BITKA ZA BEBE

ma neka ih finansiraju sa PDV koji odbijaju revnosno...dva meseca se ceka na povrat pisljivog PDV...
deru, ne bolje napisati DERU KOZU SA LEDJA roditeljima za bebi opremu ,nabijaju marze, kao da zivimo u Zenevi ili Tokiju i imaju obraza da nas pale
na sentimentalnost...moz' misliti...
imam ja moja mala :heart: kojima cu da dajem sta treba ovim partizanima sa sve pesnicom NE DAM !

ma neka ih finansiraju sa PDV koji odbijaju revnosno...dva meseca se ceka na povrat pisljivog PDV...
deru, ne bolje napisati DERU KOZU SA LEDJA roditeljima za bebi opremu ,nabijaju marze, kao da zivimo u Zenevi ili Tokiju i imaju obraza da nas pale
na sentimentalnost...moz' misliti...
imam ja moja mala :heart: kojima cu da dajem sta treba ovim partizanima sa sve pesnicom NE DAM !

Što jadna

ja sam kao Radenska imam TRI (3) Srca :D
zahebavam se ... samo dam qrc ovim "patriotama" ... kad direkt ukinu PDV na deciju opremu svakog meseca bi davao 5E lagano na taj sms... ovako dam im kitu
preca su mi moja deca od njihovih "akcija saosecajnosti"...

Penzioneri ce poraditi na natalitetu Vucic ce im dati subvenciju od 100.000 dinara za prvo dete.

100.000-dinara.jpg

Natalitet i mere koje treba da podstaknu rađanje postale su jedna od glavnih tema u Srbiji.
Evo sto o tome kaze Matija Beckovic..

Ako se otvore vidici i pojavi se bela tačka spasa, ljudi će pohitati u tom pravcu i poželeće da tamo ne budu sami.
Poželeće da imaju porodicu i decu.
Onima koji nisu rešili ni svoje probleme i onima koji ni ne znaju šta će sa svojim životom – ne trebaju novi nevoljnici!
Niti su narodu bez budućnosti potrebni naslednici!

Back