Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Okupljeni su prijenos gledali zahvaljujući kameri na kacigi jednog od marinaca koji su sudjelovali u akciji koja je trajala oko 40 minuta. Prisutni su tako svjedočili i samom ubistvu Osame bin Ladena kojeg su dvaput upucali u glavu, prenio je AP.

(FENA)

Malo mi je cudno da je operacija tralala celih 40 minuta, kada su upitanju najelitniji komandosi americke armije, a na drugoj strani samo tri coveka i jedna zena koji ipak nisu profesionalci u ratnim vestinama....

Mislim da ce ubistvo Osame Bin Ladena znaciti da Al kaida vise ne postoji i da je u toku rasformiranje.Mislim da je to bitno jer to je bitno i za muslimane koji zele da se oslobode krivice odnosno kolektivne krivice za terorizam.Mislim da ce sada muslimanima biti ugodno staniste Europa i Amerika i da ce se muslimani naseljavati u sto vecem broju tim predjelima.Muslimani zele da imaju Dzamije i da se mirno klanjaju i njih nece interesovati terorizam nego ce intersovati islam i vjera u Allaha.

Who sings this song?
This shows what/how culture the DIRTY Serbia country has.

They are all small terrorist's and they support Terrorism .

Read in this video and click "(More Info)" there you have an explanation.

God bless USA and i hope God punish all terrorists and mostely i hope GOD will punish Serbia.
who the **** cares about Serbia? No one....no one even knows where the **** they are on the map lol. They need to stop letting these sub humans into the USA, why do they come here when they supposidly hate us? lmfao

Poslednja izmena:
110503022.jpg

Foto: AP

SAD
Al-Qaida se neće oporaviti nakon smrti bin Ladena

Američki dužnosnici vjeruju da će se Al-Qaida teško oporaviti nakon smrti svog lidera Osame bin Ladena, navodi Associated Press.

Poslije svega, njegov najizgledniji nasljednik, Ayman al-Zawahiri, osorna je osoba koja izaziva podjele, a nedostaju mu harizma i mistika kojima je Bin Laden držao zajedno razne fracije Al-Qaide.

Bez Bin Ladena, vjeruju obavještajni dužnosnici, Al-Qaida bi se mogla raspasti ili postati slabija.

Ali Al-Qaida je i pokazala nešto - da je sposobna prilagodi se protivniku. Njeni operativci su naučili da se klone mobilnih telefona kako ne bi bili snimljeni, njihovi tehničari sastavljali su softver za šifre koji je zadavao muke američkim stručnjacima, a bombaši samoubice su uspijevali da se provuku i kroz pojačane sigurnosne mjere.

Bin Ladenova smrt, američkim metkom u glavu, u njegovom skrovištu u Pakistanu, došla je 15 godina nakon što je on proglasio rat Americi i skoro 10 godina otkad je izveo najveći napad na američkom tlu.

Međutim, mreža Al-Qaide koju on ostavlja iza sebe mnogo je drugačija od one prije 11. septembra 2001. Danas je jezgra Al-Qaide u Pakistanu u stalnom bijegu pred američkim bespilotnim letjelicama. Komunikacija im je usporena, sposobnost planiranja, financiranja i izvođenja napada je u velikoj mjeri smanjena.

Ogranci Al-Qaide su narasli u Jemenu, Iraku i Alžiru, gdje teroristi koriste lokalne teškoće da bi razvili zastavu džihada. U tom smislu smrt Bin Ladena mogla bi po Al-Qaidu biti mnogo štetnija psihološki nego operativno, navodi Associated Press.

Al-Zawahiri je vodio godinama operacije Al-Qaide, dok je Bin Laden bio odsječen od svijeta, jer u svom skrovištu u Pakistanu nije imao ni telefon ni internet, već je koristio kurire za prenošenje poruka. To je učinilo svako sudjelovanje u bilo kakvoj operaciji praktično nemogućim i Bin Laden je bio sveden na status figure, kažu stručnjaci za terorizam.

Smatra se da danas najveću prijetnju po SAD predstavlja ogranak Al-Qaide u Jemenu, koja je daleko od centrale u Pakistanu. Oni također rade ono što Bin Laden nikada nije mogao: prilagođavaju svoju poruku zapadnoj publici kojoj se obraćaju na engleskome.

Stručnjaci se međutim slažu da čak i da SAD eliminira Al-Zawahirija, ni to ne bi značilo kraj Al-Qaide i ukazuju da je teroristička mreža Hakani, u Pakistanu, koja je povezana s Al-Qaidom, već najavila da se njene aktivnosti neće promijeniti.

(FENA)

Malo mi je cudno da je operacija tralala celih 40 minuta, kada su upitanju najelitniji komandosi americke armije, a na drugoj strani samo tri coveka i jedna zena koji ipak nisu profesionalci u ratnim vestinama....

