proteticarks
Početnik
- Poruka
- 21
Svi smo bili godinama dobri drugovi, a on sad vec bivsi muz (od moje jako dobre drugarice) sveze poslje njihovog prekida hoce mene ... Bljakkkk 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi smo bili godinama dobri drugovi, a on sad vec bivsi muz (od moje jako dobre drugarice) sveze poslje njihovog prekida hoce mene ... Bljakkkk![]()
uzni sve sto ti zivot pruza danas si cvet sutra uvela ruzaSvi smo bili godinama dobri drugovi, a on sad vec bivsi muz (od moje jako dobre drugarice) sveze poslje njihovog prekida hoce mene ... Bljakkkk![]()
Pa sigurno oce da me prca, to je jasno. Ma ne mogu brate ona ga jos voli i to mi je kao neka izdaja
Svi smo bili godinama dobri drugovi, a on sad vec bivsi muz (od moje jako dobre drugarice) sveze poslje njihovog prekida hoce mene ... Bljakkkk![]()
Pa sigurno oce da me prca, to je jasno. Ma ne mogu brate ona ga jos voli i to mi je kao neka izdaja
Ljubim da prođe.ne mogu, bole me chmaki sad![]()