Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - organizator:mrgreen:
(skraćena verzija)

ekstrem
Данас за тачно крај 3. месеца протеста и почетак 4. је изршена срамна репресија над протестом!

Oдмах по паљењу припадници муп-а цимају организаторе као ***. и поред свега има да се пише пријава, те као су били упитани зашто кад постоје све могуће потребне дозволе ниједан милицајац није знао да каже зашта пријаве и траили су личне карте од лица која су палили бакље.

Након завршене протестне шетње која је иначе данас била праћена бар са троструко већим бројем жандара и то крајње непријатних и то према и женама и деци.

Ту је пало много тешких речи од стране окупљеног народа, мала деца су се плезила "сировом оружију режима"

:super::rotf:

pacijent - funkciJoner:mrgreen:

Протомајстор
добро сам расположен, јер сам постао подпредседник мог МО и искористио одлив руководства и чланства.
Био бих и председник да нисам најмлађи!
Има времена за мене тек ми је 40

:super::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ako ode jos neko postace i predsednik

p. s. lepljiva naravno

Gde si očajniče i gubitniče?:mrgreen:
Brat Luka izdao Radovana, a ti ni da prokomentarišeš nego si došao ovde da držiš predavanje:super::rotf:
Oj drugovi jeeeel vaaaam žaoooooooo:bye:

:dash::dash::dash::dash::dash:
Какав болид леб те хебо :rotf:
Можеш ли да смислиш нешто интелигентније или је то врх твоје "елоквентности". :lol:
Овде завршавам са овом брљотином од теме, не желим више да дајем допринос оваквим и сличним болидским темама.

Можеш ли да смислиш нешто интелигентније или је то врх твоје "елоквентности". :lol:
Овде завршавам са овом брљотином од теме, не желим више да дајем допринос оваквим и сличним болидским темама.

Mogu, ali onda ćeš se žaliti da me ne razumeš:mrgreen:
Nego, reci ti meni jel ima tamo, osim tebe, naravno, IKOG NORMALNOG?:rotf:

Избор за мистера Србије на фејсбуку

Порука Adrian Mutu 4.10.2008. 17:35
Поставио сам пре 3 дана моју слику на избору за мистера фејсбука Србије. Добио сам досад 42 гласа на избору за мистера и убедљиво водим за сад. Онај што је други по гласовима има само 8 гласова, тако да водим са 34 гласа разлике. Гласање траје до 1. новембра. Ево линк на којем може да се гласа за моју слику за сваког ко хоће да дода глас за убедљиву победу радикала!

https://www.facebook.com/profile.php?id=1301649704&ref=profile#/photo.php?pid=133088&op=3&o=all&view=all&subj=20353781628&aid=-1&oid=20353781628&id=1301649704

A tema je ova:
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=7&t=17844

Moj favorit komentarise "izdaju" Tome Nikolica,Gost Zahumlja ponovo:

Сад питајте зашто толико ПОРОДИЧНЕ УБИСТАВА.....(један од првака света).... међу Срба...то сам дефинисао кад један члан породице убија друге.....

Е сад како је та аналогија РЕЛЕВАНТНА овој теми....па чак ми као народ.....и наших "искрени" људе......и наших политичари/владавине!

А наших политичари су САМО ЈЕДНА РЕФЛЕКЦИЈА КО СМО МИ!

Како смо овде стигли?:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dash::dash:

