BILLY IDOL

Ma sta da se kaze jedan od najboljih hard rock pevaca... Ima najbolju solo karijeru, a pesme... ne zna se koja je bolja. Nadam se da cete ici na exit da ga slusate i gledate!!!???

Sinocj bio na RTS-u ceo koncert...:) ma neopisivo!!!!
Najbolje je otpevao Rebel yell,ali i Sweet 16(malo mi falilo da zaplachem).Ako ste danas kupili novine,svuda cjete nacji pozitivne komentare o njegovom koncertu...Mnogo mi je zao sto nisam bila :(

CAR!!!! CARINA!!!! ALI MAJSTOR!!!
jedan od najboljih nastupa hedlajnera na EXIT-u od formiranja.
yebote kolika je gužvabila u prvih 15 redova, nisam mogao ruke da spustim uopšte dok se nisu pojavili na bini, pa se malo razmrdalo

Odliccan je bio, pravi zabavljacc! Nisam drugo ni occekivala. Posebno me je odussevio i iznenadio sa "In The Summertime" i skoro na poccetku otpevanom "Flesh For Fantasy"

I bass tako! U 4. redu sa rukama podignutim u vis, a onda probijanje napred, samo zzene su ccudo, ne dopusstaju ti (dok im se dobro ne izvrisstiss na uho) da prodjess u red ispred ni za zzivu glavu;) Nagurale se ko sardine, samo zbog "malog, plavog" ... Smessno!

Billy je definitivno bio najbolji! Odusevio me je! I ja sam bila prvo u trecem redu, ali su me za vreme HIMa izgurali u 6, strasno, klinke u transu rastavile nas, drustvo od osmoro, mada smo uspeli da se vratimo za Bilija. Covek je car! Najbolji nastup na kom sam bila! Toliko o zavidnim jezicima koji su pricali da je covek propao. Mogu samo da kazem da bi svi voleli tako da izgledamo sa 51! Moj drug je uhvatio palicu:)) Pravo osvezenje posto je HIM malo razocarao, ali moram da priznam, ni Deathstars nisu bili losi:)

Ma kakav crni "Speed"! Daleko od toga da pesma nije ok, ali se ccuje da je daleko od drugih hitova ... Napisana za film i to je to! Drago mi je da je i on smatrao da nije dostojna izvodjenja ovde ;)

Ali je mogao da izvede "Adam In Chain", pa da se raspametim ;)

Back