Biti dobar u krevetu!

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samantha Jouns:
Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka;)

COVECE !:D
Ti mora da si dobra u krevetu !;)
( ili samo dobro znas teoriju ? )

lolla:
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?

To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezi:) al do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno... ;)
Konkretno,dobra si u krevetu ako si "sebichna"...Da pojasnim:radi ono shto tebi odgovara i gledaj da tebi bude lepo,nece se buniti ;)
P.S.Nemoj bash bukvalno da me shvatish i da budsh extra sebichna,nije humano ;)

:D

Pozdrav
ako je pitanje iole ozbiljno da pogledamo sledece....zar to nije jednako sa -muskarac dobar u krevetu?
uostalom verujem da je to samo obostrano prepoznavanje trenutnog fillinga sta je kome bas tada potrebno:mazenje,malo grubosti,dugo ljubljenje ili seks na brzaka kao i tome slicno......zbog ovoga i verujem da do sada nisi mogla dobiti konkretan odgovor jer najkonkretnije je upravo to:Prepoznavanje trenutne zelje partnera / partnerke uzivljavanje u isto i pruzanje zadovoljstva prateci taj put sve ostalo moze biti zabluda i promasaj
istrazivach

Pozdrav
ako je pitanje iole ozbiljno da pogledamo sledece....zar to nije jednako sa -muskarac dobar u krevetu?
uostalom verujem da je to samo obostrano prepoznavanje trenutnog fillinga sta je kome bas tada potrebno:mazenje,malo grubosti,dugo ljubljenje ili seks na brzaka kao i tome slicno......zbog ovoga i verujem da do sada nisi mogla dobiti konkretan odgovor jer najkonkretnije je upravo torepoznavanje trenutne zelje partnera / partnerke uzivljavanje u isto i pruzanje zadovoljstva prateci taj put sve ostalo moze biti zabluda i promasaj
istrazivach

lolla:
Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnu:) temu.
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?

To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezi:) al do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno... ;)

Zivo, zivo me zanima!!!
Najkonkretniji odgovor koji sam uspela da dobijem je od ortaka koji je komentarisao da je devojka dobra u krevetu ako je - izdrzljiva. To mi je zvucalo kao kvalitet konja koji se priprema za trke ;).

Zene su najbolje u krevetu kada uzivaju,a to dosta zavisi od nas;-)

Samantha Jouns:
Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka;)
Jel a koje to male cari? :roll: :lol:

Ma da tehnika jeste bitna... relativno... ali to je samo delic od onoga celokupnog i kompletnog...
U vodjenju ljubavi ima fizicki aspekt... daklem uciniti fizicki nekom ono sto mu se svidja... na nacin na koji mu se svidja... (moze biti razlicito) i imati iskrenu zelju i volju sve to ciniti... sa zadovoljstvom i uzivanjem (jer i moja je zelja uslovljena njenom)... kroz mnostvo raznoraznih poza...i na mnostvu raznoraznih mesta...pustiti masti na volju i imati zelju ostvariti te svoje fantazije... u granicama normalnosti naravno...
Psihicki aspekt.. je nesto sto mnogi ne razumu, a pojedini nikad ni nece... Daklem dobra je uz koju si totalno opusten... pored koje ti je prijatno... i pored koje zelis samo da lezis i da se mazis... nevezano za sex... filing... Ali najbitnije je biti opusten... a sve ostalo ce doci vremenom samo...

Back