Biti slabić

ti beše pričala kako imaš svega 13 ljudi na fb listi?
Paaaaaaaaaaaaaa..?Imam i lazne naloge..Svet je magican...
Broj prijatelja na fejsu nema veze sa brojem prijatelja u realnosti:deda:Brate ti me zezas...

kako to?
Ne se ljutis al sta ti znaci to kako to?pa jbt znas koliko ljudi znam koji fejs nemaju...Imam osecaj sve vise da me zezas...

imaš li prijatelje?
Da.

gde ti je dečko?
Kakvo je sad ovo pitanje:hahaha:

i konačno, da li sebe smatraš samotnjakinjom?
Ne...

Ima 9000 postova na Krstarici, šta si mislio Mekflaj, da je socijalno uspešna osoba? Jeste ******, provodi vreme ovde i pokušava da bude ono što nije u realnom životu. Ali normalno da neće to da prizna, jer onda ova uloga autoriteta koji kao daje neke savete pada u vodu... mora iluzija da se održava...

Kako biste definisali muškarca slabića? (ne u fizičkom smislu).

kako je to biti nesposobni slabić?
how does it feel?

Svaka osoba je za sebe izuzetna i jedinstvena, svi smo mi različiti grubi, tupi, osetljivi, glupi, pametni, slabi....i dobro je tako, interesuje me baš šta hoćeš sa ovom temom.

Pitanje je kako slabic i blentava ili alava zena uticu na decu....evo primera za to...

Ti nalaziš primere na tv, ovde neka bagra koja nemože shvatiti šta pišeš?

Popustljivog.
Ne volim ni muskarce koji nemaju svoj stav i prilagodjavaju se drugima.
Ne volim ni muskarce sa klinackim razmisljanjima i stavovima.Prvenstveno mi se dopadaju ozbiljni.

jao dete nećeš se nikada udati, :roll:

da li ste ulovili taj pogled, kad žensko krene da skenira muškarca - da li je ok tip? da li želim nešto sa njim? ima li on nekih problema?

neverovatno kako biološki isprogramirano tragaju za normalnim prosečnim mužjakom (neki ideal su likovi iz reklama za pivo, koji su uvek u čoporu).
svako odstupanje od klišea donosi mnogo negativnih bodova u tom skeniranju i žensko te samo precrta u svojoj glavi nanjuši li samotnjaštvo

odkud ti ovo, to te neki slagao, naravno da postoje osobe generalno koji sa jednim pogledom ocene situaciju ili osobu, to meže da bude muško i žensko.

Poslednja izmena:
ja kazem ovde na forumu sta mislim i osecam,

pa opet imam problema,

ne smem ni da zamislim sta bi bilo u rl

u realni se dobije preko....;) nevalja biti brzak.

- - - - - - - - - -

Slabic?
Nema hrabrosti da kaze u lice sta stvarno misli i oseca.

Dali je to slabost baš, možda je samo stidljiv/a, ugasi svetlo ili idi sa njim u prirodu možda ti se otvori,
ali sigurno nije slabić, nalij ga domaćinski jer što trezan misli pijan kaže. :D

Divljaci koji neznaju da se izraze, meni su najpoznatiji turci, čečenci, albanci,
(čitav život po belome svetu znam ih dobro) odvratna gamad još hrabrija kada su pet prema jedan.

ja kazem ovde na forumu sta mislim i osecam,

pa opet imam problema,

ne smem ni da zamislim sta bi bilo u rl
- Ako ti ne mozes da kazes kako se osecas i sta mislis, onda si ti sa pogresnom zenom, dragi moj sagovornice sa krste:D

u realni se dobije preko....;) nevalja biti brzak.

- - - - - - - - - -

Dali je to slabost baš, možda je samo stidljiv/a, ugasi svetlo ili idi sa njim u prirodu možda ti se otvori,
ali sigurno nije slabić, nalij ga domaćinski jer što trezan misli pijan kaže. :D
- Vidis - to nije uvek tacno. Na primer, ja znam za to, da ljudi to misle - što trezan misli pijan kaže i onda popijem dve case crnog vina i kazem sve sto zelim i kao sutra se ne secam:lol:
Manipulacija:lol:

Divljaci koji neznaju da se izraze, meni su najpoznatiji turci, čečenci, albanci,
(čitav život po belome svetu znam ih dobro) odvratna gamad još hrabrija kada su pet prema jedan.

