absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
pa glasajte...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uff...slatkišu, još više te volim :-) :razz:chokolada:Monica
sinnke:Mi muski imamo prirodnu lepotu, normalno izgledamo bez sminke.
A bas bi voleo videti dosta cura bez sminke na sta bi licile.
To nisu moje reci vec jedne starije zenske koja mi je otvorila oci po tom pitanju.
Nisu zene lepsi pol.
divlja u srcu:Monica Bellucci- definitivno najlepsa zena na svetu, al' nisam glasala za nju, dosadila mi je.
Jennifer Aniston - ova mi nikad nije bila nista posebno.
Angelina Jolie - dobila moj glas, usvojila je jos jedno dete i smuca se po Africi, sto bih ja rado cinila da mogu. :-D
Jenna Jameson - simpa je, al' je samo americka obicna lutka.
Tera Patrick je lepa i to je to.
bejbica:Ipak je Monica najjacha machka od ponudjenih gospodja i gospodjica:-).
Bar za moj ukus:-)
Sinnke, saljem ti jedan ogroman poljubac, zato sto si se bas pravo zabrinuo gde sam.KiZZ!:-)sinnke:De si medo. Sta ima nisam te video na forumu od sutra?
Tacno! citao sam da su joj nudilo i 500 000 dolara i odbila je. Mada se ja ikad nisam lozio na nju.Sto kaze divlja...super je ona,ali je mnogo lutkasta.absonic:e, da i cuo sam da jenna nikada nije imala anal na filmu...
Dostavljaju oni sve.Samo je pitanje koliko je neko spreman da ubode kinte u dzek pot.sinnke:Pa da nisam zamisljen vec bi nesto napravio. DHL je ekspres ali ne dostavljaju ljude.
bejbica:Dostavljaju oni sve.Samo je pitanje koliko je neko spreman da ubode kinte u dzek pot.
Para vrti gde burgija nece;-)