Bitter Lemon ili Clear Limunade

My taste

• Bitter Lemon

• Clear Limonade

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ovo je najteza od svih anketa - kao da su me pitali da li vise volim kit-kat chunky ili onaj obican....

bitter ima neponovljiv i poseban ukus koji ga svrstava u sasvim drugu klasu od obicnih koka-kola i ostalih plagijat proizvoda slicnih firmi. jeste da ni cadbury nije neka bezveze firma ali sve njihovo mi nekako ima nezan, dobrocudan i prihvatljiv ukus. upravo zato sto clear lemonade nije in 7up ni sprite - vise mi se dopada kao resenje. ne bih rekao da je ukus nedovrsen kao sto pajamaca rece, mislim da je se slatko i kiselo nekako oseca odvojedno... bar meni tako deluje. odvojenije nego kod sprite-a a 7up je bas nekako preterao. bio sam prijatno iznenadjen da vidim flase od 1.5 litar sa clear lemonade... nego - zasto ne prave bre bitter lemon, indian tonic (dobro ga nisu stavili na anketu, tek tu ne bih znao sta cu) u flasama od 2.5 litra?!

hm. pa nisam ni pomislila da ga poredim sa spriteom, ili 7upom...to mi je skrnavljenje (švepsa nar.)
mislila sam sa nekim drugim limunadama...najautentičnije su npr henninez švajcarske limo:p
sjajne...pa sam ja šveps poredila sa tim. i sinalco ima dobru.
nije mi ni na kraj pameti palo ono coca-cola, pepsi...jer mi i nisu baš potrefili-limunadu.
šta misliš?

Back