Ma baš su slatki, svi se trude, jeste da su polupismeni i prosti, al' baš se trude:lol:
Ajd' ne za***vaj bre Dell! Oni se trude oko toga, ko će više i bolje kletve, primitivizam da pokaže. Prete kome stignu, mada za to me baš ono ...... mogu da svirajunu...okarinu do jutra. Ono je užas, ja bi ih lično zabranio jer po meni ono blage veze nema sa Srpskim Nacionalizmom, već nacizmom.
I ja sam se učlanjivao 4-5 puta i svaki put kada bih rekao da malo olade, ili im se na***bao svega po spisku, jer su izuzetno primitivni pa svakog ko iole postavi neko čak i obično pitanje krenu sa provokacijama, vulgarnostima, itd. Naravno da nisam ostajao dužan.
Ima tamo i ok likova, ali su u manjini jer većina ostalih nekako mi se čini da su malo i mentalno zaostali.
I ja sam patriota i to veoma veliki, ne krijem to. Jedina razlika je u tome što ne započinjem nikada prvi kavgu, samo zbog toga što neko ima drugačije mišljenje, što imam svoje gledište na određena dešavanja u politici i društvu, ali daleko od toga da sam zadrt, OSIM, ukoliko druga strana ne pokaže tu osobinu, ili svojim podmuklim komentarom pokuša da isprovocira. No na staž uslovno rečeno, koji sam tamo imao a imam ga i sada, veoma brzo provalim lika.
Ono što me je nateralo da se toliko puta prijavljujem je inat. Čist Srpski ! Jer, kada pokušaš u dva, tri navrata da pobenavelom maloumniku razložno objasniš svoj stav on ti saspe salve neverovatnih uvreda, proglasi izdajnikom, provokatorom, žutim, i slično. A o rečniku i kletvama da i ne govorim. Danas se nekome uvlače u d***e a sutra to i pojedu. Izvinjavam se na ogavnosti ali govorim istinu, koju i vi možete proveriti čitanjem postova tih retarda od recimo pre 6 meseci i uporeiti sa današnjim.
E sada pošto sam po prirodi veoma tvrdoglav kada vidim da je to i neko drugi, ja se ponovo registrovao, da ih još malo kecam i dižem pritisak jer drugo nemaju šta za to...mislim dizanje.
Po mojoj proceni to su polupismena bagra i ološ (čast izuzecima ponavljam) .
U početku sam čitajući onaj njihov pravilnik o ponašanju na forumu (prilikom registracije) razumeo da su sa malo višim stepenom IQ, da se toleriše i sasluša tuđe mišljenje bez vređanja, psovki i izrečenih bljuvotina.
Brate mili, kada je počelo, prvo nisam mogao da shvatim šta me snašlo, dok se nisam trgao i počeo da vraćam istom merom. E tada je nastao nuklearni rat i moja isključenja.
Inače registrovao sam se i kao žensko. E to je tek posebna priča.
Misleći da sam riba, počeli su da koriste klasične vulgarije dok nisam opalio po njima na isti način. Bili su zgroženi, kako jedna ženska može tako da se izražava, verovatno kur***va, dr***lja i ostali epiteti koji se obično dele za ženski rod. Bogami kao "žensko" (još ću da ispadnem i travestit :hahaha:) bio sam gori od njih, pa su zaključili veoma "inteligentno" :roll: da se radi o klinki od 15 godina.
Držao sam se tako Bogami do čak "titule ultranacionalista" ojhaaaa, dok mi nije pukao film sa jednim mudžahedinom, jer mi je strašno zasmetalo to, što ako ja se zakačim sa nekim iz RS ili Srpske krajine pa i Srbije bombarduju me sa svih strana. Ali, kada sam se kačio sa nekolicinom ali bez zezanja, likova koji su zajebavali i ponižavali onako na finjaka Srbe onda su mi brisali postove, dok su ostali pa čak i pomenuti mudžahedini, bili slobodni u izražavanju svojih "dubokoumnih misli" i imali potpunu slobodu govora.
Pa j**em mu mater, ako su već navodno Srpski Nacionalisti i to oni tvrdokorni, zašto ja koji nijednu lošu reč ne rekoh protiv Srbije već protiv pojedinih stranaka, bivam banovan?
Epa, kad je doteralo cara do duvara, sada ne samo da ću da otvorim 1 nalog već još 10 ! Meni zabavno, a njih nervira i pravi im dodatni posao.
Neko ih je tamo nazvao Srpskim Talibanima i u pravu je apsolutno. Čim primetite da se neko "otrgao" njihovom načinu razmišljanja, ko ima vremena neka prati šta se dešava dalje.
Ako odete na taj sajt:
www.srpskinacionalisti.com,
prvo pročitajte Deponiju, tamo odlaze nepoželjni postovi, a neke i brišu totalno.
Samo podesite da vam se u tom TRASH-u pokažu poruke od najmanje 3 meseca, jer sada su ih smanjili, a znam i zašto.
Većina posetilaca to baš i hoće da vidi jer se po tome prepoznaje ko su i šta zapravo zastupaju. Neko ovde reče da je takođe tamo ulogovan, pa 'ajde neka javne na PP svoj nik, možda smo i bili u čarki a možda i ne. ;):lol:

Poslednja izmena:

Избор за мистера Србије на фејсбуку

Порука Adrian Mutu 4.10.2008. 17:35
Поставио сам пре 3 дана моју слику на избору за мистера фејсбука Србије. Добио сам досад 42 гласа на избору за мистера и убедљиво водим за сад. Онај што је други по гласовима има само 8 гласова, тако да водим са 34 гласа разлике. Гласање траје до 1. новембра. Ево линк на којем може да се гласа за моју слику за сваког ко хоће да дода глас за убедљиву победу радикала!

https://www.facebook.com/profile.ph...53781628&aid=-1&oid=20353781628&id=1301649704

