Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni je najdrazi Sabah tako da volim klanjati Sabah i obavezno kalnjam sabah u Dzamiji.Inace ja sam musliman i ja volim moju religiju Islam tako da mi muslimani se klanjamo rano u zoru i bivamo sovjezene Bozjom miloscu.Inace Islam ce jednog dana pobjediti i svi ce primiti Islam tako da Islamska misija ima najvise uspjeha i najvise pristalica.

Znači kad smo mi hrišćani budni, ti se ne moliš Alahu? Što, pobogu čoveče?
Зато што се Алах спусти на 1. небо у последњој трећини ноћи, и то је онда повољан моменат.

Доказ из књиге Sahih al-Bukhari:
53920005.jpg

139032_4550070102_f.jpg

Ovde je ziveo Bin Laden, najpoznatiji terorista na svetu. Ziveo je u ovoj raspadotini od kuce bez obezbedjenja i telohranitelja.Verovali ili ne.Pravi Bin Laden sigurno ima obezbedjenje od najmanje nekoliko stotina specijalaca.I jos kazu da je slao decu da mu kupe hranu.Ma idi begaj bre, to je isto kao kad su pricali da Mladic ide u vunenim carapama da ga ne bi cule komsije i da ne pusta vodu iz vodokotlica.

Ko kaze da je odje zivio?Ovu informaciju si ti iznio,ovo je apsolutna neistina..u svim novinama pise da je zivio u centru grada u luksuznoj kuci,u vili

Ja se radujem zato sto vise nece biti terorizma i sto nece biti napada na civile.radujem se sto ce Afganistan biti miran i sto cu moci nekada da odem u tu zemlju da se molim Allahu u njihovim dzamijama i da se odmaram u njihovoj prirodi.Inace Afganistan ima sjajnu prirodu i ima jezera koja su lijepa rtako da ocekujemd a ce Afganistan biti jedna od jakih zemalja svijeta.radujem se sto nece vise biti bombi i sto ce muslimani mmoci mirno da zive sirom planete i da grade svoje Dzamije.

Зато што се Алах спусти на 1. небо у последњој трећини ноћи, и то је онда повољан моменат.

Доказ из књиге Sahih al-Bukhari:
53920005.jpg

To nije dokaz, to je napisano i ne znači automatski da je dokaz. A oni koji u to veruju, mogu tako i da kažu.
A naš Mingo je lepo napisao da se muslimani mole na arapskom, ovo je na engleskom.
I dalje ostaje pitanje šta rade ljudi, koji su u to vreme budni, na svojim radnim mestima?

Ne znam da li mislis na muslimane?U Islamskim zemljama ko radi trecu smjenu i dodje mu vrijeme da se klanja Sabah, on ima pauzu dokle klanja Sabah pa se onda vraca na posao.Ipak veliko je zadovoljstvo kad se probudis u zoru i kad znas da vecina Krscana spava a ti se molis Allahu.To je zaista predivan osjecaj.

Poslednja izmena:
ne znam da li mislis na muslimane?U islamskim zemlajam ko radi trecu smjenu i dodje mu vrijeme da se klanja Sabah on ima pauzu dokle klanja Sabah pa se onda vraca na posao.Ipak veliko je zadovoljstvo kad se probudis u zoru i kad znas da vecina Krscana spava a ti se molis Allahu.To je zaista predivan osjecaj.

Ne, ja te pitam za one koji rade prvu smenu, običan narod. Ako se u zoru klanjaju, da li su neispavani na poslu? Da li si siguran da jedan musliman, recimo u nemačkoj, ustaje u zoru da se moli, jer ga posle toga čeka naporan radni dan, najčešće kao nekog u nižem delu poslovne piramide, dakle fizički aktivnijeg. Kako se odražava taj umor na njegovu produktivnost?
I šta je tu dobro, da se klanjaš ili što ti "krscani" sapavaju? Da li si ti vernik zbog sebe, ili zbog neke pakosti prema "krscanima"?
Nego, šta kažeš na onog majstora, kako svira i peva, a?

To nema veze jer muslimanu je dosta da malo odspava i da bude odmoran.Na primjer musliman se moze probuditi u zoru da klanja Sabah i onda moze naci vremena da nesto pojede i popije i da se spremi lijepo kao covjek za posao.Mislim da je to ljepse nego uspavan ici na posao.

Ta jutarnja molitva je važna zato što Šejtan zaveže 3 čvora na potiljku osobe koja spava. Ako onda propustiš jutarnju molitvu, sledeće nema sve do podne, i onda ljudi ostanu sa Šejtanovim čvorovima na potiljku.

Back