Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него, имам ја за тебе један предлог. Да ти и ја одемо на пиво шта мислиш?

opet neka pretnja??:hahaha:.......kako vam ne dosadi??:hahaha:

brace jerkovic 76 a / 2.........crveni soliter......zvani pakleni toranj.......stanes ispred, i pitas klince za Marka........koliko puta da vam ponovim??:dash:........sve ce dalje instrukcije klinci da ti daju:mrgreen:

Па видим ни ти немаш херца да идеш на пиво. Пази овако, пијемо пиво на неутралном терену може? А после ако хоћеш доведи свој тим за фудбалску утакмицу.

vazi.........sutra ne mogu:think:........ali prekosutra u 21h , pijemo pivo na autokomandi, kod Kareta........"Uzice"......i nemoj vise da me smaras:roll:

ako zakasnim malo, naruci mi "stella artois" , ali da bude hladno kao zmija........

Poslednja izmena:
Ispala:rotf:

NACIONALISTA 19.4.2004. 20:32
Draga braco,
ako imate zelju pozivam vas da dodjete svakog petka od 17 casova u kafic SRS "Plavi klub" koji se nalazi u Pariskoj 13 kod Kalemegdana!
Ovaj poziv je upucen pre svega kako bismo se upoznali i kako bismo se dogovorili oko delovanja u predizbornoj kampanji po internetu!
Voleo bih da vas sto vise dodje!

NACIONALISTA 24.4.2004. 19:31 Na zalost na poziv se odazvao samo jedan mladic koji se zove Ivan, ali nema veze! Momak je super i hvala mu sto ce preko neta dati doprinos nasoj pobedi!

Još uvek ima dobrih duša... :(

stari pacijent Voyo
aimar
Registrovan član

aimar (avatar)

Učlanjen: 05.07.2008.

pa i nije olimpijada nekakav vrh,ali je nasa drzava odnosno demokrate su krive za propast sporta uopste,doveli su ljude do toga da se stide da igraju za srbiju.
kad ih neko vidi na terenu uperi prstom i kaze-eno ih oni cinkarosi
aimar je trenutno na forumu

:hahaha::hahaha::hahaha:

NARAVNO :mrgreen:
DEMONKRATE CRVENA UZBUNA
AJ SVI U ROVOVE I SMISLJAJTE KAKO DA ME ZAYEBETE :mrgreen:
ILI BAR MISLITE.........
NADA POSLEDNJA UMIRE

STARI GLOOPAK AL BUNDY :mrgreen::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back