Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A,jedva docekaju da skinu one dzakove sa glave izbace sise i obuku minice,gruvaju po diskotekama do 10h ujutru po EU ko ih nije imao za prijatelje u Nemackoj,Austriji,Svajcarskoj mozda bi i poverovao da su Muslimanke zivi Andjeli...e moj Mingo idi gledaj crtace :D
to je fora ja imam sestru najbolju na svetu (bar tako kazu momci da je opasno dobra) hahaha idi spavaj.... :rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Muslimanima ne treba skolovana zena nego muslimanima treba zena koja ce raditi po kuci.Zena ne smije biti iznad muza.

...znaš , uhvate lekari muslimana da vide šta ima u glavi ( kad priča ovakve stvari )...otvore lobanju , kad ima šta da vide ... unutra posred lobanje tanko vlakno u obliku slova "T" poprečilo se u duplji.. većaju, većaju i ne mogu da dokuče čemu služi..jedan asistent navalio da se iseče vlakno , pa da se iseče... urade tako...
kad vidi vraga - muslimanu padoše uši na ramena a jezik izlete preko brade .....posle ovih istraživanja niko više ne obraća pažnju šta muslimani misle , samo im besplatno daju samoubilačke prsluke ---- zarad oslobođenja muslimanki ...štaćeš , tako stoje stvari !

Inace i Hindusi tako vjeruju i vjeruju da se zena treba brinuti oko kucnih poslova dok mi, muslimanke ne sprijecavamo da uce i mi ih tjeramo da uce Kur'an i da uce o vjeri i da cak zavrse skolu kako bi bile vjerski edukovane ali zene kao prvo moraju znati da prave dobra jela i da sredjuju po kuci.

Inace i Hindusi tako vjeruju i vjeruju da se zena treba brinuti oko kucnih poslova dok mi, muslimanke ne sprijecavamo da uce i mi ih tjeramo da uce Kur'an i da uce o vjeri i da cak zavrse skolu kako bi bile vjerski edukovane ali zene kao prvo moraju znati da prave dobra jela i da sredjuju po kuci.

..ma ti se šališ s nama ... nije lepo zbijati šalu na račun žena muhamedanske veroipovesti ... nije muhamedanstvo vera koja nedozvoljava mentalni razvoj ljudi ivrši diskriminaciju međ ljudima ... neumesno se šališ !

Zena je stvorena da bi cistila i da bi prala muza i da bi sredjivala kucu i da bi bila majka i cuiivala cast porodice.

Dobro, razumem da to radi petkom, ali koja zaduženja ima ostalim danima? Nije valjda treba da vas zapira nakon velike nužde? Kako to izgleda, kad završiš vikneš iz toaleta: Ženoooo, gotoooov saaam! i ona dotrči sa flašicom?
A kako čuva čast porodice kad je niko ne vidi, kad ne izlazi u javnost?
Znaš, ja više slobode dajem svom psu, a izgleda da ga i češće izvodim u društvo, nego vi savremeni demokrtatski orijentisani islamisti.

Poslednja izmena:

I šta koristite kao tjeralicu? Štap, bič, šaku, nogu?
A jel' ne smeju da znaju neka loša jela da prave? :confused:

Bin Laden farbao bradu da bi izgledao lepše i mlađe na video snimcima (SLIKE)

MBS | 08. 05. 2011. - 11:39h | Komentara: 1
Vođa Al kaide Osama bin Laden farbao je svoju prosedu bradu u crno uoči snimanja propagandnih video klipova, potvrđuju Bin Ladenovi "kućni snimci" koje je sinoć objavio Pentagon.

Pet klipova koje su američki specijalci zaplenili u kući u pakistanskom gradu Abotabadu posle ubistva lidera Al kaide su prvi snimci Bin Ladena koji su ugledali svetlost dana od 2007. godine.

Za poređenje Bin Ladenovog stajlinga pre i posle kozmetičkog zahvata ključan je snimak na kojem se vidi kako najtraženiji svetski terorista gleda samog sebe na televiziji. Bin Laden sedi na podu, verovatno prekrštenih nogu. Ogrnut je ćebetom, a na glavi nosi crnu vunenu kapu. U jednoj ruci drži daljinski upravljač, a drugom povremeno gladi svoju upadljivo sedu, dugačku bradu. Iz svega se vidi da Bin Laden nije želeo da njegovi sledbenici ikada vide ovaj materijal .

Sedobradi Bin Laden na snimku koji nije bio namenjen javnosti

Na klipovima koji su, međutim, bili namenjeni javnosti prikazuje nam se sasvim drugačiji Bin Laden. Brada mu je uredno pdošišana, ofarbana u crno. Nema ni traga sedim dlakama, obučen je svečano. Izgleda desetak godina mlađe nego na prvom snimku. Bin Laden je, inače, u trenutku smrti imao 54 godine.

Crnobradi Bin Laden na propagandnom video materijalu

Američki obaveštajci tvrde da je ovaj video snimak napravljen u oktobru ili novembru prošle godine. Nazvan je "Poruka američkom narodu", a Pentagon je pri objavljivanju namerno izbrisao ton, tako da nikada nećemo saznati šta je Bin Laden poručio Sjedinjenim Državama u svom poslednjem obraćanju.

I na starijim fotografijama Bin Ladena, snimljenim u bespućima Pakistana i Avganistana, vidi se da je vođa Al kaide imao sedu bradu, koju bi kasnije po potrebi farbao za nastupe koje je smatrao važnim za propagandu.

Nošenje brade nije obavezno za muslimane, ali je neke radikalne islamističke grupe, posebno Bin Ladenovi saradnici među talibanima, smatraju obaveznom za odrasle muškarce. Pojedini konzervativni muslimani tretiraju svoje brade kanom, ali se retko viđa da je neko farba u crno.
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Back