Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш сам се питао када ће неко затворити ову тему, али обзиром да је политички подобна и имајући у виду политичка уверења модова и админа на крсти, као и политичка уверења овога који је поставио, биће још дуго просипања глупости прозападних будала овде.
Наравно, да је неко на сличан начин прокоментарисао прозападне будалаштине и магарце који јуре за шаргарепом, тема би одавно била затворена и обрисана, попут оне, "ЕУ одбила да одблокира ССП, трка магараца за шаргарепом се и даље наставља". Вероватно се неко од модова осетио прозваним када сам споменуо магарце.

Koliko ja vidim, ovde gluposti prosipaju patrijote, a ovi ih samo prenose.

opravdanje:mrgreen:

Досадисте и Богу и народу са нарикачама.
Види се да су медији одлично одрадили посао - упумпали одређену пројекцију за неке особе. Друго, имају ли радикали приступ било којем медију да могу да изнесу своје мишљење? Немају, преостала им је једино скупштинска говорница.

Да ли сте икада помислили да је Шаровић узео паре да би се помогло одбрану Шешеља у Хагу или његову породицу јер немају другог начина да дођу до новца?
:super:

... reče mi jedan radikal:mrgreen:

Sandra

Sinoc slusam kod Marka Jankovica javio se jedan radikal u program i kaze da su uhapsili jednog Srbina u Podgorici koji je pozdravio drugoga Srbina na ulici sa podignuta tri prsta.

Policija ga videla i privela u stanicu gde su ga ispitivali sest sati!

yebote........dva sata po prstu............:eek:

dobro da se nisu pozdravili sa "gimme five":hahaha:

Dakle, postovani prijatelji, navikavsi vec na ove nase domache , krstarica - patrijote, i njihove manje vise iste mantre i dosadne postove.........posetio sam neke od sajtova patriJota i naciJonalista .......i slatko se nasmejao i zabavio predhodnih sat vremena:hahaha::hahaha:

Preporucujem da i vi postavite nesto sto vas je oraspolozilo u ovim teskim danima , kada srbija jeca i grca nad tuznom rashinom sudbinom.....:sad2:

Malo bisera sa nacionalistickih foruma

Kolektivno ludilo zahvatilo male mozgove patriJotske, pa kazu:

u prilogu su koristeni postovi sa sajta http://forum.srpskinacionalisti.com/index.php.....i ovom prilikom se zahvaljujem na saradnji........:ok:

dakle imam samo jedno pitanje za tebe

DA GLUPOST BOLI...DA LI BI TI IMAO BOLOVE?

Opet moj omiljeni lik Gost Zahumlja..izgleda da se svadja sa nekim:

И зато чемо да ћекамо гост захумла
да нам облатни фром британија
где слипинг завера
и шза је истина из треће око док има досада

Ово сам успео да читам и то без неког преводилаца.......

Да да ништа као толеранције и чекање?......или Апартије?.....е то можеш да лепо повезујеш са том "слипинг"......

А од "ЗАВЕРА".......највећа ЗАВЕРА је што МИ СРБИ осећамо да је СВАК ЖИВ одговорам за НАШОМ СТАЊЕ КАО НАРОД, НАЦИЈА И ДРЖАВА.......осим сами себе!

E moram da se pohvalim ovde da sam danas krenuo posle tekme na Karaburni na protest , i da sam bio u 17h na Trgu Republike dobro obradjen na pola litre nektar jabukovace , oran i cio za borbu protiv zute diktature :ok:, al prizor je bio jos jadniji nego na onim slikama na SN.:cry:Dva klinca od po 10 godina masu zastavama Srbije i carske Rusije , a Vlada Djukanovc -Juda sa nekom pickom kao organizuje neku peticiju , sve u svemu ukupno je bilo celih 8 demostranata(licno sam ih precizno prebrojao) ,sa sve slucajnim prolaznicima .

Opet moj omiljeni lik Gost Zahumlja..izgleda da se svadja sa nekim:

И зато чемо да ћекамо гост захумла
да нам облатни фром британија
где слипинг завера
и шза је истина из треће око док има досада

Ово сам успео да читам и то без неког преводилаца.......

Да да ништа као толеранције и чекање?......или Апартије?.....е то можеш да лепо повезујеш са том "слипинг"......

А од "ЗАВЕРА".......највећа ЗАВЕРА је што МИ СРБИ осећамо да је СВАК ЖИВ одговорам за НАШОМ СТАЊЕ КАО НАРОД, НАЦИЈА И ДРЖАВА.......осим сами себе!

Anbilivbl:hahaha:

pacijent - nedelja štednje:mrgreen:

Зашто господо диктатори не урадите следеће:
Смањите плате за 20% свима у државним министарствима, 40% у судству, тужилаштву, 70% специјалним судовима, 40% на јавном сервису, 90% у НБСрбије, 15% у Скупштини Србије, 20% у свим локалним самоуправама, укину додатак пензионерима глумцима од 50 хиљада месечно, 50% у агенцијама и другим владиним телима, 10% у војсци, 10% професорима на факултетима државним, и да не набрајам....

:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back