Biti džentlmen

kako komentarišete ovaj nedžentlmenski potez nekog tamo fudbalera milionera?

naime, atraktivna navijačica je ušla na teren nakon meča da napravi selfi sa njim, a on je dodirnuo za grudi!

mišljenja sam da džentlmen nikada ne sme zloupotrebljavati svoj položaj i moć za seksualno uznemiravanje!

međutim, ona je zatim počela da vrišti i trči od sreće i uzbuđenja!
ne razumem!? mislio sam da ženama smetaju ovakva dodirivanja

snimak je na ovom linku
https://twitter.com/BleacherReport/...za-grudi-njena-reakcija-ce-vas-sokirati-video

Poslednja izmena:
Pozabavimo se i ovim događajem

bokser je poljubio novinarku koja ga je intervjuisala.
najavila je da će ga tužiti.

neki od yt komentara -

Why she is to close to him

She wanted it! But then a lawyer advised they can get money so she said she'll Sue LOL

Ova voditeljka deluje ko da je preko nje prešla divizija napaljenih crnaca. Ne tuži ona zbog morala, nego zbog drugih stvari.

Nameće se i pitanje zašto bi neko želeo biti džentlmen, kada znamo da žene ne gotive fine, već pomalo vragolaste muškarce.
Ali osvojiti njeno srce, odnosno lična korist, nije motiv njegovog džentlmenstva. Nešto se drugo tu krije, samo šta?

NIŠTA bez džentlmenskog ponašanja,
NIjedna žena (vredna ljubavi, nežnosti, pažnje) neće želeti barabu
Savet Gospođe u godinama

Nazalost, u pravu je Baron. Zene, iako teze nekakvoj emancipovanosti i polozaju nezavisnom od muskarca, one i dalje podsvesno nastavljaju da biraju muskarce po istom principu po kojem su uvek i birali - huligane koji "umeju da vole" i razne druge vrste troglodita koji ih kasnije neminovno ubijaju od batina i citav zivot maltretiraju.

zapratio sam ovu, voleo bih da snimi klip o nevinim muškarcima 30+ i kako zvuči kada žensko čuje da je neko nevin, koliko takav m pada u njihovim očima i zašto.
međutim, bezveze mi je da joj pošaljem poruku sa predlogom da snimi takav video, ako neko ima yt nalog neka je zamoli, hvala

Pozabavimo se i ovim događajem

bokser je poljubio novinarku koja ga je intervjuisala.
najavila je da će ga tužiti.

neki od yt komentara -

Why she is to close to him

She wanted it! But then a lawyer advised they can get money so she said she'll Sue LOL

Inače, profesija ove "voditeljke" je, sad zaboravio sam kako se to kaže ali ono kad se ona skine gola, legne na leđa i onda po njoj poređaju hranu i onda bogate, drogirane veprine to jedu sa nje. Ali najozbiljnije ima naziv i to je prava profesija.

zapratio sam ovu, voleo bih da snimi klip o nevinim muškarcima 30+ i kako zvuči kada žensko čuje da je neko nevin, koliko takav m pada u njihovim očima i zašto.
međutim, bezveze mi je da joj pošaljem poruku sa predlogom da snimi takav video, ako neko ima yt nalog neka je zamoli, hvala

Ne svidja mi se uopšte ova gospodja Mek, da mi je koleginica zaobilazio bih je u širokom luku

Šta je to džentlmen, da li to jeste i kako postati?

Privlači me ideja džentlmenstva i prefinjenih manira i postupaka koji je prate, ali krenimo od definicije samog pojma.

Da li džentlmen treba postupati fino i pomagati ženskoj osobi koja ga ne poštuje? Možda mu ona čak i radi o glavi ali on prosto želi ostati veran svom kodeksu ponašanja nezavisno od varijabilnosti situacije i osoba sa kojima dolazi u kontakt.

Gledajući samo ovo bold - moj odgovor je NE TREBA (kad su u komunikaciji jedan na jedan, tj nasamo)
Ili ti može ovako: poslati nekog na jedno mesto:cool: na kulturan način, gramatički ispravno, to da.

Dzentlmen nije proslost i moze se zameniti za vaspitan a to je danas vec retka pojava :)

Лепо понашање не значи бити васпитан.

