nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponuda još važi. Ajmo narode, još malo pa nestalo. Samo da znate, nick mi nije kao na ovom forumu.
pacijent - funkciJoner
Протомајстор
добро сам расположен, јер сам постао подпредседник мог МО и искористио одлив руководства и чланства.
Био бих и председник да нисам најмлађи!
Има времена за мене тек ми је 40
![]()
Gde si očajniče i gubitniče?
Brat Luka izdao Radovana, a ti ni da prokomentarišeš nego si došao ovde da držiš predavanje
Oj drugovi jeeeel vaaaam žaoooooooo![]()
Какав болид леб те хебо
Можеш ли да смислиш нешто интелигентније или је то врх твоје "елоквентности".
Овде завршавам са овом брљотином од теме, не желим више да дајем допринос оваквим и сличним болидским темама.
Ajd' ne za***vaj bre Dell! Oni se trude oko toga, ko će više i bolje kletve, primitivizam da pokaže. Prete kome stignu, mada za to me baš ono ...... mogu da svirajunu...okarinu do jutra. Ono je užas, ja bi ih lično zabranio jer po meni ono blage veze nema sa Srpskim Nacionalizmom, već nacizmom.Ma baš su slatki, svi se trude, jeste da su polupismeni i prosti, al' baš se trude![]()
Избор за мистера Србије на фејсбуку
Порука Adrian Mutu 4.10.2008. 17:35
Поставио сам пре 3 дана моју слику на избору за мистера фејсбука Србије. Добио сам досад 42 гласа на избору за мистера и убедљиво водим за сад. Онај што је други по гласовима има само 8 гласова, тако да водим са 34 гласа разлике. Гласање траје до 1. новембра. Ево линк на којем може да се гласа за моју слику за сваког ко хоће да дода глас за убедљиву победу радикала!
https://www.facebook.com/profile.ph...53781628&aid=-1&oid=20353781628&id=1301649704
A tema je ova:
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=7&t=17844
![]()
Какав болид леб те хебо
Можеш ли да смислиш нешто интелигентније или је то врх твоје "елоквентности".
Овде завршавам са овом брљотином од теме, не желим више да дајем допринос оваквим и сличним болидским темама.
ma kakav bre on..... maradona lazic je moj radikal-favorit![]()
ala vera ,nisam se odavno nasmejao ovako na krsti , jos je i veceru ubacio********* bolje vam je da se ne pojavljujete u srbiji - niko vas ovde ne voli i samo mozete da prodjete ko bosi po trnju. a ne volimo vas jer ste siptarske sluge, gamad ljudska, izdajnici srpstva i pravoslavlja i zaveta kosovske vecere. ne volimo vas jer ste u nasim ocima srpski genetski otpad a ko voli smece?
Данас за тачно крај 3. месеца протеста и почетак 4. је изршена срамна репресија над протестом!
Oдмах по паљењу припадници муп-а цимају организаторе као ***. и поред свега има да се пише пријава, те као су били упитани зашто кад постоје све могуће потребне дозволе ниједан милицајац није знао да каже зашта пријаве и траили су личне карте од лица која су палили бакље.
Након завршене протестне шетње која је иначе данас била праћена бар са троструко већим бројем жандара и то крајње непријатних и то према и женама и деци.
Ту је пало много тешких речи од стране окупљеног народа, мала деца су се плезила "сировом оружију режима"
Pa to je maradona lazic!!!! Ne pratis...![]()
yebote........dva sata po prstu............
dobro da se nisu pozdravili sa "gimme five"![]()
Znam da su ovi nasi Turbo-patriote manijaci na kub,ali ovo sta sada rade je prosto vec prevrsilo svaku meri...procitajte sta jedan ludak sa Samardzicevog foruma Pogleda pise :
Upravo sam dobio informaciju da je Nemacka dala zeleno svetlo za otpocinjanje akcija u Vojvodini.Na teritoriji Madjarske,Hrvatske i Srbije su otpočele pripreme terorističkih jedinica.Za sada ih ima 1.000 (u Srbiji oko 200 terorista,u Mađarskoj 700 i Hrvatskoj 100).Imaće dvosrtruke akcije,da napadaju vojsku i policiju i srpske civile a na drugoj strani da izvrše masakr nad mađarskim odnosno hrvatskim civilima preobučeni u uniforme srpskih vojnih i policijskih specijalaca,sve to bi bilo snimljeno na mobilnom! Svi mediji će odmah po automatizmu optužiti Srbe,prikazaće se odmah sve montaže iz devedetih (Račak,Markale,’’opsada’’ Sarajeva,Ovčara itd).EU je procenila da je najbolje to izvesti 2009 jer se tad očekuje potpuni ekonoski kolaps i slom Srbije i žestoke demonstracije širom srpskih gradova.![]()