Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - nakon mesec dana odmora:mrgreen:

Kordunas

E nisam bio na forumu jedno mesec dana ako ne i vise... i da znate da sam se odmorio kao covek.

Politika me vise i ne zanima. Za radikale necu vise ni da cujem a da i ne spominjem za Vucica i Nikolica.

Sramota me sto sam ih ikad podrzavao i objasnjavao drugim ljudima.

Radikali su sprdnja od politicke partije a ovi kao neki naprednjaci ili sta, smesni sumi kao crtani film.

Posebno Vucic, pardon, pussylips Vucic (sad ga i ja tako zovem kao i zuti) mi se zgadio kad je imao onaj interviju na Pinku.
Sa Marsa se vidi da su dobili debeeele i masne pare a svi ovi sto sad trce k njima imaju samo to isto na umu.

Jedino jos Seselja postujem... iako ga sad smatram budalom.

:super::lol:

kljucni momenti :lol::lol::lol:

Kordunas

E nisam bio na forumu jedno mesec dana ako ne i vise... i da znate da sam se odmorio kao covek.

Politika me vise i ne zanima. Za radikale necu vise ni da cujem a da i ne spominjem za Vucica i Nikolica.

Radikali su sprdnja od politicke partije a ovi kao neki naprednjaci ili sta, smesni sumi kao crtani film.

Posebno Vucic, pardon, pussylips Vucic (sad ga i ja tako zovem kao i zuti) mi se zgadio kad je imao onaj interviju na Pinku.
Sa Marsa se vidi da su dobili debeeele i masne pare a svi ovi sto sad trce k njima imaju samo to isto na umu.

koja to promaja u glavi vlada kod nekih...dal kod Tome ili kod Voje
a ovaj ga i poštuje i smatra budalom....koji su to kontrasti:dash::dash:

Kordunas

QQ lele... gde je ovaj letovao... :hahaha:

pacijent - sves'an:mrgreen:

ekstrem
иначе данас је било велика провокација!

дозволили су женама у црном да изведу свој перформанс само пола сата пре нашег свакодневног протеста.

притом су довели скоро хиљаду полицајаца,да у више аутобуса,комбија,џипова и ко зна све чега делује и све похапси,али уз високу свесност није се десио инцидент!

:lol:

Patriota86

Од данас више не читам "Правду". Овим што су данас урадили, ставили су се у исти ранг са гузобрисима типа блиц.
Од оног неписменог морона из Крагујевца сам и очекивао да удари на Шешеља али не и од упишанка Вучића.
Пазите ово:

ГУБИТНИК:
Гордана Поп-Лазић

Изглед не вара, она је најбољи доказ. Њено сестринство из Блера (погледајте филм, знаћете о чему је реч) оптужује "Правду" за хајку на СРС.Уместо клетви одмах су применили ефикасно политичко средство, у Србији познато као - вуду ритуал.
Направиле су дебелу лутку и у њу зариле иглу. Престале су чим су чуле јаук из Хага

:super::rotf:

gandalfpostereh5.jpg

јавили медији да је био и каскадер у трилогији "дружина од прстена"

pacijent - Bidžin zet:mrgreen:

Српска дијаспора непоштована и омаловажавана

Саша72 1
Срби из дијаспоре (то су и "демократе" признали) шаљу сваке године огроман новац Србији. Али од тога мали део дође у праве руке.

Ево типичног примера, тетка или неки други рођак месечно шаље паре свом рођаку у Србији коме не пада напамет да почне са радом, тај рођак или рођака се излежавају и неће да раде "било какав посао".

Свилајнац је одличан пример.
У Свилајнцу већина који добивају паре из дијаспоре, користе те паре за излежавање или дрогирање.
:rotf:

Саша72 1
Срби из дијаспоре (то су и "демократе" признали) шаљу сваке године огроман новац Србији. Али од тога мали део дође у праве руке.

Ево типичног примера, тетка или неки други рођак месечно шаље паре свом рођаку у Србији коме не пада напамет да почне са радом, тај рођак или рођака се излежавају и неће да раде "било какав посао".

