Bilo bi dobro

Nema fore, zelis skrenuti sa teme. Rekao sam ti da bi bila vise kul kad ne bi bila zivcana. Ja sam kul jer imam ventil di ostavljam negativnu energiju koja se kod mene minimalno akumulira, a ti to ne radis zato si zivcana.

I svaki put te uspem iznervirati.
mozda imam vise energije od tebe, tebi bi recimo lupila neku vaspitnu u prolazu

Verujem da bi, ali dobro je sto se nikada necemo sresti, pa to neces moci izvesti.

A sta tebi moja dominacija toliko ide na zivce da ne mozes ostati kul?

koja dominacija? ne ides mi uopste na zivce, na neki cudan nacin si mi simpa, mada umes da budes kretencina nevidjena ,mozda me tad nerviras bas ali tesko da vidim neku dominaciju kod tebe
vise si kao neki klipan koji se batrga

pa eto, znaci piskaras bezveze i lozikas se, u stvari nisi ni G od gospodara nego volis da te neka zauzda tako ludog.
ti samo volis da protivurecis i da se onda prepustis i moze da ti radi sta hoce. mazohisto maleni.

:rotf:

Ma ja sam ti skroz sjebban i munjen lik. Sa mnom se ni jednoj zeni ne isplati gubiti vreme, jer ja ne znam sta zelim. Idem sad cesat jaja i spavat.

Laku noc baba Luj.

Kad bi sad bilo zena kao nekad. Ja bi se odmah ozenio.

Recimo da vi zujite po vani i opustate se, a zena vas ne zove nego vas ceka kuci i sretna je kad dodjete. Ipak su za muskarca kafane. I onda da vam spremi veceru i vi odete spavati, a ona je sretna sto je pazljiva prema vama.

Zar to nije kuca puna ljubavi i razumevanja? Takvu bi svaki muskarac volio, jel tako?

ovo sto opisujes je odnos majke prema adolescentu koji skita.
kad porastes mozda budes pozeleo zenu;)

Recimo da vi zujite po vani i opustate se, a zena vas ne zove nego vas ceka kuci i sretna je kad dodjete. Ipak su za muskarca kafane. I onda da vam spremi veceru i vi odete spavati, a ona je sretna sto je pazljiva prema vama.

Zar to nije kuca puna ljubavi i razumevanja? Takvu bi svaki muskarac volio, jel tako?
:rotf:

Sve one imaju vise problema od mene i onda te uvlace u taj problem.

Znas zasto zene imaju problem, jer sve imaju digitron u glavi i stalno racunaju i stalno su u kombinacijama, one ne uzivaju u zivotu kao mi muski upravo zbog digitrona. Zena kad ide sa posla ona razmislja kako doci do love, nove sminke stana itd. A muski di ce svratiti na dobro druzenje.

Zato se ti i ja necemo nikad ozeniti, nemamo imetak koji one traze, ali smo zato sretni i zivot nam je sadrzajan. I onas vole razvedene ili udate ili slobodne koje zele prevariti decka.

pa jeste zato mi je zivot tezak i nikad kraja, objektivno sada nije tezak ali tako subjektivno jeste stalno nesto racunas, a nekad to i volim
sta da radim kako da rasturim digitron : (
evo sad se tebi kacim moram sebi odseci tastaturu :cry:

Ma ja sam ti skroz sjebban i munjen lik. Sa mnom se ni jednoj zeni ne isplati gubiti vreme, jer ja ne znam sta zelim. Idem sad cesat jaja i spavat.

Laku noc baba Luj.

e sta da napisem "idem sad cesati analni otvor" sto i radim, mozda ajde da to ostane misterija
znaci moram da se povucem
e zasto shojo maho ne muva sinketa a muvam ga ocajno, tj ne nego ono kontakt, kako se to vidi

Sa ovim ja imam veliki problem. Moja sosa bi možda najviše volela ovako. Jedno veče ona ode sa drugaricama, a drugo veče ja sa društvom. Problem je što nemamo vremena, što smo sebi natovarili pored porodice još neke obaveze, fale pare, fale živci, stari nas ne razumeju...

Razmišljam, zašto na primer sioć nisam ignorisao kevu (koja me inače teško provokatorski izaziva da sam isti otac, pa kada već poludim od živaca, postanem kao besan pas, pa onda ona likuje, jer je ispala u pravu), nego sam poludeo, pretio, psovao i plašio ženu i dete. Onda sam šutnuo nogom u vrata i napravio rupu. Sada moram kupiti nova vrata, umesto da sam ženu izveo negde i boleo me pupak što moja keva svoje frustracije iz lošeg izbora muškarca leči na meni.

Kod njih je tako bilo: dođe ćale kući pijan pa zajeebava kevu i pravi budalu od nje. Onda ja kao nestašan i nemiran dečak dobijam divljačke batine, šikaniranje dok sam bolestan, jer tada nemam snage da se branim. Sada ja imam fobije od izlazaka, slobodnog vremena, češanja jaja i opuštanja sa društvom. Živim od pucanja do pucanja, a svaki put je teže i teže i često ne biram žrtve. Postajem težak slučaj. Poznajem dobar i miran brak samo u pričama. U stvari sam sve lepo i dobro upoznao samo u načelu i sve ono loše i negativno znam odlično i imam to sve u malom prstu. Svaku kevinu i ćaletovu svađu sam doživljavao lično i uvek sam se osećao krivim. Često mi je ovo ostavljalo posledice na odnose sa mnom i ženom, jer keva je često nesvesno mešala svoje prste u naš odnos, a ja sam trčao do nje i činio usluge, nadajući se da će tako prestati da me poistovećuje sa ocem i shvatiti da nisam sebičan. Jedno vreme sam digao ruke od svega toga i potpuno se okrenuo porodici.

Sada samo imam fobije da ako tako nešto uradim sebi (izađem, družim se, pa se varim kući, poljubim ženu i malog, pa odem spavati), da ću biti bahat i sebičan i da ću potrošiti pare za gorivo za kola, za hranu i pelene za malog.

eeeeeeee nema vise takvih zena, slazem se sa tobom, inace bi se i ja odmah ozenio.

Шта ти је, данас су баш пажљиве, а што су одушевљене кад се вратиш, то је тек хит :lol:

to bi bila kućna pomoćnica...a kućnu pomoćnicu ću bolje da iznajmim, da je platim i da neam nikake obaveze prema njoj...

Back