prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.444
dal je to pravilo u vasem slucaju
pod kupovno mocan mislim i na zdravlje,obrazovanje pa i ljubav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle nekoliko poseta danas i čestitanja,posle podne sam i kod najboljeg drugara u Batajnicu na slavu...
Ne volim kartice,više mi leži keš i poneo sam desetak hiljada da se nađe...
Nisam potrošio ništa.Supruga jutros kupila šta da odnesem i to je to...
A koje drugare sam sve tamo sreo,sem najboljeg i bio u "punom fazonu" -da ne pričam...
Naravno,hrane i pića u izobilju,ali nije žderačina to što nas činilo veselim i srećnim-jedva sam i stigao nešto pojesti-eto,tortu nisam ni probao...
Nek mi pošalje sliku telefonom...
Kakve pare...
Ima baš mnogo toga šta se ne može nigde kupiti za pare.
Sve pomenuto se ne kupuje osim ponekad i donekle obrayovanje. A ni sreca ne moye da se kupi.dal je to pravilo u vasem slucaju
Sve pomenuto se ne kupuje osim ponekad i donekle obrayovanje. A ni sreca ne moye da se kupi.
dal je to pravilo u vasem slucaju
Posle nekoliko poseta danas i čestitanja,posle podne sam i kod najboljeg drugara u Batajnicu na slavu...
Ne volim kartice,više mi leži keš i poneo sam desetak hiljada da se nađe...
Nisam potrošio ništa.Supruga jutros kupila šta da odnesem i to je to...
A koje drugare sam sve tamo sreo,sem najboljeg i bio u "punom fazonu" -da ne pričam...
Naravno,hrane i pića u izobilju,ali nije žderačina to što nas činilo veselim i srećnim-jedva sam i stigao nešto pojesti-eto,tortu nisam ni probao...
Nek mi pošalje sliku telefonom...
Kakve pare...
Ima baš mnogo toga šta se ne može nigde kupiti za pare.
Ili imaš sve, a nemaš druga![]()
Pa da, ali zamisli da nisi imao tih deset hiljada da poneseš da ti se nađu, ili da Veca nije imala para da kupi ono što si poneo. Pitanje je kakav bi bio tvoj doživljaj.
Pare pružaju izvesnu sigurnost, osećanje opuštenosti.
Pre nekoliko godina, u vrelo letnje podne, morala sam na drugi kraj grada. Bilo je važno i hitno, a ja nisam stigla da prethodno odem u banku po keš.
Krenula sam samo sa bus plus karticom, praznog novčanika. Ušla u smrdljivi bus, i na pola puta umalo nisam kolabirala od vrućine, pa sam izašla na stanici. Nigde vode, nigde klupe da sednem. Sačekah sledeći bus, al taj se (ništa bolji od prethodnog) pokvario posle par stanica, pa sam se opet našla ni na nebu, ni na zemlji, žedna, malaksala, na ivici da se ispovraćam ili padnem u nesvest. Onda u daljini ugledam kiosk, dovučem se do njega po vodu ali - prc! - u novčaniku ni banke.
Na kraju nisam ni stigla na odredište. Vratila sam se kući neobavljenog posla, besna na sebe zbog neodgovornosti. Sve i da mi nije bila potrebna značajnija suma novca za put od tačke A do tačke B gradskim prevozom, trebalo je da imam makar neku simboliku - za vodu ili ne-daj-bože-situaciju.
Od tada ne izlazim iz kuće bez para, osim kad bacam đubre.
O da, novac je vrlo bitan!
U to ime, jedan citat:
"Money cannot buy happiness,
but it is more comfortable to cry in a mercedes
then on a bicycle."
Па то.
Они који кажу да није битан (новац), можебитно нису били у ситуацији да буду празна џепа. За некога је десет хиљада џепарац а за другога недељу дана живота.
Али, форум је већ одавно познат по пувакању чланова дефицитарних по питању социјалне интелигенције.
Pa da, ali zamisli da nisi imao tih deset hiljada da poneseš da ti se nađu, ili da Veca nije imala para da kupi ono što si poneo. Pitanje je kakav bi bio tvoj doživljaj.
Pare pružaju izvesnu sigurnost, osećanje opuštenosti.
Pre nekoliko godina, u vrelo letnje podne, morala sam na drugi kraj grada. Bilo je važno i hitno, a ja nisam stigla da prethodno odem u banku po keš.
Krenula sam samo sa bus plus karticom, praznog novčanika. Ušla u smrdljivi bus, i na pola puta umalo nisam kolabirala od vrućine, pa sam izašla na stanici. Nigde vode, nigde klupe da sednem. Sačekah sledeći bus, al taj se (ništa bolji od prethodnog) pokvario posle par stanica, pa sam se opet našla ni na nebu, ni na zemlji, žedna, malaksala, na ivici da se ispovraćam ili padnem u nesvest. Onda u daljini ugledam kiosk, dovučem se do njega po vodu ali - prc! - u novčaniku ni banke.
Na kraju nisam ni stigla na odredište. Vratila sam se kući neobavljenog posla, besna na sebe zbog neodgovornosti. Sve i da mi nije bila potrebna značajnija suma novca za put od tačke A do tačke B gradskim prevozom, trebalo je da imam makar neku simboliku - za vodu ili ne-daj-bože-situaciju.
Od tada ne izlazim iz kuće bez para, osim kad bacam đubre.
O da, novac je vrlo bitan!
U to ime, jedan citat:
"Money cannot buy happiness,
but it is more comfortable to cry in a mercedes
then on a bicycle."