Али, ко има пара, тај је ауоматски џентлмен, јер су девојке данас неваспитаније од момака......:manikir:

to je više kao da imaš pravo rešenje za situaciju i da nisi ostrašćen, ko neka vrsta junaka
a oko pomaganja, da, ali ne u nekom sex smislu nego npr ako joj je loše na ulici pozvaćeš hitnu pomoć nećeš iskulirati :roll:
kad su fantoma zarobile zle žene on je to morao da trpi ali nekako se izvukao, i dajana mu je pomogla. al ne znam jel vređao seksistički te žene

Đžentlmenstvo, maniri, lepo ponašanje... kako god, uči se i "nosi" iz kuće.Ne uči se ni u školi,ni preko net-a,u društvu niti na ulici.To dobijaš usađeno iz porodice kao model ponašanja.Đžentlmen zna šta se radi i ne radi u prisustvu žena.Blejanje u ženski dekolte je prostačko ponašanje u kakvoj god situaciji. Kad ona ne vidi, blej koliko hoćeš...

Kijanu Rivs, part two :lol: -

http://rs.n1info.com/Showbiz/a49147...K9F3jzSIzuDsethuLQICUAGLSZvB21C-BZzSn4IqwQkns
Kijanu Rivs savladao "umetnost poziranja sa ženama bez dodirivanja"
Kijanu Rivs je, mnogi bi rekli, postao najveći džentlmen među glumcima. Ne samo što se žene širom sveta zaljubljuju u njega zbog njegovih uloga, replika i izjava u filmovima i van njih, sada može toj listi da doda novu pohvalu.
Rivs je, naime, savladao umetnost poziranja sa ženama a da ih pritom ne dodiruje i "pipa" oko struka, piše CNN.
Objave na društvenoj mreži Tviter, koje pokazuju fotografije na kojima glumac pozira sa nekoliko žena, uključujući Doli Parton, sa rukom iza njih koja "lebdi u vazduhu" i ne dodiruje ih oko struka, postale su viralne.

Zvezdu filmova "Matriks" i "Džon Vik", koji je poznat po svojoj skromnosti i životom drugačijim od većine holivudskih glumaca, sada nazivaju i "kraljem poštovanja".

"Kijanu ne želi da rizikuje", "Odluka da poštuje nečiji lični prostor zaslužuje divljenje", "Možda je, nakon #MeToo pokreta ukapirao da ženama treba dati više prostora", neki su od komentara na Tviteru.

(btw, ja oduvek isto ovako radim, poštujem njen privatni prostor, nikada nisam ženu dodrinuo oko struka).
u spojleru su slike Kijana sa ženama -

568933

Poslednja izmena:
Situacija:

Nekoj devojci na plaži je spao kupaći. Ona ne primećuje da joj se vide grudi.

Džentlmen za razliku od običnog muškarca neće gledati u njene dojke iako ga privlače, jer nije u redu gledati dojke devojke koja ih nije želela pokazati. Jesam li u pravu? Da li su moja razmišljanja korektna i na trasi džentlamenstva?
Pravi džentlmen će joj reći da joj je spao brus.
I komentar "lutko, ispala ti sisa" je korektniji nego ćutanje i virkanje (ili buljenje) u sisu.
(Nevezano za temu - mi muškarci smo čudna sorta goveda, na plaži ćemo uvek radije gledati u sisu koja je slučajno provirila iz brusa, nego neku bolju ribu u toplesu)

kako komentarišete ovaj video
evo linka -
https://xhamster.com/videos/nipslip-downbblouse-by-rastaman1111-5698102#mlrelated
jednoj devojci je tokom nastupa spala top haljina.
ostavimo sad po strani njenu muzičku darovitost, kako odreagovati u ovakvim situacijama?
ne bih znao da li da gledam, snimam, žmurim, praviti se da ne primećujem, ili joj pokazati rukama da podigne top, no time bih joj možda poremetio nastup, ne znam koje bi bilo adekvatno ponašanje pravog muškarca u ovakvim i ovoj sličnim situacijama

ne znam zašto bih bio džentlmen prema nekome ko ima više prava od mene, trebalo bi ona prema meni da bude džentlvumen

Tipican primer nedzentlmenstva :)
Zasto ja njoj da sipam pice kad moze ona meni. Zasto da joj ponudim svoju stolicu kad moze sama da povuce sa susednog stola. Zasto da pridrzavam vrata i pustim je da udje pre mene kad mogu da uletim i pustim da je vrata lupe po nosu. Pozdravljam se prvo sa muskarcima, oni su ionako ugrozeniji od zena....

Banalni primeri koji pokazuju da nije tesko biti dzentlemen.

Back