Бити

Pročitao.
Niste mi objasnili koliko je osećaj dobar za procenu, a ni kako da procenu upotpunim.
Ipak, fala vi, ljudi, đe čuli i ne čuli.
Odok sad da spavam, još šjutra ima da prikupim neko sjeno, valja ranije ustati, dok nije udarila vrućina.
Svačiji osećaj je jedinstven i to ti niko pouzdano ne može reći.
Tuđ savet ti tu ne pomaže ;)
Malo si spamovao, ali Ok... bilo zanimljivo :)
Noć :)

с неким или не бити, питање је сад...

Шта ви кажете?
Разлози за и против... :)

Razlozi za: sjajno je voleti nekoga. Sjajan je osećaj biti voljena. Naprosto božanstven i najdivniji. Osećaj da ste nečija čežnja, nečija želja, nečija emocija, nečiji svet. Da je neko svet sveta Vašeg. U neku ruku zaista neponovljiv osećaj. Ja obooooooooožavam to. I tada sam bila najsrećnija. Kada sam imala to kome da pružim, pokažem, da osetim i vidim. Volim te dane, koji mi tada prolaze u smišljanju, čime ću da ga obradujem, kopanju po netu, da nadjem neku zanimljivu porukicu, ideju ili poklončić. Čime ću da izmamim nečiji osmeh, kada ću da ga vidim, zagrlim, kada će mi se osmehnuti. Obožavam taj osećaj, ruka u ruci. Sigurnost. Verovatno ja to sve idealizujem, ali ja eto to, volim, to me čini jako sretnom osobom. Razlozi protiv: sve veći hoštapleraj od ljudi, ko Vas nešto lažu. Ne prikazuju se kakvi su. Mažu oči. Veliki strah da me neko opet ne povredi na takav način. Da ja nisam ta. Jedina. I najvažnija. Da se neko i ne okrene. Ogroman strah, da ne budem slagana. Da je sve jedan fol i da je enko već poodavno tu. Da čekam samo momenat kada ću biti histori jer zaboga ne dišem na dobar način. Da neće biti tu, kada mi najviše treba. I da će me izneveriti. da neće ostati, bez obzira an sve. Eto, dadoh razloge. Pa, što kažu....Šta prevagne. :)

:eek: !? Ma ne mož' bre jedno sunce da se ljuti (na drugo), nego nema onaj smajlić :no-no: tj. :m-mm: :lol:

P.s. Hvala Juže, vreli slatki druže !! E'o, i sever je ceo, vreo !! :D ;)

Poslednja izmena:
dance-smiley04.gif

:rumenko::rumenko:

meni pričali mangupi da ume da bude opako
Битно је да те нису навукли... :)
budeš dok ne prođe test drive
u emocijama niko ne isplaćuje osiguranje
a ulog je veliki
zato na kašičicu dok se en zasluži glavna nagrada

Не знам, по мени емоције су само последица односа тако да их не доживљавам као инвестицију већ као дивиденду...

А у сам однос се можемо инвестирати цели или никако да би уопште дошло до награде...

Vise ces patiti, rekla bih, ako ne udovoljis zeljama koje te vuku ,kad si vec taki kaki si... msm ako nisi siguran u osecaj (retki su srecnici koje osecaj nikada nije prevario)

Samo napred, eto sta.

Back