A tema je ova:
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=7&t=17844

ma kakav bre on..... maradona lazic je moj radikal-favorit :lol:

dajes, draga moja..........dajes doprinos i te kako:hahaha:

ne pises na ovoj temi direktno, ali tvoj doprinos "biserima " je ogroman:ok:

Нисам дошао, поново сам се вратио.
Прво сам био mixadurlan па mikinis, али сте ми укинули налог па морао сам да се прекрстим, ко брат Радован, чији је брат јуче био на оснивачкој скупштини СНС.
И немојте више да ми укидате налог опет ћу се пријавити, а постаје ми досадно а верујем и вама да ме искључујете.

djole
Четник-почетник
Четник-почетник

Поруке: 10
Приступио: 16.10.2008. 13:45

Uporan neki mali

silent :mrgreen:
********* bolje vam je da se ne pojavljujete u srbiji - niko vas ovde ne voli i samo mozete da prodjete ko bosi po trnju. a ne volimo vas jer ste siptarske sluge, gamad ljudska, izdajnici srpstva i pravoslavlja i zaveta kosovske vecere. ne volimo vas jer ste u nasim ocima srpski genetski otpad a ko voli smece?
ala vera ,nisam se odavno nasmejao ovako na krsti , jos je i veceru ubacio :hahaha::hahaha:

Данас за тачно крај 3. месеца протеста и почетак 4. је изршена срамна репресија над протестом!

Oдмах по паљењу припадници муп-а цимају организаторе као ***. и поред свега има да се пише пријава, те као су били упитани зашто кад постоје све могуће потребне дозволе ниједан милицајац није знао да каже зашта пријаве и траили су личне карте од лица која су палили бакље.

Након завршене протестне шетње која је иначе данас била праћена бар са троструко већим бројем жандара и то крајње непријатних и то према и женама и деци.

Ту је пало много тешких речи од стране окупљеног народа, мала деца су се плезила "сировом оружију режима"

:hahaha:

Znam da su ovi nasi Turbo-patriote manijaci na kub,ali ovo sta sada rade je prosto vec prevrsilo svaku meri...procitajte sta jedan ludak sa Samardzicevog foruma Pogleda pise :

Upravo sam dobio informaciju da je Nemacka dala zeleno svetlo za otpocinjanje akcija u Vojvodini.Na teritoriji Madjarske,Hrvatske i Srbije su otpočele pripreme terorističkih jedinica.Za sada ih ima 1.000 (u Srbiji oko 200 terorista,u Mađarskoj 700 i Hrvatskoj 100).Imaće dvosrtruke akcije,da napadaju vojsku i policiju i srpske civile a na drugoj strani da izvrše masakr nad mađarskim odnosno hrvatskim civilima preobučeni u uniforme srpskih vojnih i policijskih specijalaca,sve to bi bilo snimljeno na mobilnom! Svi mediji će odmah po automatizmu optužiti Srbe,prikazaće se odmah sve montaže iz devedetih (Račak,Markale,’’opsada’’ Sarajeva,Ovčara itd).EU je procenila da je najbolje to izvesti 2009 jer se tad očekuje potpuni ekonoski kolaps i slom Srbije i žestoke demonstracije širom srpskih gradova.:banovati::banovati::banovati:

Znam da su ovi nasi Turbo-patriote manijaci na kub,ali ovo sta sada rade je prosto vec prevrsilo svaku meri...procitajte sta jedan ludak sa Samardzicevog foruma Pogleda pise :

Upravo sam dobio informaciju da je Nemacka dala zeleno svetlo za otpocinjanje akcija u Vojvodini.Na teritoriji Madjarske,Hrvatske i Srbije su otpočele pripreme terorističkih jedinica.Za sada ih ima 1.000 (u Srbiji oko 200 terorista,u Mađarskoj 700 i Hrvatskoj 100).Imaće dvosrtruke akcije,da napadaju vojsku i policiju i srpske civile a na drugoj strani da izvrše masakr nad mađarskim odnosno hrvatskim civilima preobučeni u uniforme srpskih vojnih i policijskih specijalaca,sve to bi bilo snimljeno na mobilnom! Svi mediji će odmah po automatizmu optužiti Srbe,prikazaće se odmah sve montaže iz devedetih (Račak,Markale,’’opsada’’ Sarajeva,Ovčara itd).EU je procenila da je najbolje to izvesti 2009 jer se tad očekuje potpuni ekonoski kolaps i slom Srbije i žestoke demonstracije širom srpskih gradova.:banovati::banovati::banovati:

Ljubi ga majka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back