goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ni napade na Namečku nije odobrilo ''Društvo Naroda'' preteča UN.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okupljeni su prijenos gledali zahvaljujući kameri na kacigi jednog od marinaca koji su sudjelovali u akciji koja je trajala oko 40 minuta. Prisutni su tako svjedočili i samom ubistvu Osame bin Ladena kojeg su dvaput upucali u glavu, prenio je AP.
(FENA)
Koliko sam čuo on je ubijen u bombardovanju a onda je došlo do borbe oko njegovog leša...Malo mi je cudno da je operacija tralala celih 40 minuta, kada su upitanju najelitniji komandosi americke armije, a na drugoj strani samo tri coveka i jedna zena koji ipak nisu profesionalci u ratnim vestinama....
Ni napade na Namečku nije odobrilo ''Društvo Naroda'' preteča UN.
Ne opravdavam ih uopšte samo reagujem na tvoj vokabular ko iz dnevnika 90.-tih.Moraš da budeš malo flexibilniji u donošenju sudova o nečemu.dobro je shvatio sam...ti opravdavaj NATO i ameriku...ja cu po svome...
Ne opravdavam ih uopšte samo reagujem na tvoj vokabular ko iz dnevnika 90.-tih.Moraš da budeš malo flexibilniji u donošenju sudova o nečemu.
jel..?? kako to..?? da pravdam i hvalim NATO fasiste..???
Crni Gruja bi na ovo rekao:Lupas Bole,lupas... Citaj malo bolje o RU specijalcima.http://en.wikipedia.org/wiki/Specnaz Za tebe je specijalac svako ko sedne u Helikopter?I sta uopste znas o Americkim specijalnim jedinicama?
...nemoj Pajo da brigaš .. ti zlotvori imaju NATO ubice a mi imamo tornado ravnatelja ; pa kom obojci kom opanci !
Tornado leveler.Malo mi je cudno da je operacija tralala celih 40 minuta, kada su upitanju najelitniji komandosi americke armije, a na drugoj strani samo tri coveka i jedna zena koji ipak nisu profesionalci u ratnim vestinama....
Koliko sam čuo on je ubijen u bombardovanju a onda je došlo do borbe oko njegovog leša...

Jos malo pa cu klanjati Fedzr odnosno Sabah i probudio sam se ranije jer nisam mogao spavati.

Slusao sam ja nekada Black Sabbath i sada sam ostavio muziku jer muzika je droga.Sada najvise volim Islam i slusati Kur'an tako da volim klanjati i njadrzi mi je Sabah jer tada se molim najvise Allahu.Zamislite svi spavaju a mi muslimani budni i klanjamo zajednicki Sabah.Inace smrcu Osame Bin Ladena nije nista ucinjeno Islamu niti je ubijen Islam nego Islam zivi i bitce bolji nego ikada.Islam ce biti bolji kad Amerika bude primila Islam a to ce biti uskoro kad onmi shvate da nema bolje religije od Islama.Inace Islamske drzave se moraju vezivati za Ameriku kako bi mogli uspjeti kako politicki tako i ekonomski.Inace ja sam za Serijat i volim da zivim u zemlji gdje se praktuikuje Serijat jer najmirinija zemlja na svijetu je ona u kojoj se praktikuje Serijat.Tako isto bih volio da se u Somaliji proglasi Islamska drzava koja bi bila lijepa i dobra.
Zar nije poenta se moliti Allahu kad svi ostali spavaju tvrdim snom i mozda sanjaju kojekakve snove?

Zar nije poenta se moliti Allahu kad svi ostali spavaju tvrdim snom i mozda sanjaju kojekakve snove?