У Свилајнцу већина који добивају паре из дијаспоре, користе те паре за излежавање или дрогирање.

...e ovo me je dotuklo :hahaha::hahaha::hahaha:

Саша72 1

...ovo nosim uramljivachu...:rotf::hahaha::rotf:

Re: Вучић у СНС

Порука vemavuk 18.10.2008. 2:06
А па Тома Шоља није покрао и издао ДС+соланину војску. Он је покрао НАРОД.
Диктатор Тому Шољу плаћа државним парама а Шоља својим деловањем омогућио диктатури да остане докле год има шта да се покраде и изда.
Иначе и чистилица од 10 динара је стварно награда за Шољу овог калибра који тек сада сваког дана боље схватамо.
Погледај дружину: Тома, Вучић силиконац и подрумаш, Табаковићка или како се ваби олош не знам, Делић вртлар руже у коси а сада жутог доктатора, онај олош из НС лопурда невиђена, професор Антић кога ућуташе пре два месеца само поменувши некакве паре где је радио (и професор се ућута, угаси се на преклопник).
Када анализираш ову групу све је јасно. Служба диктаторова је радила даноноћно и на основу профила изабрала праве скотове да униште српску опозицију.

:mrgreen::mrgreen:
alal vera za dijagnozu

Re: Вучић у СНС

Порука vemavuk 18.10.2008. 2:06
А па Тома Шоља није покрао и издао ДС+соланину војску. Он је покрао НАРОД.
Диктатор Тому Шољу плаћа државним парама а Шоља својим деловањем омогућио диктатури да остане докле год има шта да се покраде и изда.
Иначе и чистилица од 10 динара је стварно награда за Шољу овог калибра који тек сада сваког дана боље схватамо.
Погледај дружину: Тома, Вучић силиконац и подрумаш, Табаковићка или како се ваби олош не знам, Делић вртлар руже у коси а сада жутог доктатора, онај олош из НС лопурда невиђена, професор Антић кога ућуташе пре два месеца само поменувши некакве паре где је радио (и професор се ућута, угаси се на преклопник).
Када анализираш ову групу све је јасно. Служба диктаторова је радила даноноћно и на основу профила изабрала праве скотове да униште српску опозицију.

:mrgreen::mrgreen:
alal vera za dijagnozu

kad radikali ovako pluju svoje perjanice sta mi drugi da mislimo :sad2:

Баш сам се питао када ће неко затворити ову тему, али обзиром да је политички подобна и имајући у виду политичка уверења модова и админа на крсти, као и политичка уверења овога који је поставио, биће још дуго просипања глупости прозападних будала овде.
Наравно, да је неко на сличан начин прокоментарисао прозападне будалаштине и магарце који јуре за шаргарепом, тема би одавно била затворена и обрисана, попут оне, "ЕУ одбила да одблокира ССП, трка магараца за шаргарепом се и даље наставља". Вероватно се неко од модова осетио прозваним када сам споменуо магарце.

Баш сам се питао када ће неко затворити ову тему, али обзиром да је политички подобна и имајући у виду политичка уверења модова и админа на крсти, као и политичка уверења овога који је поставио, биће још дуго просипања глупости прозападних будала овде.
Наравно, да је неко на сличан начин прокоментарисао прозападне будалаштине и магарце који јуре за шаргарепом, тема би одавно била затворена и обрисана, попут оне, "ЕУ одбила да одблокира ССП, трка магараца за шаргарепом се и даље наставља". Вероватно се неко од модова осетио прозваним када сам споменуо магарце.

први који ти да опомену је онај који се осетио погођеним:whistling:

Kako si ti očajan:mrgreen::lol:
Kakve veze imaju bilo čija politička uverenja sa ovim biserima nepismenih i polupismenih tzv srBskih patriJota?
Uostalom, jel ima ovde nešto lažno? Izmišljeno?
Nema laži - nema prevare!:D

p.s. LEPLJIVA!:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back