Gost
znaci i dalje ostajemo pri tome
upisite biohemiju na hemijskom fakultetu
upisite biohemiju na hemijskom fakultetu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:a ti to kao znas unapred ? ja sve vec znam, raspitao sam se isto kao ti
Pozdrav
Anonymous:Mene interesuje koja je od tih diploma priznata napolju,poshto planiram da upishem molekularnu biologiju ili biohemiju i koliko ima ispita iz matematike i fizike u prvoj godini?
vesna86:Da li kao diplomirani biohemicar mogu da radim u proizvodnji, kontroli lekova? I uopste, koje su mi mogucnosti sa tom diplomom?
realno receno, tesko je studirati biohemiju, verovatno je potrebno voleti faks i poziv kojim hoces da se bavis.vesna86:Moze li mi neko reci nesto vise o fakultetu, o vezbama? Koliko je tesko studirati biohemiju? Svi mi pricaju, kako je to jedan od najtezih fakulteta, a studenti ili uce ili su na fakultetu, pa opet ne mogu da postignu neke rezultate.
Kako je drugarici ime, ako smije da se pita?VictorySun:Moja drugarica je studrala biohemiju, ali je posle prve godine odustala, jer joj je bilo mnogo tesko, inace uvek je imala 5 iz hemije u skoli...
E ja se bas toga plasim! Ja sam uvek imala iz hemije 5 i isla sam i na takmicenja, i sto je najvaznije volim je, ali se ipak plasim fakulteta...VictorySun:Moja drugarica je studrala biohemiju, ali je posle prve godine odustala, jer joj je bilo mnogo tesko, inace uvek je imala 5 iz hemije u skoli...
vesna86:E ja se bas toga plasim! Ja sam uvek imala iz hemije 5 i isla sam i na takmicenja, i sto je najvaznije volim je, ali se ipak plasim fakulteta...VictorySun:Moja drugarica je studrala biohemiju, ali je posle prve godine odustala, jer joj je bilo mnogo tesko, inace uvek je imala 5 iz hemije u skoli...
mala_nimfa:Mene zanima kakve su mata u fizika u prvoj godini?Kakvi su ispiti iz tih predmeta?Za fiziku sam cula da je samo teorija i vezbe,a za matu ne znam.Ja imam solidne ocene iz oba predmeta,ali mi matematika nikad nije ishla glatko.Stho se tice hemije,u osnovnoj sam ishla na takmicenja i imala sam extra ocene,sad mi dosta dobro ide.