Biti dobar u krevetu!

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma pustite te fore.Ona koja stvarno zeli da te ima ,ona ce ti to stvarno staviti do znanja,pokretima,osmehom,sjajem u ocima.Ako i samo ako u pravom trenutku uspes da upalis pravu kapislu,da izgovoris pravu rec u hiljadama glupih,sapnes,imaces zenu koja ce biti ne zver,nego extra zivotinja i koja ce ti pruziti maximum

...Obične žene ne bude nikada našu maštu.
One ostaju u onome veku u kome su. Nikakve čari ne preobražavaju ih, niti im daju nov oblik. Lako im se upoznaje duh kao i šeširi njihovi.
One se mogu naći uvek.
Nema tajne u njima.
Jutrom jašu u parku, a večerom brbljaju pored čaja.
Imaju stereotipan smeh i ponašanje po modi.
One su jasne kao dan!

Ali, glumica! Kako je drugačija glumica! Hari, zašto mi nisi rekao da je samo glumica vredna naše ljubavi?

- Zato što sam ih suviše voleo, Dorijane!"

- Slika Dorijana Greja - Oskar Vajld

sinnke:
Krivo si shvatila ja bas volim zene koje ce mi otvoreno reci kako se vole sexati. Nikad takvu ne bi gledao kao sto gledaju primitivci da je laka. Ovo sto sam bio rekao je zato sto sam imao takvu. Mozda se nisam dobro izrazio ali znam sta sam mislio.

A što lepo ne sklopiš ugovor sa devojkom pre vođenja ljubavi, pa ako nešto ne ispoštuje da je lepo tužiš.

King 7:
Dobra u krevetu - znaci da iskreno uziva, da iskreno pruza, da nije lenja, napeta, da tezi da zadovolji, da zeli da nauci, da ima osecaj za partnerove zelje, da je okretna, da ume da dodiruje i da ne folira orgazme. Znaci, odana i podatna, vrela lepa i sa mekanom kozom. Naravno - da lepo mirise u krevetu ujutru u 5. Nista ne mirise tako lepo kao mlada devojka u vrucem krevetu rano ujutru ( mozda C kafa tek samlevena recimo ).
To je pravi odgovor ;) Sinke je dobro poceo,ali je sebican,nece da nastavi ;)
p.s.
VRLO INTERESANTNA TEMA,ALI MALO ISKRENIH I PRAVIH ODGOVORA.DAJ,UKLJUCITE SE MOMCI

lolla:
Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnu:) temu.
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?

To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezi:) al do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno... ;)

Zivo, zivo me zanima!!!
Najkonkretniji odgovor koji sam uspela da dobijem je od ortaka koji je komentarisao da je devojka dobra u krevetu ako je - izdrzljiva. To mi je zvucalo kao kvalitet konja koji se priprema za trke ;).
ja sam dobra u krevetu...cak odlicna...ne zameram nista sve razumem i stresove i probleme i los brak i los razvo´d i nemanje para i nesigurnosti i frustracije...Sve to isto tako postoji kao i duboko grlo...pa sad kako se desi...

Treba da ima osecaj za partnerov ritam i da mu se prilagodjava cime ce olaksavati njegove pokrete. Da ne mlatara mnogo, inovira neke bizarne pokrete glumeci iskustvo, a u stvari prikljestuje partnera i slicno. Najantipaticnije su mi one koje misle da su dobre u krevetu i da mnogo znaju a u stvari nikad nisu razumele sta je to predigra, seks i orgazam vec samo nabubano demonstriraju, i jebu se da bi bile u trendu.

Sve u svemu, slicno muzickom komadu, muskarac je izdvojeni solista u gro planu, a zena sveprisutni orkestar oko njega, koji ga prati, podrzava i prilagodjava mu se. Eto to treba biti zenski doprinos jebanju iz neke moje vizure.

b. r.,
r. c.

Dont_Break_The_Oath:
Kako ste smesni, a sustinu ipak izbegavate, samo je tehnika i otvorenost prilikom odnosa bitna, a nisu bitni oni slatki detalji upoznavanja i diveljenja tom telu, otkrivati ga postepeno i sasvim spontano, pa tek onda voditi ljubav sa onom osobom koju VOLIS.

Ja bas volim da bude USKA! :D

lolla:
Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnu:) temu.

To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezi:) al do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno... ;)

Zivo, zivo me zanima!!!
Najkonkretniji odgovor koji sam uspela da dobijem je od ortaka koji je komentarisao da je devojka dobra u krevetu ako je - izdrzljiva. To mi je zvucalo kao kvalitet konja koji se priprema za trke ;).

Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka;)

lolla:

Zivo, zivo me zanima!!!

Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica?
Наравно да треба да буде издржљива а не после 20 минута секса да заспи !

Samantha Jouns:
Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka;)

И да је лепа , ђабе знање ако је у питању АКРЕП !

sebastijan05:
ma pustite te fore.Ona koja stvarno zeli da te ima ,ona ce ti to stvarno staviti do znanja,pokretima,osmehom,sjajem u ocima.Ako i samo ako u pravom trenutku uspes da upalis pravu kapislu,da izgovoris pravu rec u hiljadama glupih,sapnes,imaces zenu koja ce biti ne zver,nego extra zivotinja i koja ce ti pruziti maximum

Mislim da je to jedan od glavnih uslova za "BITI DOBAR U KREVETU",mislim ako to pita neko sa ženske strane.OK je da muškarac želi neku devojku,ali to se uglavnom završava kiksom,tipa svrši za dve sekunde pa se obruka ili ne može da mu se digne od uzbuđenja itd.Ali kad te žensko želi eeeeeeee toje druga priča totalno.Čak i neiskusna cura će se potruditi da te zadovolji a kamoli SAMANTA J.
E sad samo pitanje dobar u krevetu mislim i da je individualna stvar,ne prija svakom muškarcu isto,kao ni devojci naravno, ali jedno je sigurno a to je da se trud uvek provali.

Back