ljubavnim zivotom..? nek` ima je sa srecom...

Back