gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
znaci i nas brat Fidel ne tvrdi da je ubistvo namestaljka?
zanimljivo
Ma ne bre Fidel je zlocinac, veci od Gadafija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci i nas brat Fidel ne tvrdi da je ubistvo namestaljka?
zanimljivo
Islam ima pravo da se siri mirom.To je zadatak Islama i zato niko ne smije sprijeciti muslimane da sire Islam jer se kroz sirenje Islama spasavaju ljudi od paklene kazne.Onda je Allah zadovoljan narodu koji siri Islam jer Islam se mora siriti i to ce ostati tako i nece nikada prestati.Sto vi mislite da mi muslimani stanemo sa sirenjem Islama i da se medjusobno suradjujemo i da pokusavamo da spasemo na primjer Srpsku zajednicu pakla time sto ce prijeci neki u Islam.To je nama ostavio Muhammed s.a.v.s. i u tome nema niceg loseg jer Islam se moze siriti mirom i moze se siriti dobrom rjecju.Na primjer Americki misionari koji se krecu Afrikom takodjer sire Krscanstvo organizirajuci kurseve Engleskog jezika a zatim pomazuci siromasnima.tako oni zadobijaju nove vjernike i nove Krscane.Isto tako i muslimani zele mirom da sire svoju vjeru jer oni nikome ne smetaju a tu su da pomognu svakom covjeku koji zeli prijeci u Islam kako bi postao musliman.
...baš me zanima kako to sa tim sabljetinama ( ispod palme ) mirno potpomažeš širenje islama ... i baš me zanima kako to baš izabra vas tvorac da širite istinu sa ovim sabljetinama ... i koja je to istina životati na sečivu ... pa ako izabra vas , što ne reče i drugima to( taj što nizabra vas da širite apsolutnu istinu ) da ne žive u zabludi i pogibelji ...ili on njih mrzi a vas voli .. ili sve ne voli i zavadi ..a ovo ti kažem jer bar ima sličnih vama i hrišćanima stotinak koji tvrde isto kao i vi da su oni izabrani .. ajde kaži životati .... Pozdrav !
p.s. ovo ne pričam da bih omalovažio ili povredio verska osećanja ničija , a ponajmanje muhamedanska ( tvoja ) ...ovo pitam te jer sam laik neznabožac ( tako ovi moji kažu da sam ) , pa bih hteo da znam da budem znajući ( a ne verujući -- kolika većera tolika i vera , kao kod svth ) , kao svi koji se hvale da znaju istine o ovim pitanjima ...
Pa Usama bin Laden je važniji od tih babuna u Libiji. Zato nema smisla time "maskirati" ubistvo Gatafijevih unuka, za koje nikog ne boli dupe na Zapadu. Ako su uopšte i poginuli, jer to je samo patka libijske TV za sada.Verovatno da bi se sto vise pricalo o tome a manje o drugim dogadjajima.
Gadafijevi unuci se uopste ne spominju.
Pa Usama bin Laden je važniji od tih babuna u Libiji. Zato nema smisla time "maskirati" ubistvo Gatafijevih unuka, za koje nikog ne boli dupe na Zapadu. Ako su uopšte i poginuli, jer to je samo patka libijske TV za sada.[/QUOTE
Gde ce ti dusa?
Šejh Al-Azhara, Ahmed El-Tayeb komentariše na El-Džeziri smrt Bin Ladena.
Ako mislite da se Islam nece siriti i dalje onda se varate.Islam ima svoju misiju i on zeli da se siri u cijelom svijetu kako bi Islam imao svoje sljedbenike i kako bi Dzamije na Zapadu i sire bile pune vjernika.Inace mi muslimani ne sirimo Islam sabljom jer da smo to htjeli onda bi smo cijelu Indiju Islamizirali nego bas Veliki Moguli su bili blagi prema Hindusima.Inace Islam se siri zato da bi spasio oljude pakla jer ti si mozda neznabozac ali to je nesto sto ti imas jer ti prakticno zivis u neznanju i tebi visi pakao na onom svijetu sve dok ne upoznas nekog muslimana koji ce te na ovom svijetu spasiti paklene kazne a to je da imas priliku primiti Islam.
Islam ima pravo da se siri mirom.To je zadatak Islama i zato niko ne smije sprijeciti muslimane da sire Islam jer se kroz sirenje Islama spasavaju ljudi od paklene kazne.Onda je Allah zadovoljan narodu koji siri Islam jer Islam se mora siriti i to ce ostati tako i nece nikada prestati.Sto vi mislite da mi muslimani stanemo sa sirenjem Islama i da se medjusobno suradjujemo i da pokusavamo da spasemo na primjer Srpsku zajednicu pakla time sto ce prijeci neki u Islam.To je nama ostavio Muhammed s.a.v.s. i u tome nema niceg loseg jer Islam se moze siriti mirom i moze se siriti dobrom rjecju.Na primjer Americki misionari koji se krecu Afrikom takodjer sire Krscanstvo organizirajuci kurseve Engleskog jezika a zatim pomazuci siromasnima.tako oni zadobijaju nove vjernike i nove Krscane.Isto tako i muslimani zele mirom da sire svoju vjeru jer oni nikome ne smetaju a tu su da pomognu svakom covjeku koji zeli prijeci u Islam kako bi postao musliman.
Ako mislite da se Islam nece siriti i dalje onda se varate.Islam ima svoju misiju i on zeli da se siri u cijelom svijetu kako bi Islam imao svoje sljedbenike i kako bi Dzamije na Zapadu i sire bile pune vjernika.Inace mi muslimani ne sirimo Islam sabljom jer da smo to htjeli onda bi smo cijelu Indiju Islamizirali nego bas Veliki Moguli su bili blagi prema Hindusima.Inace Islam se siri zato da bi spasio oljude pakla jer ti si mozda neznabozac ali to je nesto sto ti imas jer ti prakticno zivis u neznanju i tebi visi pakao na onom svijetu sve dok ne upoznas nekog muslimana koji ce te na ovom svijetu spasiti paklene kazne a to je da imas priliku primiti Islam.
![]()
Jel moguce da covek toliko iskrvari ili je to samo crvena boja?

Не можеш тако децидирано да кажеш кога ће Алах да стави у РајA šta kažeš na to da postoji Bog, ali hrišćanski, ne Alah?
Veruj mi da dobar deo Srba neće u pakao, jer su pravoslavci.
Бела кућа провобитне дезинформације о томе да је Бин Ладен био наоружан, приписује пометњи и суженој перцепцији учесника у акцији, која је уобичајена за такве ситуације. Бела кућа упозорава да су командоси били на "опасном терену".
Pa Usama bin Laden je važniji od tih babuna u Libiji. Zato nema smisla time "maskirati" ubistvo Gatafijevih unuka, za koje nikog ne boli dupe na Zapadu. Ako su uopšte i poginuli, jer to je samo patka libijske TV za sada.