i zene su takve,

samo one ne koriste nasilje osim samaranja ponekad,

ali generalno i ljudi u srbiji su takvi,

tesko je naci tri coveka s kojima je moguce komunicirati,

kad god pokusam normalnu komunikaciju hoce da mi lupaju pivske flase od glavu,

zato se klonim

- Ako ti ne mozes da kazes kako se osecas i sta mislis, onda si ti sa pogresnom zenom, dragi moj sagovornice sa krste:D

- Vidis - to nije uvek tacno. Na primer, ja znam za to, da ljudi to misle - što trezan misli pijan kaže i onda popijem dve case crnog vina i kazem sve sto zelim i kao sutra se ne secam:lol:

Vi žene volite manipulaciju, nemora da znači negativno, može biti lepa, al ipak si rekla valjda će biti neka vajda,
ali nepreteruj sa pijankom/razgovor voditi, svremenom postaje se alkoholičar. :)

Upravu si, ni ja nepriznaje drugi dan ništa, dosta puta sam obećavao sačuvajbožesakloni,
nemogu namiriti za čitav život, ali ipak uz čašu vina su najlepši/opušteni razgovori. :rumenko:

naravno da mogu,

ali treba preci odredjeni put do toga,

doduse neki narodi imaju drugaciju kulturu, navike, mentalitet,

kao recimo romi,

ja jednostavno nisam u tom fazonu

ne postoji covek koji nije imao trenutak slabosti u zivotu.... bas kao ni covek koji makar jednom nije postupio kao baja

Naravno, jer treba sada to ovde da priznamo....šalim se. ;)

Pročitao sam dosta postova na ovu temu,(ležim u krevet imam gripu već nedelju dana umre od dosade)
jedno mi bilo upadljivo tip je napisao ogroman post, al veoma dosta kako je bitno biti dobar jbč. :hahaha:

Odvalio sam se od smeha, kod Srbina i većina balkana, svaka druga jbt nema šta mi nepebemo,
nisam ni ja bolji ste psovke, ali veoma bitno u životu biti dobar jbč pa šta jet o uopšte kada je tako bitno u životu.

Uredu je seks, voditi ljubav ali dobar jbč, muška prostitutka. balkansa perverzija neka?

Obelodanite me pade mi leptop zbog ovoga, hvala. :lol:

Poslednja izmena:
Covek koji nema svoj stav,vec zavisi od drugih..Naravno svaki covek donekle zavisi od drugoga, ali slabic je onaj koji nema herca da uradi nesto po svojoj volji vec se u svakim ''guscim'' situacijama povlaci.

Slabic je ako mu se svako usprotivi on saginje glavu ili se istom uvlaci u dupe nazivajuci ga ''drugom''.

Slabic je ako ne sme sam nista da uradi na svoju ruku vec uvek mora da se savetuje sa rodbinom/drustvom/devojkom.

Slabic slusa naredjenja cak i kada ne mora jer se boji da ne udje u konflikt sa nekim.

Slabic ne sme da se posvadja sa nekim ili da se potuce ako ga neko zavrne ili uvredi pa se pravda time ''ubio bih ga da sam hteo''

Slabic ne sme prici ni jednoj devojci a to uglavnom pravda time ''sve su iste, sve su *****''.

Ovo mi je samo nesto sto mi je palo na pamet :lol:

Covek koji nema svoj stav,vec zavisi od drugih..Naravno svaki covek donekle zavisi od drugoga, ali slabic je onaj koji nema herca da uradi nesto po svojoj volji vec se u svakim ''guscim'' situacijama povlaci.

Slabic je ako mu se svako usprotivi on saginje glavu ili se istom uvlaci u dupe nazivajuci ga ''drugom''. Kako to svako suprostavi, kakvo je to društvo slabo.

Slabic je ako ne sme sam nista da uradi na svoju ruku vec uvek mora da se savetuje sa rodbinom/drustvom/devojkom. Šta je tu soše savet uzeti od nekoga.

Slabic slusa naredjenja cak i kada ne mora jer se boji da ne udje u konflikt sa nekim. Lukavo

Slabic ne sme da se posvadja sa nekim ili da se potuce ako ga neko zavrne ili uvredi pa se pravda time ''ubio bih ga da sam hteo'' Snekim se potući je primitivno.

Slabic ne sme prici ni jednoj devojci a to uglavnom pravda time ''sve su iste, sve su *****''. Stidljiv?

Ovo mi je samo nesto sto mi je palo na pamet :lol:

Ništa to nije slabo, to je samo ljudski, dokaz da nismo svi isti. ;)

Back