Bitka na Zelengori maja 1945. godine

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Свакако Добро Дошли. Прошло је време одаво када се то није могло јавно.
Ја сам матор човек као и ти и начитао сам се ваших извора и школовао се на њима, али сам још као дете научио да гајим здраву скепсу према њима и да будем отворен и према другим изворима који су ми били доступни. Зато немам проблем са препознавањем ни са " изворима" којима се служиш.
Ништа ти ниси научио! Осим што си научио да пљуцкаш по на туђе коментаре.

Ништа ти ниси научио! Осим што си научио да пљуцкаш по на туђе коментаре.
Коментари управо и служе да их се тиче а и да се на њих одговара.Прошло је ваше време када се није смело да вам се одговара :)

Чињенице :
Да вам није било Черчилове политичке одлуке да изда нашег Краља и савезничку државу и на крају без Црвене Армије не би вас било и свакао вас не би било у Србији.
Е па ту се разликујемо.
Да је остао краљ, неистомишљенике би краљевина протерала из државе, јел' тако!? Победила је друга (боља) опција и она никог није протерала. Било је и оних који су сами отишли (побегли) јер су за злочине које су починили током рата , знали да ће одговарати.

Да није трагично и тужно било ово што пишеш смешно.Црвени Терор који је спроведен кад сте добили власт је Србе на првом месту завио у црно и вашег маршала ставио на списак ратних злочинаца.међу друге светске ратне злочинце,
Такви као ти су деценимама после рата опструисали рад државне комисије и њене налазе практично оставили без заслужених санкција.
Да и не говоримо о вашем прављењу република и аутономних покрајина који нас и дан данас мори.
Били сте и остали по последицама гори од било којих страних окупатора у нашој историји.

Да није трагично и тужно било ово што пишеш смешно. Црвени Терор који је спроведен кад сте добили власт је Србе на првом месту завио у црно и вашег маршала ставио на списак ратних злочинаца. Међу друге светске ратне злочинце,
Такви као ти су деценијама после рата опструирали рад државне комисије и њене налазе практично оставили без заслужених санкција.
Да и не говоримо о вашем прављењу република и аутономних покрајина који нас и дан данас мори.
Били сте и остали по последицама гори од било којих страних окупатора у нашој историји.
Па ако вам је монархија толико била мила и драга, што је нисте сачували!?

Зато ште сте имали моћне менторе који су вам омогућили изборе са "ћоравом кутијом " и признали их.
Баш си се налупао глупости за све паре!
,,Ћорава кутија'' је дошла као последица ваше немоћи. Да сте победили, не би била ,,ћорава'' већ позлаћена. Овако, према ,,свецима и тропари''!

Баш си се налупао глупости за све паре!
,,Ћорава кутија'' је дошла као последица ваше немоћи. Да сте победили, не би била ,,ћорава'' већ позлаћена. Овако, према ,,свецима и тропари''!
Једино сте "ћоравом кутијом " могли да обезбедите легитимитет титоистичке власт и зато су вам то признали и Запад и СССР.

Једино сте "ћоравом кутијом " могли да обезбедите легитимитет титоистичке власт и зато су вам то признали и Запад и СССР.
Па што нисте то урадили ви (четници) и освојили власт.
Партизани вас разбуцали на Зелен гори па нисте могли да се саставите.

Back