taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
Ma to ovi Tomini.
Iskreni i pravi radikali ne bi nikad!
ma cek bre...zar toma do juce nije bio iskreni i pravi radikal...to ti je cuvena radikalska prevrtljivost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to ovi Tomini.
Iskreni i pravi radikali ne bi nikad!
nas drugar
Re: Odakle gradjaninu Tomislavu Nikolicu 4.800 evra mesecno?
Порука Jerry Ropero 19.9.2008. 17:13
На управо завршеној седници Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке Елена Божић-Талијан, главни и одговорни уредник страначког листа "Велика Србија", једногласно је изабрана за генералног секретара Српске радикалне странке.
__Сербон__
И доста ми је ових жена са два презимена!
a ti nisi ?A vi ste prijavljeni na tom forumu...![]()
Pa zasto bih? I ovdje zna da bude komicno![]()
nas drugar
Re: Odakle gradjaninu Tomislavu Nikolicu 4.800 evra mesecno?
Порука Jerry Ropero 19.9.2008. 17:13
ne lipsi magarce do predpristupnih fondova
salu na stranu, ljudi moji koje smo mi biraci i srpski nacionalisti - ovce. mi se kao lozimo nesto , tucemo sa murijom za njih, a oni se razbise od para. Toma 2 dana po demonstracijama ode u Tursku da ublazi neizreecivu tugu i bol zbog izrucenja Radovana , i to da je leci u hotelu sa 5 zvezdica uz ultra all inclusive aranzman , a mi ostajemo da budemo sto smo bili i juce. Ponizeni i porazeni.
Eto Euro Toma ima i 5.000 evra mesecno da daje za stranacke prostorije. Nije mogao da uzme prostorije u nekom jeftinijem delu grada, nego s neba pa u rebra, uzima prostorije u najeksluzivnijem i najskupljem delu Beograda. Sve u svemu izgleda da nas Tomica trenutno ima vise para i od Cede
ko kaze da se izdaja ne isplati
haha ,covek je kad god je neki miting i frka kuci za kompom 300 km daleko ,al se zato bije sa murijom![]()
naravno..........zato i uzgajamo nase patriJote i domachine, zalivamo ih redovno , i pazimo i mazimo.......................da nema patriJota, napaljenih naciJonalista, i shabana, ovo bi bio jedan dosadan forum, a srbija bi ista dosadna zemlja kao jedna svica ili svedska...
![]()
Za ovo bi ti dala
Glasam za dosadu, u Srbiji i na forumu![]()
Dala u ovom slučaju znači, što bi susedi i komšije Croati kazli- banirala.
Ne dajem na neviđeno. Nismo deca kolega![]()
e yebiga , kobasicijada u Turiji tek u februaru a Slaninijada takodje u to vreme , pa do tada patrijote i Ratka da prezale i zaborave a kamoli Radovanaširi se protest
ekstrem 21.9.2008
данас су се вратили припадници Протеста 2008,који су протест промовисали по Србији на : вашару у Шабцу, у Вршцу на 51. дану бербе вршачких винограда и из Александровца где су били на позив организатора са паролом Радован Караџић на "данима вина".
Предстоје кобасицијаде и сланинијаде
![]()