raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
Samantha Jouns:.. da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka![]()
uspeshna za shta ?
da nabravi biznis ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:.. da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka![]()
Samantha Jouns:Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka![]()
sjenka:bravo!
i vjerovatno tacno!
i to stoga sto si sa dobrom osobom pa ti je dusa dobrano pomijesana s tijelom, pa stereotipi, tehnike i slican seksualni kic ustupa mjesto NEPOSREDNOSTI TRENUTKA SA DRUGIM (DRAGIM) BICEM
Konkretno,dobra si u krevetu ako si "sebichna"...Da pojasnim:radi ono shto tebi odgovara i gledaj da tebi bude lepo,nece se bunitilolla:Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?
To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezial do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno...![]()
lolla:Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnutemu.
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?
.
lolla:Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnutemu.
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?
To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezial do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno...
Zivo, zivo me zanima!!!
Najkonkretniji odgovor koji sam uspela da dobijem je od ortaka koji je komentarisao da je devojka dobra u krevetu ako je - izdrzljiva. To mi je zvucalo kao kvalitet konja koji se priprema za trke.
Eh, moja ti, bilo je i onih koji su trazili da budem mirnija...Nina2:Aktivno ucestvovanje![]()
Gazdarica:Eh, moja ti, bilo je i onih koji su trazili da budem mirnija...![]()
Samantha Jouns:I na kraju cu ja ispasti ludaca neka.......jer sam napisala sve one stvari....:shock:
Jel a koje to male cari?Samantha Jouns:Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka![]()
Pa da... ja u prvom svom postu objasnio sve lepo... i kako i zasto... A sad sto tog posta vise nema... ne znam... pitaj Gazdaricu ili D1...ili koga vec...storm cloud:Клонирана трипологија.![]()