Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - bratanac - emotivac/lažov:lol:

Караџићев адвокат објаснио је да су Драгана понеле емоције, те да није истина да су се Драган и Радован виђали.
- Због комплетне ситуације око хапшења у којој се нашла породица Караџић, Драгану су прорадиле емоције - објашњава Вујачић

Sad mi je prijatelj prosledio sms koji radikali šalju na sve strane(citiram bez ispravki):

Jestel čuli za poruku našu,da branimo Karadžića Rašu,
nežalite vremena ni love, otadžbina u utorak zove,
od Zemuna do Kalemegdana da branimo našeg Radovana,
od Pančeva sve do Batajnice četničke su spremne jedinice,
milicija na našoj je strani,a i vojska izručenje brani.
Namere su svima nama iste, rasterati ove fašiste!!!
PROSLEDI ZBOG SRPSTVA!!!

:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

ja još nisam dobio od ovog mog :evil:
sa' ć' ga zvat'
a025.gif

pacijent 55241 - ne da krv:mrgreen:

sale nacionale ::

A kako,majke ti,mislis posle da dodjes na protest. Pa je ste li davali nekad dobrovoljno krv. Ja nisam mogao 3 dana da ustanem,samo sam spavao
aha vidis ustvari pacijent vampir sto je predlagao da posle daju krv je ubaceni prvokator zutog diktatora Borisa Broza koji je nameravao da posalje patriote da im iscede krv, pa da onda tri dana budu syebani u krevetu dok dosmanlije i dalje genocidisu i rasprodaju sve sto dise srpski na ovom svetu :otkacio: sva sreca pa ga je Sale provalio na vreme :super:

aha vidis ustvari pacijent vampir sto je predlagao da posle daju krv je ubaceni prvokator zutog diktatora Borisa Broza koji je nameravao da posalje patriote da im iscede krv, pa da onda tri dana budu syebani u krevetu dok dosmanlije i dalje genocidisu i rasprodaju sve sto dise srpski na ovom svetu :otkacio: sva sreca pa ga je Sale provalio na vreme :super:
:lol::rotf::hahaha:
Sale je spasio radikalske 'ćeri i sinove:mrgreen:

pacijent - paranoja

Ni juce ni dansa nemogu da preko ovog provajdera da pristupim ni sajtu ni forumu. javlja gresku browser istu kao kada ukucam ime nepostojece Internet adrese sto samo znaci da su blokirali pristup ovom Internet sajtu.Govnari su vec poceli da nas iskljucuju ako ima pravnika nekog bilo bi dobro da vidimo dali mozemo da ih tuzimo u Strazburu jer su oni u obavezi da vrse pruzanje internet usluga bez diskriminacije.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A da nije pukao server mozda?:think:

pacijent - paranoja

Ni juce ni dansa nemogu da preko ovog provajdera da pristupim ni sajtu ni forumu. javlja gresku browser istu kao kada ukucam ime nepostojece Internet adrese sto samo znaci da su blokirali pristup ovom Internet sajtu.Govnari su vec poceli da nas iskljucuju ako ima pravnika nekog bilo bi dobro da vidimo dali mozemo da ih tuzimo u Strazburu jer su oni u obavezi da vrse pruzanje internet usluga bez diskriminacije.

Možda....:think:
a možda i nije:think:
:sad2:

pacijent - paranoja

Ja bih ovom pored naziva: paranoja dodao i pravnik:mrgreen:
Ništa domaći sudovi, pravac Strazbur:super::rotf:

Original postavio DellBoy-011
Sad mi je prijatelj prosledio sms koji radikali šalju na sve strane(citiram bez ispravki):

Jestel čuli za poruku našu,da branimo Karadžića Rašu,
nežalite vremena ni love, otadžbina u utorak zove,
od Zemuna do Kalemegdana da branimo našeg Radovana,
od Pančeva sve do Batajnice četničke su spremne jedinice,
milicija na našoj je strani,a i vojska izručenje brani.
Namere su svima nama iste, rasterati ove fašiste!!!
PROSLEDI ZBOG SRPSTVA!!!

:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

siri dalje :hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back