inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
odajem priznanje al bundiju i dell boyu........dada je otvorio temu, ali ste je vi doveli do savrsenstva........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pacijent - okupacije Facebook-a
CXABBHE 6.8.2008.
Сви који имате профил на фејсбуку посетите страницу и постаните фан Војислава Шешеља.
https://www.facebook.com/pages/-/28344719514?ref=ts
До скоро је постајала једна страница о Војиславу Шешељу али је више нема из не знам ког разлога, као ни странице о Ратку Младићу и Радовану Караџићу.(prim.DellBoy-011:)
Зато сам направио нову јер је жалосно колко су жути окупирали тај фејсбук и у групама и страницама о Ђинђићу, Тадићу, Чедици има више хиљада чланова зато свако ко користи фејсбук нека се прикључи преко наведеног линка да покажемо да и нас има. Јер у данима који предстоје интернет ће бити значајно средство у борби против овог диктаторског режима.
Чедици има више хиљада чланова зато свако ко користи фејсбук нека се прикључи преко наведеног линка да покажемо да и нас има. Јер у данима који предстоје интернет ће бити значајно средство у борби против овог диктаторског режима.

Сигуран сам да је Коста - иако атеиста - много тврђи националиста од пола вас вјерских фанатика овдје.
Мислим, и ја сам вјерник, и све то стоји, али Коста није ништа лошији ако је атеиста. Имам пријатеља, избјеглицу из Грахова, лик је тешки атеиста, али исто тако тешки националиста, у чему иде толико далеко да једном није хтио да попије пиво из зелене флаше. Три године је био на ратишту и не поздравља ни једног муслимана у Приједору.

Гледам наше спортисте на ОИ и радујем се сваком њиховом ПОРАЗУ!
Стока безрепа!
Нико од њих да подигне глас зашто се име државе не исписује српским писмом:
Стока, носи натпис "SRBIJA" уместо ''СРБИЈА''.
Тако је то када су нам угари на челу олимпијског комитета, министарстава и када нам некекви гулићи одлучују.
Зашто би други ценили и уважавали наша културна наслеђа када ми само то не уважавамо.
koji mentol 

A najjače je što i pored Pravilnika imaju i ''Forumski bonton. http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=4&t=15020
Mislim da nema nijedog komentara koji nije sušta suprotnost onome što piše tu. Užas...
A upalo mi u oči i ''Теме отварајте у одговарајућим потфорумима''
Tuga jedna...

osecam da ce ga Saper angazovati u McCann Erickson-u kao creative acount menagera ili kako se vec to zove ,covek je neotkrivenim marketinski geniješef kreativnog tima
Jerry Ropero
zamislite kakva bi to bila akcija da omladina SRS-a odradi plakate za bozu djelica i napise na plakatu ON JE PRE 2000te ZIVEO OVDE i na slici mala garsonjerica i otrcani tetkin kauc, pa posle ispod dole pise A DANAS ZIVI OVDE i ispod slika njegove vile na dedinju.
A GDE TI ZIVIS?
Ili istro plakata DJelic je 2000te od imovine prijavio 10.000 maraka, pa slika 10.000 maraka na gomili, pa ispod dole A DANAS IMA 11 MILIONA , pa slika 11 miliona eura na gomilu.
A STA IMAS TI?