behemoth
Primećen član
- Poruka
- 932
Ma sta da se kaze jedan od najboljih hard rock pevaca... Ima najbolju solo karijeru, a pesme... ne zna se koja je bolja. Nadam se da cete ici na exit da ga slusate i gledate!!!???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
behemoth:Ma sta da se kaze jedan od najboljih hard rock pevaca... Ima najbolju solo karijeru, a pesme... ne zna se koja je bolja. Nadam se da cete ici na exit da ga slusate i gledate!!!???

ma neopisivo!!!!

Iggy Pop je bio boljiArnold_Layne:CAR!!!! CARINA!!!! ALI MAJSTOR!!!
jedan od najboljih nastupa hedlajnera na EXIT-u od formiranja.
yebote kolika je gužvabila u prvih 15 redova, nisam mogao ruke da spustim uopšte dok se nisu pojavili na bini, pa se malo razmrdalo

Bila si u 4.? Ja isto. sa koje strane?Apach:U 4. redu sa rukama podignutim u vis, a onda probijanje napred, samo zzene su ccudo, ne dopusstaju ti (dok im se dobro ne izvrisstiss na uho) da prodjess u red ispred ni za zzivu glavuNagurale se ko sardine, samo zbog "malog, plavog" ... Smessno!
) Pravo osvezenje posto je HIM malo razocarao, ali moram da priznam, ni Deathstars nisu bili losi
rek'o ti je oceanbehemoth:Kakav punker... zar se punkeri blajhaju i dizu kosu u jez???
I da li imaju onako dobre pesme??? Ne bih rekao...
Jeste...a mogao je i Catch my fall...Elvin:šteta što nije svirao speed...
Sa desne strane, po vrisku bi mogla da me prepoznassSweet_Jane:Bila si u 4.? Ja isto. sa koje strane?
e ja sam bila s leve, izmedju bilija i stiva....Apach:Sa desne strane, po vrisku bi mogla da me prepoznass![]()
milicaanchy:E da znash...samo josh malo da mu poraste,par cm,i da je podigne :drool:
Nisam,nikako da prikazu na VH1behemoth:Pa naravno.. Je'l si gledala njegov storyteller??? Tu je bas bio debeo i van forme, ali kosa mu je bila njegova originalna...