al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И шта сад - да кукамо што немамо паре.
МА само на улицу сваки дан.... беш паре... може и без пара
Sad mi je prijatelj prosledio sms koji radikali šalju na sve strane(citiram bez ispravki):
Jestel čuli za poruku našu,da branimo Karadžića Rašu,
nežalite vremena ni love, otadžbina u utorak zove,
od Zemuna do Kalemegdana da branimo našeg Radovana,
od Pančeva sve do Batajnice četničke su spremne jedinice,
milicija na našoj je strani,a i vojska izručenje brani.
Namere su svima nama iste, rasterati ove fašiste!!!
PROSLEDI ZBOG SRPSTVA!!!
![]()
ja još nisam dobio od ovog mog
sa' ć' ga zvat'![]()
on je u političkom bedakuVerujem ti. Novosadski radikali su baš onako..... mlaki i nikakvi![]()
A jesi video kad im je jedan postavio temu da je uhapsen Mladic pod nekim zenskim imenom i ovcice se primile i nagutale bensedina, a posle su izbrisali temu....
Priceless....
Hochmeister 28.7.2008. 8:18
Eva par predloga za transparente za sutrasnji protest, jer ne verujem da ce neko stici da ih uradi za danas:
Videh jedan lep grafit: "Nista Ceku, nista Taci, sad se hapse navijaci!"
I naravno, cuvena pesma posvecena drugu predsedniku: "Retko te vidjam sa devojkama!"
on je u političkom bedaku
njega je baš s*****lo ovo sa SPS-om i "opozicija još neku godinu"
mislim da mu je to najveći udarac od prvog Tominog poraza (drugi mu je bio očekivan)
aha vidis ustvari pacijent vampir sto je predlagao da posle daju krv je ubaceni prvokator zutog diktatora Borisa Broza koji je nameravao da posalje patriote da im iscede krv, pa da onda tri dana budu syebani u krevetu dok dosmanlije i dalje genocidisu i rasprodaju sve sto dise srpski na ovom svetupacijent 55241 - ne da krv
sale nacionale ::
A kako,majke ti,mislis posle da dodjes na protest. Pa je ste li davali nekad dobrovoljno krv. Ja nisam mogao 3 dana da ustanem,samo sam spavao
aha vidis ustvari pacijent vampir sto je predlagao da posle daju krv je ubaceni prvokator zutog diktatora Borisa Broza koji je nameravao da posalje patriote da im iscede krv, pa da onda tri dana budu syebani u krevetu dok dosmanlije i dalje genocidisu i rasprodaju sve sto dise srpski na ovom svetutkacio: sva sreca pa ga je Sale provalio na vreme
![]()
Možda....pacijent - paranoja
Ni juce ni dansa nemogu da preko ovog provajdera da pristupim ni sajtu ni forumu. javlja gresku browser istu kao kada ukucam ime nepostojece Internet adrese sto samo znaci da su blokirali pristup ovom Internet sajtu.Govnari su vec poceli da nas iskljucuju ako ima pravnika nekog bilo bi dobro da vidimo dali mozemo da ih tuzimo u Strazburu jer su oni u obavezi da vrse pruzanje internet usluga bez diskriminacije.
A da nije pukao server mozda?![]()
pacijent - paranoja
Ni juce ni dansa nemogu da preko ovog provajdera da pristupim ni sajtu ni forumu. javlja gresku browser istu kao kada ukucam ime nepostojece Internet adrese sto samo znaci da su blokirali pristup ovom Internet sajtu.Govnari su vec poceli da nas iskljucuju ako ima pravnika nekog bilo bi dobro da vidimo dali mozemo da ih tuzimo u Strazburu jer su oni u obavezi da vrse pruzanje internet usluga bez diskriminacije.
A da nije pukao server mozda?![]()
Ja bih ovom pored naziva: paranoja dodao i pravnik
Ništa domaći sudovi, pravac Strazbur![]()
Pravac Evropa.
I mladi radikali su skapirali.
Jos samo ovi stariji da shvate.
![]()
Ocekujem da posalju Vjericu da im licno dostavi tuzbu ipak je ona jedan od najboljih pravnika u Srbiji kako kaze Vucic:U Strazburu samo čekaju na njih
svako jutro svraćaju na prijem pošte da pitaju ima li nešto od njih
Ocekujem da posalju Vjericu da im licno dostavi tuzbu ipak je ona jedan od najboljih pravnika u Srbiji kako kaze Vucic:![]()
Ocekujem da posalju Vjericu da im licno dostavi tuzbu ipak je ona jedan od najboljih pravnika u Srbiji kako kaze Vucic:![]()
Ako možda i nije najbolji, sigurno je najteži pravnik...Ocekujem da posalju Vjericu da im licno dostavi tuzbu ipak je ona jedan od najboljih pravnika u Srbiji kako kaze Vucic:![]()