NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
1,5 cini mi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko se Vashih bivshih devojaka ili tipova udalo tj ozenilo i kako je to delovalo na vas?![]()
...jedan se oženio, i meni je bilo drago, zaista....
Koliko se Vashih bivshih devojaka ili tipova udalo tj ozenilo i kako je to delovalo na vas?![]()

Jedan se ozenio dok smo se jos uvek zabavljali,drugi je razveden,a moj bivsi muz kaze da vise nikad nece da se zeni jer sam mu ja dovoljna za ceo zivot...![]()

SVE su se poudavale, osim JEDNE, **** je ja da je **** i to bas ona koja nece sa mnom za ozbiljno.
Bas mi je drago da su se sve udale![]()
))))

a sto je stalno zoves "ova moja"?

Evo bivsa mi se udaje za ortaka![]()
![]()
![]()
A ja vristim od smeha!!!Ne mogu da zamislim kako li je ortaku kada zeni devojku koju mu je ortak(tj. ja) imao.Znate na sta mislim pod IMAO!!!

Evo bivsa mi se udaje za ortaka![]()
![]()
![]()
A ja vristim od smeha!!!Ne mogu da zamislim kako li je ortaku kada zeni devojku koju mu je ortak(tj. ja) imao.Znate na sta mislim pod IMAO!!!
Dvojica su ozenjena: jedan ima cerkicu, drugi ceka sina u oktobru, treci je u vezi pred brak (samo da se vrati iz vojske), cetvrti... Ne interesuje me - kreten, peti - kao ozenice neku klinkicu 80 godiste cim bude zaradio dovoljno para, sesti - nemam pojma, nisam se cula ni videla sa njim od onda, sedmi - obecao je sebi i zenama da se nikad nece ozeniti! Ja singlica - and loving it!
Neko od skoro 30 je klinkica? 
kad bi se on ozenio