Još da Đapić, jedno par puta, objasni ovim našim domaćima da je šešelj hrvat....![]()
..a shto ne odete na neki cro forum, pa nam pejstujete neshto odatle? mislim da i tamo ima zanimljivih likova..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još da Đapić, jedno par puta, objasni ovim našim domaćima da je šešelj hrvat....![]()
..a shto ne odete na neki cro forum, pa nam pejstujete neshto odatle? mislim da i tamo ima zanimljivih likova..
........trosimo domache...........
necemo uvozne gluposti.........![]()
a već se sakupilo preko dve hiljade postova
...dakle "ima se, može se..."
ima materijala![]()
a to je samo uvod..........
od gluposti naciJonalista i patriJota, moze se napraviti biblioteka , prema kojoj ce ona cuvena aleksandrijska delovati kao mala biblioteka u seoskoj skolici
zamisli sta bi dali da mogu i oni da otvore ovakvu temu.......ali, nema materijala kod njihovih ideoloskih protivnika![]()
...a shto je ukrao 800.000,00 EUR...?
...a kletva za to...?![]()
Još jedan.![]()
invictus
Ja kada sam glasao za Vucica, i Nikolica, nisam znao da imaju ovoliko para, da mogu sebi podrume da prave lepse nego nase crkve.
Pa nije mu to od plate, mamu mu njegovu!
Ne lupetaj bre celavi. Tebi je izgleda posao da ovo tadicevo g.ovno Nikolica predstavis kao neku normalnu politicku opciju. Koja ste bre vi stoka neopevana!
pacijent - nakon mesec dana odmora
Kordunas
E nisam bio na forumu jedno mesec dana ako ne i vise... i da znate da sam se odmorio kao covek.
Politika me vise i ne zanima. Za radikale necu vise ni da cujem a da i ne spominjem za Vucica i Nikolica.
Sramota me sto sam ih ikad podrzavao i objasnjavao drugim ljudima.
Radikali su sprdnja od politicke partije a ovi kao neki naprednjaci ili sta, smesni sumi kao crtani film.
Posebno Vucic, pardon, pussylips Vucic (sad ga i ja tako zovem kao i zuti) mi se zgadio kad je imao onaj interviju na Pinku.
Sa Marsa se vidi da su dobili debeeele i masne pare a svi ovi sto sad trce k njima imaju samo to isto na umu.
Jedino jos Seselja postujem... iako ga sad smatram budalom.
![]()
Čime su ga lečili na odmoru?![]()
Čitali su mu ovu temu od prve do poslednje strane![]()