Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
a već se sakupilo preko dve hiljade postova:super:
...dakle "ima se, može se...":cool:
ima materijala:lol:

a to je samo uvod..........:mrgreen:

od gluposti naciJonalista i patriJota, moze se napraviti biblioteka , prema kojoj ce ona cuvena aleksandrijska delovati kao mala biblioteka u seoskoj skolici:hahaha::hahaha:

zamisli sta bi dali da mogu i oni da otvore ovakvu temu.......ali, nema materijala kod njihovih ideoloskih protivnika:mrgreen:

a to je samo uvod..........:mrgreen:

od gluposti naciJonalista i patriJota, moze se napraviti biblioteka , prema kojoj ce ona cuvena aleksandrijska delovati kao mala biblioteka u seoskoj skolici:hahaha::hahaha:

zamisli sta bi dali da mogu i oni da otvore ovakvu temu.......ali, nema materijala kod njihovih ideoloskih protivnika:mrgreen:
:rotf::super::rotf:
a čuj netreba daleko ić evo dovoljno je samo tu u regionalni povirit i pročitat šta se po 8ošnjakistanskim, hr8atskim, alj8anskim i inim NACIjONALPATRIjOTSKIM forumima piše (naravno i sr8skim)...sasvim dovoljno da zasenimo celu svetsku "elitu" @luposti:hahaha:

Тома је оправдао КЛЕТВЕ

Камени
1) Станује још увек у Булевару Ђинђића. А шта је најављивао? Па треба га КЛЕТИ.
2) Иде на одмор у НАТО Турску после митинга где су на смрт пребијени чланови СРС. И треба га после
КЛЕТИ.
3) Умирује народ приликом проглашења независног Косова. А шта је пар месеци пре најављивао? И треба
га КЛЕТИ.
4) Најавио 2004. да Србији није потребна војска. Па таквог НЕ-Србина и треба КЛЕТИ!
5) Растурио 17 година рада СРС због пишљивог ССП који ће Холандија и Белгија наредних 5 година блокирати! И треба га КЛЕТИ.
6) Издао шефа у затвору! И треба га КЛЕТИ.
7) Добио мандат СРС-др. Војислав Шешељ а после оговара Шешеља. И треба га КЛЕТИ.
Солана је хтео да растури СРС. ДС је рекла да се прво СРС одрекне Шешеља. Тома је послушао. И треба сваког српског издајицу КЛЕТИ.
cool.gif
Самоиницијативно објавио крај СРС и прегазио 2'000'000 гласача преко ноћи а до јуче је говорио да
нема подела у СРС. И треба га КЛЕТИ.
9) Украо мандат СРС-др. Војислав Шешељ и одбио послушност. И треба га КЛЕТИ.
10) Рекао милион пута да се повлачи из политике ако изгуби на изборима. И треба Тому КЛЕТИ као преваранта.

Прво ове клетве у парламенту нисам разумео. Сад тек капирам да је др. Војислав Шешељ ГЕНИЈЕ
:super:

Baš je aktivan:mrgreen:

invictus
Vucic je DEBIL, ali ne zato sto nije pametan, vec zato sto je pogresan korak nacinio.

Narod ne prasta, Milan Nedic nikada nece moci da se opravda pred narodom, iako je bio mnogo puta veci Srbin (u smislu koliko je pomogao izbeglicama iz NDH) nego Vucic ili Nikolic, verovatno veci Srbin i od celog vrha SRSa sem SESELJA.
:rotf:

ХИМНА ГЛАСАЧА БОРИСА ТАДИЋА
(по издајништву, сваковрсном злу, разврату и криминалу остаће упамћен као БОБИ ТАЋИ – ПЕДЕРОВИЋ)

ПЕШКО МИЋА ГЛАСА ЗА ТАДИЋА

Сви педери, наркомани,
Криминалци и душмани.
ЧЕДЕР, наркос, и другари
Свој глас даће ПУШИКАРИ

И Марсовац, жути Мића,
Свој глас даће за Тадића,
Јер и он је кукавица,
Аџуван и потурица.

Ко год није СРПСКОГ РОДА
Свој глас даће за изрода.

Срби, браћо, сви на ноге !
Ишчупајмо марви роге !
Свој глас дајте СИВОM ТИЋУ
РАДИКАЛУ НИКОЛИЋУ !

:sad2:
Sivi tic , a lopov i izdajnik , sta reci , boli , boli :sad2:

pacijent - nakon mesec dana odmora:mrgreen:

Kordunas

E nisam bio na forumu jedno mesec dana ako ne i vise... i da znate da sam se odmorio kao covek.

Politika me vise i ne zanima. Za radikale necu vise ni da cujem a da i ne spominjem za Vucica i Nikolica.

Sramota me sto sam ih ikad podrzavao i objasnjavao drugim ljudima.

Radikali su sprdnja od politicke partije a ovi kao neki naprednjaci ili sta, smesni sumi kao crtani film.

Posebno Vucic, pardon, pussylips Vucic (sad ga i ja tako zovem kao i zuti) mi se zgadio kad je imao onaj interviju na Pinku.
Sa Marsa se vidi da su dobili debeeele i masne pare a svi ovi sto sad trce k njima imaju samo to isto na umu.

Jedino jos Seselja postujem... iako ga sad smatram budalom.

:super::lol:

pacijent - nakon mesec dana odmora:mrgreen:

Kordunas

E nisam bio na forumu jedno mesec dana ako ne i vise... i da znate da sam se odmorio kao covek.

Politika me vise i ne zanima. Za radikale necu vise ni da cujem a da i ne spominjem za Vucica i Nikolica.

Sramota me sto sam ih ikad podrzavao i objasnjavao drugim ljudima.

Radikali su sprdnja od politicke partije a ovi kao neki naprednjaci ili sta, smesni sumi kao crtani film.

Posebno Vucic, pardon, pussylips Vucic (sad ga i ja tako zovem kao i zuti) mi se zgadio kad je imao onaj interviju na Pinku.
Sa Marsa se vidi da su dobili debeeele i masne pare a svi ovi sto sad trce k njima imaju samo to isto na umu.

Jedino jos Seselja postujem... iako ga sad smatram budalom.

:super::lol:

Čime su ga lečili na odmoru? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back