Biti slabić

pade mi na pamet ovaj pojam sa teme o jakoj ženi, gde dođosmo do zaključka da ih se slabići boje. ali sad se postavlja pitanje ko su slabići?
slabić u tim mž odnosima, taj deo me najviše interesuje

Biti slabic znaci biti piccka na primer ako te neko napadne fizicki a ti ne smes da se pobijes sa njim nego pustis da te maltretira .
A slabost moze biti opet sirok pojam od lenjosti do emotivne straha,tipa neko se plasi upustanja u veze jer ne zeli vise da rizikuje svoj duzevni mir...
- - - - - - - - - -
Napisao e da ne misli u fizickom smislu...
O, zene i te kako lepo shvataju pitanje.
Samo ne znam koliko ce biti iskrene u odgovorima. :lol:

pade mi na pamet ovaj pojam sa teme o jakoj ženi, gde dođosmo do zaključka da ih se slabići boje. ali sad se postavlja pitanje ko su slabići?
slabić u tim mž odnosima, o tome je tema.

Zavisi kako definises jaku zenu..Nisam bas listala temu al kontam da je to onaj fazon ne straha vec povredjenog ega kad je zena naprednija od muskarca,tj sujete...I po meni to nezadovoljstvo nastupa uglavnom kad lik sa nabedjenim egom koji voli da je alfa i a su zene u odnosu sa njim u zavisnom polozaju,i onda mu smeta njena samostalnost ili kad mu odbrusi i bude u pravu...
Tj to je onaj sistem ti (zeno) neces da mi se podcinis,i to je tehnicki slabost njegovog ega...

A sto se tice tvog pitanja u klasicnom smislu kad ti neko kaze da si slabic ili oce da te ponizi ili da ti pomogne..Tj zavisi od prilike kad kome ko kaze..
Moze drugar da ti kaze postao si slabic i papucar sam sebi stetis,jer hoce da ti pomogne ili jer je ljubomoran(u kom sl malo i laze)...
Moze zena da ti kaze da si slabic jer je nadrkana i hoce da te spusti,a moze i milion primera....

- - - - - - - - - -

Akonto repke(ako ovo nije profi zvrzalama:lol:):do tacke 1 se stize preko tacke 2...

Biti slabic znaci biti piccka na primer ako te neko napadne fizicki a ti ne smes da se pobijes sa njim nego pustis da te maltretira .

E i ako oces iako je reko da nije o tome tema ajde da se dotaknemo i fizickog aspekta..
Meni je reicmo i slabic lik koji tuce jadnije od sebe tipa isprebija babu...Znaci nije fizicka snaga sama po sebi znak da neko nije slabic,vec je stvar i u ophodjenju prema drugima,sto ce reci opet se vracamona onaj psihicki aspekt..

- - - - - - - - - -

Tu je caka. Ne umes da odbranis stav - slab si /nesposoban/
:hvala:

AL ima onih koji mogu da odbrane stav uspesno,ali se plase ne da nece pobediti i biti ismejani vec da ce ih recimo neko manje voleti,ili da ce ih napustiti,ili da ce povrediti nekog istinom itd...

Mozda slabici i ne postoje, jer svako od nas ima razlicite startne pozicije za razne stvari i svako jedinestven skup iskustava. Treba samo istrajati u tome da se urade one stvari koje nismo nikada pre, a znamo da su ispravne i da ih zelimo.

Slazem se sa tobom,zato sam te i ispravila jer si napisao ne umeju....

- - - - - - - - - -

Mozda slabici i ne postoje, jer svako od nas ima razlicite startne pozicije za razne stvari i svako jedinestven skup iskustava. Treba samo istrajati u tome da se urade one stvari koje nismo nikada pre, a znamo da su ispravne i da ih zelimo.

Aj molim te sad kreni u one filozofske teorije kako mi zapravo ni nemamo mogucnost izbora pa da te bijem...:lol:

da, to je i neko moje mišljenje.
nekom tek tako prilepe etiketu da je slabić, a ko zna protiv kolike sile se taj bori u sebi

Poslednja izmena:
Snaga podrazumeva i slabost tj. niko ne bi bio snažan da ne postoje slabiji ili niko ne bi bio pametan da ne postoje manje pametniji.
Svako je u nekoj oblasti jak i snažan a u nekoj slab i nemoćan...

Snaga podrazumeva i slabost tj. niko ne bi bio snažan da ne postoje slabiji ili niko ne bi bio pametan da ne postoje manje pametniji.
Svako je u nekoj oblasti jak i snažan a u nekoj slab i nemoćan...

mislim da je mekflaj vise zeleo da zna tvoju definiciju slabica, posto vi zene uglavnom pisete kako sa takvima ne biste bile.

mislim da je mekflaj vise zeleo da zna tvoju definiciju slabica, posto vi zene uglavnom pisete kako sa takvima ne biste bile.

..a to..konkretno na temi "strah od jakih žena", mislila sam na intelektualnu slabost...
Bilo mi bezveze da iskoristim pojam inferiornost..kad si slabiji od nekoga intelektualno automatski se osećaš inferiorno i to može da izazove strah
kod slabića u tom smislu..:)

Poslednja izmena:

Back