Pa sto ima tu cudno?...nijesu hvatali ko zna koga pa da ga uhvate za 5 minuta,morali su sve da odrade profesionalno...odakle su oni znali da su u kuci 3 covjeka i zena....oni su vjerovatno bili spremni i da zateknu 15-20 ljudi u kuci....nema nista tu cudno...ne znam gledas li velike operacije na Discovery Investigation kanalu koje traju bas mnogo......sigurno su dosta vremena proveli nadgledajuci kucu i usli su kada su bili 90 % sigurni da niko od njih (amerikanaca) nece stradati...jer po tome pitanju pristupaju veoma profesionalno,osiguravaju sebe 90% u akciji...

Jos malo pa cu klanjati Fedzr odnosno Sabah i probudio sam se ranije jer nisam mogao spavati.

U, jeeeee... meni se učinilo da je napiso da je ustao da sluša Black Sabbath, i to Paranoid, pa sam se obradovao da je krenuo pravim putem, kad ono - šipak. Ipak je naš Mingo veći krstaš od svih dosadašnjih. Ovaj forum bi bio mrtav i bez podrške uništenju muslimana da nam nije Minga.
Iskreno, treba osnovati novu religiju - Mingoslavlje! Tu bi se slavilo svako bombardovanje nezavisne države, podržavala ubistva svih predsednika koji nisu kraljevi, kupalo bi se samo petkom, a prasetina jela samo kad te drugi ne vide.

Slusao sam ja nekada Black Sabbath i sada sam ostavio muziku jer muzika je droga.Sada najvise volim Islam i slusati Kur'an tako da volim klanjati i njadrzi mi je Sabah jer tada se molim najvise Allahu.Zamislite svi spavaju a mi muslimani budni i klanjamo zajednicki Sabah.Inace smrcu Osame Bin Ladena nije nista ucinjeno Islamu niti je ubijen Islam nego Islam zivi i bitce bolji nego ikada.Islam ce biti bolji kad Amerika bude primila Islam a to ce biti uskoro kad onmi shvate da nema bolje religije od Islama.Inace Islamske drzave se moraju vezivati za Ameriku kako bi mogli uspjeti kako politicki tako i ekonomski.Inace ja sam za Serijat i volim da zivim u zemlji gdje se praktuikuje Serijat jer najmirinija zemlja na svijetu je ona u kojoj se praktikuje Serijat.Tako isto bih volio da se u Somaliji proglasi Islamska drzava koja bi bila lijepa i dobra.

Slusao sam ja nekada Black Sabbath i sada sam ostavio muziku jer muzika je droga.Sada najvise volim Islam i slusati Kur'an tako da volim klanjati i njadrzi mi je Sabah jer tada se molim najvise Allahu.Zamislite svi spavaju a mi muslimani budni i klanjamo zajednicki Sabah.Inace smrcu Osame Bin Ladena nije nista ucinjeno Islamu niti je ubijen Islam nego Islam zivi i bitce bolji nego ikada.Islam ce biti bolji kad Amerika bude primila Islam a to ce biti uskoro kad onmi shvate da nema bolje religije od Islama.Inace Islamske drzave se moraju vezivati za Ameriku kako bi mogli uspjeti kako politicki tako i ekonomski.Inace ja sam za Serijat i volim da zivim u zemlji gdje se praktuikuje Serijat jer najmirinija zemlja na svijetu je ona u kojoj se praktikuje Serijat.Tako isto bih volio da se u Somaliji proglasi Islamska drzava koja bi bila lijepa i dobra.

Muzika je droga... napisa Mingo i osta živ. Mingo, hajde da se drogiiiiramoooooo, samo bez klanjanja, nešto me stra' od tebe u poslednje vreme po tom pitanju. Klanjaj se sa amerikancima jer je Amerika jedna lepa država koja mora postati muslimanska kad joj ubijete predsednika i postavite kralja koji će da uvede muslimansku demokratiju .
I da, nije noć samo vama na raspolaganju. Ima još ljudi koji nisu muslimani, a zamisli, budni noću!

Poenta je da budes budan u zoru kad ti se najvise spava.Mi tada se klanjamo Allahu i dok Krscani spavaju tvrdim snom mi se klanjamo Allahu i pozivamo Allaha za pomoc.Inace kad sam slusao muziku najvise sam volio album od Black Sabbatha Master of Reality iz 1971 godine.

Zar nije poenta da budeš odmoran za novi radni dan? Ako si budan u to vreme, kad radiš i sa kakvim rezultatima, osim ako nisi treća smena?
I sada više ne slušaš muziku? Da li si zbog toga bolji mingoslavac? I ja bih u tvoju religiju, da te poštujem i pratim, ali ne bih mogao bez muzike, jel' može članska karta preko "štele"?

139032_4550070102_f.jpg

Ovde je ziveo Bin Laden, najpoznatiji terorista na svetu. Ziveo je u ovoj raspadotini od kuce bez obezbedjenja i telohranitelja.Verovali ili ne.Pravi Bin Laden sigurno ima obezbedjenje od najmanje nekoliko stotina specijalaca.I jos kazu da je slao decu da mu kupe hranu.Ma idi begaj bre, to je isto kao kad su pricali da Mladic ide u vunenim carapama da ga ne bi cule komsije i da ne pusta vodu iz vodokotlica.

Back